Ako sa mení sex , keď ste pod vplyvom alkoholu?

16.02.2017 |
Ako sa mení sex , keď ste pod vplyvom alkoholu?

 

Určite ste to už zažili, dali ste si v bare jeden do nosa a hneď ste zbalili milé dievča pri vedľajšom stole. Ako je to možné? Prečo to nedokážete, keď ste si nedali jeden pohárik na zlepšenie nálady? Dôvod je vám určite jasný, alkohol uvoľňuje to skryté v nás, zbavuje nás zábran a cítime sa akosi ako super hrdinovia bez chýb a obáv a to ženy milujú. Sme bez zábran preto často nemáme problém sa rozprávať o tom čo by sme nikdy neskúsili za triezveho stavu. Okrem toho sme akýsi viacej vzrušený a máme chuť na sex. Určite ste už počuli o tom, že sú ženy po poháriku vína povoľnejšie a skôr sa s nimi pomilujete. Áno, je to pravda, víno funguje ako afrodiziakum, ale iba v malých dávkach. Na druhej strane ak to preženiete dosiahnete akurát zníženie erekcie a dostanete poriadnu bolesť hlavy. Štatisticky každý tretí milenec z piatich používa alkohol, ako voľne dostupné afrodiziakum pred samotným pohlavným stykom s neznámou osobou, ktorú si vytypoval v bare. Každý štvrtý muž z piatich uvažuje nad sexom za peniaze po požití alkoholu. Možno to poznáte, zopár pohárikov s kamarátmi v bare a cestou domou ťukáte do mobilu napríklad sex Trnava, keď sa nachádzate v Trnave. Nebojte sa je to normálne, že máte chuť sa pomilovať a najlepšie bez záväzkov. Nie každý muž má chuť loviť ženy v kluboch, baroch, alebo na diskotékach, keď si môže nájsť sex ponuky online a bez záväzkov a klamstiev. Dievča, ktoré ponúka sex služby je jednoducho lepšie, často ponúka službu v aute, prípadne príde diskrétne na hotelovú izbu a tým pádom odpadáva nepríjemná záležitosť, ktorou by mohla byť neohlásená návšteva vašej priateľky u vás doma počas sexu s úlovkom z baru.

 

Aký je sex keď ste pili?

 

Alkohol vie zbaviť hanbi, zbaví vás zábran a dokážete si styk poriadne užiť ale stále je to dvojsečná zbraň, ktorá vás vie zničiť. Ak si dáte jeden pohárik vína a skončíte so svojím objavom v posteli budete poriadne skórovať a partnerka si to poriadne užije. Ak si však dáte k tomu jednému poháriku ešte zopár ďalších v posteli zažijete totálne fiasko. Prečo? Pretože alkohol znižuje mužskú erekciu, zhoršuje dosahovanie orgazmu u oboch pohlaví a často vedie až ku závislosti. Čoraz častejšie nájdeme po internetových fórach popísané rôzne príbehy mužov a žien, ktorí nie sú vôbec schopní mať pohlavný styk bez pohárika alkoholu. Ako možno tušíte je to zvyk, ktorý sa prerástol do závislosti, ktorá so sebou priniesla sexuálne disfunkciu. Takýto problém treba riešiť už iba s lekármi, tam dobrá internetová rada nepomôže. Ak ste si vypili a máte chuť na babu, ktorá robí sex ponuky, je to OK a netreba si hneď myslieť, že ste závislák, ktorý sex nezvládne. Práve naopak. Po malom množstve alkoholu napr. vína zrýchlite svoj tep, zahrejete sa a dosiahnete vzrušenie a erekciu nesmierne rýchlo.

 

Temná stránka alkoholu

 

Okrem spomínanej závislosti číhajú na vás z každej strany aj iné zákernosti. Jednou z nich je aj totálna mužská neschopnosť stoporenia penisu, čo bráni pohlavnému styku. To by až také hrozné nebolo v porovnaní s nechráneným sexom s neznámou. Znie to možno vzrušujúco dať si rýchlovku s niekým koho nepoznáte vášnivo na toaletách klubu, ale nezabúdajte na možné neželané tehotenstvo, alebo nedajbože pohlavne prenosné choroby, ktoré vám negatívne zmenia celý zvyšok vášho života. Ak teda dostanete chuť pomilovať nezáväzne niekoho neznámeho nezabúdajte na dostatočnú ochranu, kondóm noste vždy so sebou a nikdy si ho nezabudnite nasadiť, môže vám to aj doslovne zachrániť život.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.