Ako priviesť muža k orgazmu

20.08.2016 |
Ako priviesť muža k orgazmu

 

Pohlavným stykom! Väčšina žien vidí stoporený penis a šup s ním dnu. Aj vy ste presvedčená, že sex je alfou a omegou mužského vyvrcholenia? Omyl, milé dámy. Systémom vzrušiť, vniknúť a vytiahnuť oberáte partnera i seba o množstvo erotických zážitkov. Mužská sexualita v skutočnosti nie je taká prvoplánová ako by sa mohlo zdať a penis nie je začiatkom i koncom každej cesty k orgazmu. Vydajte sa s nami preskúmať jej nepoznané križovatky.

Mužský mozog

Naša prvá zastávka má na prvý pohľad od primárnych erotogénnych zón na míle ďaleko. Zdanie však niekedy klame. Mozog je v skutočnosti miesto, ktorého stimuláciou môžete svojho partnera doviesť k ozajstnej explózii. Ako? Nazvime to dobre premyslenou predohrou, ktorá môže v tých najlepších prípadoch skončiť až na vrchole. Každému mužovi sa páči nahé telo a vzrušenie partnerky. Medze vám kladie len vaša predstavivosť a odvaha. Začať môžete výberom erotickej spodnej bielizne, v ktorej sa svojmu partnerovi zvodne predvediete. Druhé dejstvo môže byť striptíz, nežné dotyky venované vlastnému telu alebo masturbácia. Nebojte sa použiť erotické pomôcky, zvodné pohľady a slastné vzdychy. Jednoducho si to sama poriadne užite a jeho nechajte nech sa pozerá. Oddiaľte vzájomný kontakt tak dlho ako to len pôjde. Nemusíte byť profesionálna porno herečka, aby ste svojho partnera priviedli k orgazmickej explózii.

Mužský bod G

Nie, neodbočili sme od témy. Aj mužské telo má svoj bod G, niekedy označovaný aj ako bod P. Takéto lichotivé pomenovanie si vyslúžila prostata. Prostata je žľaza uložená pod močovým mechúrom. Je možné ju dráždiť dvomi spôsobmi. Zvonku – cez hrádzu alebo zvnútra – cez konečník. Áno, to je presne ten dôvod, kvôli ktorému sa väčšina mužov o rozkoš bodu G ochudobňuje. Ak však nemáte s masážou prostaty skúsenosti, vhodnejšie je začať sa jej venovať zvonku. Hrádza je miesto medzi semenníkmi a konečníkom. Masírovať ho môžete prstami alebo jazykom. Hrádza je sama o sebe veľmi citlivým miestom s množstvom nervových zakončení, čo vzrušenie ešte znásobuje. Ak sa svojmu partnerovi povenujete v týchto partiách tesne pred vyvrcholením, jeho orgazmus môže byť oveľa intenzívnejší. Ale vráťme sa k prostate. Ak sa obaja odhodláte na prístup cez konečník, vsuňte dnu svoj ukazovák. Samozrejme, za použitia lubrikačného gélu a nekonečnej jemnosti. Nezľaknite sa, ak muž v tej chvíli stratí erekciu. Masážou prostaty sa dá v skutočnosti dosiahnuť orgazmus aj bez stoporenia penisu. Na prvýkrát sa vám to pravdepodobne nepodarí, ale aspoň preskúmate územie. Prstom by ste mali smerovať dopredu akoby k penisu. Ak si nie ste istá, jednoducho otvor jemne skúmajte a čakajte, kým partner zareaguje. Keď budete na mieste, oddajte sa príjemnému masírovaniu.

Konečník

Ďalšie nepreskúmané územie väčšiny mužov. Cesta k nemu si bude pravdepodobne vyžadovať istú dávku trpezlivosti. Vyššie spomínaný mužský mozog dáva obyčajne vstupu do týchto partií červenú. Konečník je pritom veľmi citlivé miesto s množstvom nervových zakončení, ktoré pri správnej stimulácii dokáže divy. Môžete sa k nemu skúsiť prepracovať dvomi cestami. Tá prvá vedie jazykom od semenníkov, cez hrádzu. Pomaličky sa približujte a všímajte si reakcie svojho partnera. Ak vám dá najavo nesúhlas, stiahnite sa. V opačnom prípade jemne roztiahnite polky a krúžte jazykom okolo konečníka. Keď sa ho napokon dotknete, partnerova reakcia iste na seba nenechá dlho čakať. Druhý smer vedie cez masáž chrbta, k masáži sedacích svalov. Citlivo jeho polky preskúmajte prstami, perami a pri tom ich nežne rozťahujte a približujte sa k centru rozkoše. Ak sa vám ho podarí dosiahnuť, partner už zaručene necúvne.

Semenníky a bradavky

Tu už hovoríme o primárnych erotogénnych zónach mužského tela a predsa na ne neraz zabúdame. Áno, milé dámy, aj muži majú bradavky. Dráždiť ich môžete rovnakým spôsobom, aký si užívate pri tých svojich – masírovaním, stláčaním, bozkávaním či poťahovaním perami. Skúšajte a bádajte.

Ako sa hovorí, pod lampou býva najväčšia tma. Semenníky sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti penisu a predsa im býva venované len malé množstvo pozornosti. A to neprávom. Jemné pohrávanie sa s mieškom, prehmatávanie, bozkávanie a skúmanie ústami môže byť pre muža veľmi intenzívnym zážitkom. Pozor, nekonečná jemnosť je skutočne na mieste.

Celé telo

Určite ste už počuli o tantrických, senzuálnych alebo erotických masážach. V skutočnosti nemusíte byť nijaká fyzioterapeutka, aby ste svojho partnera priviedli k vrcholu aj týmto spôsobom. Budete potrebovať len nejaký ten masážny olej, ktorý môžete nahradiť napríklad telovým mliekom a slušnú dávku erotickej fantázie. Masírovať môžete nahá alebo vo zvodnom prádielku. Nezaškodí ani ak sa budete vyzliekať postupne ako bude erotický náboj naberať na intenzite. Začínať by ste však v žiadnom prípade nemali v teplákoch. K tej správnej atmosfére patrí aj relaxačná hudba, tlmené osvetlenie alebo sviečky. Tak poďme na to.

Masáž začnite v neutrálnych partiách. Výborným miestom je vlasová časť hlavy. Dotýkajte sa jej jemne bruškami prstov alebo nechtami. Postupne môžete prejsť cez krk na chrbát. Masírovanie môžete striedať s jemným hladkaním a nežnými bozkami. Nezaškodí ak sa občas o partnera obtriete bradavkami alebo vlhkým rozkrokom. Pokračovať môžete cez zadok na stehná. Vyvrcholením je masáž penisu. Pozor, nemáme na mysli klasické uspokojenie rukou. Nechajte penis svojho partnera užívať si tie najneočakávanejšie dotyky. Nebojte sa trošku pritlačiť, skúšať rôzne smery pohybu a spôsoby zovretia. V žiadnom prípade však nezabudnite na dostatočné množstvo lubrikačného gélu. Hrajte sa s jeho intímnymi partiami a sledujte pri tom jeho reakcie. Rukou môžete penis jemne stláčať a uvoľňovať alebo vytvorte z palca a ukazováka obruč, ktorou budete po penise prechádzať hore a dole. Vzrušujúca je aj dlaň položená na žaludi a prsty kĺžuce okolo neho. Nebojte sa zapojiť aj iné časti svojho tela. Priamou cestou do raja môže byť príjemná masáž prsiami.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.