Ako priviesť ženu k orgazmu

18.08.2016 |
Ako priviesť ženu k orgazmu

 

Nikto vás to nikdy neučil, ale každý sa bude čudovať, že to neviete. V škole vám povedia, kedy žil Napoleon, koľko stupňov je na Severnom Póle aj aký je polomer Zeme, ale nikto vám neukáže, ako vychovávať deti, zarobiť peniaze alebo priviesť ženu k orgazmu. Nikto učený z neba nespadol. Túžite aj vy svojej polovičke pripraviť horúce zážitky, na ktoré len tak ľahko nezabudne a neviete ako na to? Prečítaním nasledujúceho článku získate vstupenku do orgazmického raja. Každá žena vás bude milovať, ak...

Budete sexuálny džentlmen

Sebec v posteli, nuda v posteli. Ak budete myslieť len na vlastné blaho a predpokladať, že partnerka sa popri tom nejako uspokojí, pravdepodobne sa nezaradíte medzi žiadaných milencov. Ženy sú už tradične o niečo komplikovanejšie ako muži a ich cesta k vyvrcholeniu nie je taká priamočiara. Cieľ je však o to vzrušujúcejší. Svoju partnerku si pri sexuálnych radovánkach všímajte. Pozorujte, čo sa jej páči a čo nie, venujte čas poznávaniu jej tela a skúšajte nové veci. Zaujímajte sa o jej priania a tajné túžby. Povzbudzujte ju, aby o nich hovorila a krok za krokom ich vo vhodných chvíľach napĺňajte. Z výsledku budete prekvapení obaja. Mnohé ženy totiž samé nepoznajú najtajnejšie zákutia svojho tela. Staňte sa ich objaviteľom a zaručene zapichnete svoju vlajku na vrchole jej rozkoše.

Budete venovať pozornosť predohre

Niektoré ženy sa dokážu vzrušiť veľmi rýchlo, iným to trvá o niečo dlhšie. Ak sa však budete so svojim penisom ponáhľať na správne miesto, ďaleko spravidla nezájdete. Vyhraďte si dostatok času na predohru a priveďte ju do varu. Dotýkajte sa jej prstami, jazykom, nechajte ju pocítiť tlak vášho vzrušenia cez oblečenie. Nikam sa neponáhľajte. Práve naopak, čím viac sa vám podarí samotný styk oddialiť, tým silnejší zážitok to nakoniec bude. Začať môžete napríklad nežnými bozkami, pričom sa budete držať ďalej od primárnych erotogénnych zón. Perami môžete preskúmať jej ušný lalôčik, krk, prejsť pomedzi prsia k brušku a cez podbruško na vnútornú stranu stehien. Krúžte jazykom okolo cieľa, ale zámerne sa mu vyhýbajte. Žiadostivosť v nej bude vrieť. Keď nakoniec pristanete v jej najsladšom mieste, zaručene vykypí.

Sa prispôsobíte jej rytmu

Niektoré ženy uprednostňujú pomalú, nežnú plavbu k vyvrcholeniu, iné milujú cestu rozbúreným vodopádom od prvého až do posledného okamihu. Čo ale neznamená, že tie prvé nemajú niekedy chuť zdolať Niagaru a a tie druhé netúžia po oddychu na pokojnej výletnej lodi. Jednoducho musíte vždy odhadnúť, aký má ta vaša práve apetít. Podarí sa vám to jedine tak, že sledujete jej tempo a zrkadlíte ho svojimi pohybmi. Môžete sa ju aj pokúsiť prekvapiť, ale v tom prípade starostlivo pozorujte ako zareaguje. Pri vnikaní do vagíny je správny rytmus zvlášť dôležitý. Zatiaľ čo spočiatku sa oplatí byť skôr jemný a opatrný, keď vidíte, že sa vaša partnerka blíži k vrcholu, obyčajne sa žiada zrýchliť a pritvrdiť.

Necháte prehovoriť jej klitoris

Klitoriálny orgazmus je obyčajne tou najjednoduchšou cestou k vrcholu. Klitoris je dráždivé tkanivo ženských pohlavných orgánov s veľkým množstvom nervových zakončení. Zaujímavé na ňom je, že je to jediný orgán ženského tela, ktorého funkcia je výlučne sexuálna. Mimochodom, muži takýto orgán nemajú. Klitoris nájdete v hornej časti genitálnej zóny, tesne pod spojom veľkých pyskov. Dráždiť ho môžete prstami, dlaňou či jazykom. Rozhodujúci je skôr spôsob, akým to budete robiť. Dôležité je si uvedomiť, že ide o veľmi citlivý orgán, ktorý má zhruba dvakrát toľko voľných nervových zakončení ako penis. Neoplatí sa ho preto priamo a príliš intenzívne stláčať. Hlavne kým žena nie je vzrušená. Začať môžete jemnou masážou hornej časti genitálií s postupným pritláčaním. Prstami či jazykom môžete okolo klitorisu krúžiť alebo kĺzať smerom dole a hore. Ak vidíte, že vzrušenie u partnerky stúpa, postupne zvyšujte tempo a pritláčajte intenzívnejšie. Nikdy však nie silou. Veľmi dôležité je nevybočiť z rytmu a neprestávať, dokým o to partnerka sama nežiada.

