Ako si vybrať z ponuky sex inzerátov

24.08.2016 |
Ako si vybrať z ponuky sex inzerátov

Ak bývate v Hornej Maríkovej (bez urážky), máte po probléme. Keď aj nejaký inzerát nájdete, obyčajne dotyčnú dámu osobne poznáte alebo minimálne poznáte niekoho, kto ju má "odskúšanú". S veľkosťou mesta obyčajne rastie aj ponuka a múdrosť "nie je všetko zlato, čo sa blyští" naberá na význame. Každý z nás má tendenciu si nejakým spôsobom zalichotiť. U dievčat ponúkajúcich sex zaFO je to ešte o niečo pochopiteľnejšie. Koľko mužov by sa ozvalo na sex inzerát zrelej päťdesiatničky s prevísajúcim bruškom a celulitídou na zadku. Ale skúsená milovníčka sexu v erotickom negližé má oveľa väčšiu šancu. Ako sa v spleti ponúk a informácií vyznať?

Stanovte si kritériá

Je to podobné ako s kúpou auta. Musíte jednoducho vedieť, za čo chcete zaplatiť. Dobre si premyslite, aké dievča hľadáte a čo by vám malo poskytnúť. Jasne si svoje požiadavky naformulujte a neupúšťajte od nich v žiadnej fáze procesu. Výsledkom by bola iba vaša nespokojnosť. Ponuka je v skutočnosti taká široká, že s najväčšou pravdepodobnosťou sa nájde dievča podľa vašich predstáv. Nezabúdajte, vy platíte, vy určujete, čo za svoje peniaze dostanete. Ak hľadáte štíhlu brunetku do 30 rokov, ktorá vám poskytne neobmedzené možnosti orálu a dostanete štyridsiatničku kyprých tvarov, ktorá si váš nadržaný orgán šupne rovno do zabehnutého otvoru, niekde ste urobili chybu.

Nájdite spoľahlivý portál

Ideálnym miestom je, samozrejme, internet. Ale pozor, vyberajte naozaj kvalitné portály. Spoznáte ich podľa množstva informácií, ktoré ponúkajú. Ak prevádzkovateľovi záleží na spokojnosti klienta, žiada od inzerujúcich dievčat čo najkomplexnejšie informácie o sebe i službách. Samozrejme, za ich pravdivosť dokážu ručiť iba samotné dievčatá. Správne vyplnený inzerát by mal obsahovať základné údaje ako je vek, výška, váha, farba vlasov, veľkosť pŕs, miery a popis sex ponuky ideálne aj s nejakým tým cenníkom. Ak niektorá z týchto informácií chýba, inzerát je menej dôveryhodný. Dievča pravdepodobne malo dôvod, pre ktorý ju neuviedlo. Keď je súčasťou inzerátu aj nejaká tá písomná prezentácia dámy, je to bod k dobru. Skvelým indikátorom je subjektívny dojem, ktorý na vás takýto text urobí. Ak vám je prejav dievčaťa sympatický, obyčajne bude také aj jej vystupovanie.

Druhým ukazovateľom kvality inzertného portálu sú možnosti vyhľadávania podľa vami zadaných kritérií. Ak napríklad hľadáte dievča v Bratislave do 25 rokov, ktoré vám s radosťou poskytne svoj anál, nemusíte sa preklikať desiatkami ponúk. Jednoducho zadáte svoje požiadavky a nájdete len dievčatá, ktoré ich spĺňajú. Takéto možnosti nasvedčujú, že prevádzkovateľovi záleží na tom, aby návštevníci rýchlo a jednoducho našli, čo potrebujú a nie sa nekonečne dlho preklikávali cez jeho stránku s efektívne umiestnenými reklamami.

Čítajte aj medzi riadkami

Ako sme spomínali v úvode, každý má tendenciu zveličiť svoje prednosti a nespomenúť nedostatky, prípadne ich vyfarbiť v o niečo lichotivejšom svetle. Na vás je, aby ste použité šifry správne rozlúštili. Prvým varovným znakom je, už spomínané, chýbanie informácie. Je veľmi málo pravdepodobné, že dáma zabudla uviesť svoju hmotnosť alebo sa jej len nechcelo ísť odvážiť. Skôr môžete počítať s nejakým druhom extrému – kyprejšie tvary alebo kosť a koža. Častejší býva ten prvý. Prelúskať inzerátom sa budete musieť sami, ale pre inšpiráciu ponúkame niekoľko slovných zvratov, ktoré dámy často používajú aj s ich "prekladom":

Zrelá: Mám viac než 45 a už to na mne vidieť.

Anál podľa veľkosti: Anál nemusím, ale ak ho máš fakt mini, párkrát mi ho tam môžeš strčiť. Ale nie hlboko!

Exotická kráska: Som tmavšej pleti.

Začiatočníčka: Nič odo mňa nečakaj.

Skúsená/ Mám bohaté skúsenosti: Extrémne rozťahaná.

Obšťastním ťa v erotických podväzkoch: Mám celulitídu na stehnách.

Obšťastním ťa v korzete: Mám mľandravé brucho.

Som pohodový typ: V posteli som drevo.

Som empatická, rozhľadená spovedníčka: Polovicu času sa budeme rozprávať.

Mám 47 kíl a prirodzené 5ky. Mám kvalitnú plastiku.

Pýtajte sa

Ďalším dôležitým krokom je telefonický kontakt. Nezdráhajte sa na slečnu vybaliť všetko, čo chcete. Ide o dámu, ktorá poskytuje erotické služby zaFO. Nie je preto dôvod pri prvom rozhovore vynechať slová ako lízanie, hlboký orál, anál, výstrek alebo fetiš. Keď si idete kúpiť auto, tiež nechodíte okolo horúcej kaše, kým sa spýtate, či má klímu. Nespoliehajte sa úplne na informácie vyčítané z inzerátu. Podmienky, na ktorých vám skutočne záleží, si radšej overte telefonicky. Kontrolka by vám mala zablikať, ak dáma uvádza v inzeráte niečo iné ako vám povie. Pravdepodobne si už ani nepamätá, čo kde napísala a nie je vylúčené, že zavádza i v ďalších informáciách. Pozor si dávajte tiež na neurčité vyjadrenia. "Príďte a dohodneme sa" obyčajne znamená "Neurobím to, ale keď už budeš tu, možno neodídeš". "Môžem to skúsiť" je v preklade "Nikdy som to nerobila a neviem to, ale možno sa to na tebe naučím".

Otočte sa vo dverách

Nikdy sa nebojte vyjadriť svoju nespokojnosť aj priamo na mieste. Mnoho mužov sa zoči-voči žene často zdráha povedať na rovinu, že sa mu nepáči, ako vyzerá alebo ako sa správa a rozlúčiť sa. Áno, v bežnom živote sa také niečo nerobí. Tu však ide o špecifickú situáciu. Za službu si platíte a máte nárok dostať to, čo žiadate. Ak máte pocit, že vás predávajúci v niečom zavádzal alebo jednoducho to na mieste nie je celkom ono, nezdráhajte sa otočiť na päte. Samozrejme, všetko v medziach slušného správania. Hlavne ak máte pocit, že chyba nie je celkom na strane slečny, ale skôr vo vašom nesprávnom odhade.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.