Tip: Ak si nie ste istý alebo chcete skúsiť niečo nové, použite na dráždenie klitorisu vibrátor.

Objavíte jej bod G

Niektorí s ním vedia robiť divy, iní tvrdia, že neexistuje. Tak či tak, za skúšku nič nedáte. Väčšina žien netuší, kde sa tento bod na ich tele nachádza a aké zázraky s ním dokáže muž spraviť. Máte preto vynikajúcu šancu byť priekopníkom v ich sexuálnom živote. A na tých sa nezabúda! Ale pekne po poriadku. Bod G je tkanivo, ktoré sa často prirovnáva k mužskej prostate. Nachádza sa niekoľko centimetrov od vchodu do vagíny, na jej prednej strane za lonovou kosťou a na dotyk je o niečo drsnejší než okolité tkanivo. Objavíte ho jedine tak, že vagínu svojej partnerky preskúmate prstami. Samozrejme, až po predohre. Položte svoju partnerku na chrbát a prst jej vsuňte do vagíny jemne ale hlboko. Nasmerujte ho k jej lonovej kosti a posúvajte smerom von. Ak narazíte na bod G, partnerka určite zareaguje. Prstami by ste ho mali cítiť ako drsnejšiu, pri podráždení často aj vystúpenejšiu oblasť. Keď ho už objavíte, patrične to využite. Dráždiť ho môžete prstami, vibrátorom alebo penisom. Najvhodnejšia je pri tom poloha odzadu.

Objavíte jej bod A

Zatiaľ čo bod G je opradený tými najdivokejšími sexuálnymi legendami, o bode A počul len málokto a ešte menej pánov malo tú česť sa s ním zoznámiť. Ak sa vám to však podarí, otvoríte sebe i svojej partnerke dvere do trinástej komnaty vzrušenia. Bod A sa nachádza veľmi hlboko, preto je pri pátracej výprave nevyhnutný dobrý prístup. Ideálne je, ak partnerka leží na chrbte s nadvihnutými bokmi. Jednou rukou opatrne roztvoríte veľké i malé pysky a stredný prst druhej zasuniete tak hlboko ako sa len dá. Samozrejme, opäť až po náležitej predohre. V prípade potreby môžete na zvlhčenie použiť lubrikant. Pri pátraní už postupujete podobne ako pri hľadaní bodu G. Opäť by ste mali natrafiť na inak štruktúrované tkanivo, ktoré dráždením výrazne zvlhne. Ak to nespoznáte vy, partnerka určite. Bod A je totiž veľmi citlivý. Popisuje sa ako priame spínacie tlačidlo ženského orgazmu. Pozor, nepomýľte si ho s bodom G. Bod A je oveľa hlbšie, nachádza sa až pri krčku maternice a v porovnaní s bodom G by mal byť o niečo väčší. Zatiaľ čo bod G sa popisuje ako hrášok, bod A sa veľkosťou prirovnáva k oriešku. Keď ho objavíte, môžete pokračovať v stimulácii prstom, erotickou pomôckou alebo penisom. Ako polohy vhodné na stimuláciu bodu A sa odporúčajú všetky tie, pri ktorých je možné dosiahnuť naozaj hlboké vniknutie – misionár s podloženou panvou, žena hore alebo žena sediaca na okraji nábytku a muž prirážajúci v stoji.

 

 

 

Objavíte jej bod U

Nie, abecedu rozkoše sme ešte nevyčerpali. Posledným spínačom slasti je bod U, ktorý sa nachádza najbližšie k pošvovému vchodu. Nájdete ho, podobne ako jeho predchodcov na prednej vaginálnej stene. Pátranie prebieha rovnako. Žena leží na chrbte s pokrčenými nohami a vy vsuniete do zvlhnutej vagíny svoj prst. Bod U by ste mali objaviť približne 2cm za pošvovým vchodom. Pri jeho stimulácii sa u partnerky najprv objaví silný pocit na močenie, ktorý postupne vystrieda úžasná rozkoš. Aby ste mali pátranie jednoduchšie, je dobré, aby sa partnerka predtým vymočila. Bod U má jednu obrovskú výhodu. Nemusíte byť tam dole nejako extra obdarený dĺžkou, aby ste ho dosiahli. Ideálna poloha je opäť misionárska s vyvýšenou panvou alebo žena sediaca na okraji nábytku a muž prirážajúci v stoji.

Sa neuspokojíte s jedným vyvrcholením

Iste ste už počuli o schopnosti žien zažiť viacnásobný orgazmus. Neexistuje nijaký dôvod na to, aby ste ho svojej partnerke nedopriali práve vy. Ako na to? Ženské telo si po prvom orgazme potrebuje vydýchnuť iba málo. Stačia mu na to doslova sekundy. Začať môžete napríklad klitoriálnym orgazmom. Ten väčšina žien dosiahne pomerne ľahko. Hneď ako si vaša partnerka krátko vydýchne, môžete začať dráždiť jej klitoris penisom a postupne sa približovať k vchodu do vagíny. Ak neprotestuje, máte zelenú. Vniknite dnu a snažte sa objaviť niektorý z vyššie popísaných erotogénnych bodov. Naďalej môžete pri tom stimulovať jej klitoris. Ďalšie vyvrcholenie na seba nenechá dlho čakať.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.