Ako vybrat správnu sexzoznamku

04.07.2016 |
Ako vybrat správnu sexzoznamku

Digitálny svet zoznamiek a sexzoznamiek

 

Dnes už celý svet žije internetom. Používame ho na vzdelanie, prácu, zábavu, ale aj zoznámenie sa. Určite veľké množstvo z nás už navštívilo nejakú tú internetovú zoznamku. Dôvody mohli byť rôzne. Od obyčajného písania si s niekým rovnakého alebo opačného pohlavia a zoznámiť sa s novými ľuďmi, ktorých by sme inak nemali šancu osobne spoznať až po nájdenie novej a možno aj v niektorých prípadoch životnej lásky. A ak aj by niekto nehľadal lásku, tak určite aspoň nejaký flirt. Predpokladajme to najmä z mužskej časti populácie. Je veľa stránok, ktoré sú prístupné rôznym vekovým kategóriám a určite už malí chlapci začínajúci životnú etapu puberty so záujmom a trochou zvedavosti brázdia internet s úmyslom flirtovať s dievčaťom a s pribúdajúcim vekom možno aj inými úmyslami. Práve tým úmyslom, aby som bol presnejší sexuálnym, sa v tomto článku budem venovať.
Tieto zoznamky majú aj vlastné miesto na internete s vlastným názvom. Sexzoznamka. Často vyhľadávaná niektorými ľuďmi, ktorý majú naozaj smolu nájsť si partnera niekde vonku alebo v bare a sú dlho sami. Prečo to robia? Po mojom malom prieskume moji opýtaní povedali rôzne dôvody, prípadne niektorí priznali, že sami už niekedy takú stránku navštívili a zaregistrovali sa. Hlavne prevažovalo to čo je problémom modernej doby a to zoznámenie sa. Digitálne je to samozrejme ľahšie. Napísať niekomu a nevadí ti keď ťa bude ignorovať, proste napíše niekomu ďalšiemu až kým to nevyjde. Pri výbere zoznamky ale treba zohľadniť práve to, či je to platené alebo nie. Výhoda zoznámenia sa zadarmo je samozrejme v tom, že netreba za nič platiť. Má to však háčik v podobe podvodných profilov, ktorými sa to tam len hemží. Nie všetci majú o zoznámenie sa vážny záujem. Niektorí chcú len zistiť nejaké informácie prípadne vás namotať a potom pýtať peniaze. Podvodníci a ľudia čo nemajú čo robiť a nudia sa. Takto by som ich nazval.

 

Zoznamky sú ale aj platené alebo tzv. prémiové. Na rozdiel od bezplatných zoznamiek, tieto sú považované za tie lepšie a na vyššej úrovni. Výhodou rozhodne je, že si platíte v prvom rade za kvalitu a pravdu. Všetky účty sú denne kontrolované a rozposielajú sa im rôzne potvrdzovacie správy aby sa predišlo robotom alebo ľuďom, ktorí majú profilov viac, čo je ale menej pravdepodobné vzhľadom k možnému vysokému spoplatneniu samotnej stránky. Dôležité je taktiež ak máte možnosť kontaktovať prevádzkovateľa zoznamky nejakým spôsobom, aby vám mohol pomôcť s nejakým problémom, ktorý sa môže vyskytnúť. V Česku túto možnosť ponúka napríklad len jediná jedna zoznamka.

 

Čo robiť keď sa ale registrujete na zahraničnú zoznamku? Je to rozhodne rizikovejšie a aj vďaka rôznym informáciám, ktoré kolujú po internete by mal byť každý jeden obozretnejší. Jednou z takýchto informácií, ktorá koluje je napríklad to, že aj na samotných platených sexzoznamkách koluje niekoľko falošných účtov ovládaných robotmi a počítačom, ktoré boli vytvorené na popud samotných prevádzkovateľov stránok. Ide o to čo som písal už vyššie. Weby prezentujúce sa kvalitou a bezpečnosťou pred falošnými účtami za poplatok oklamali ľudí a potvrdilo sa, že tieto stránky aj napriek tvrdeniam prevádzkovali nepravé internetové profily, prevažne dievčat, ktoré sa tam v žiadnom prípade nenachádzali, prípadne ani neexistovali. Samozrejme v Amerike, kde bol tento prípad aj vyšetrovaný to dostalo rýchly spád a súd túto webovú stránku a niekoľko ďalších uznal vinnými a nariadil finančnú ponuku v státisícoch dolárov. Je menší predpoklad, že na našom malom Slovensku alebo v Česku by vzal niekto na seba takýto zbytočný risk a prevádzkoval by falošné profily na svojich stránkach, ale možné je všetko.

 

Existuje mylná predstava, že sexzoznamky navštevujú len zúfalí a nevzdelaní ľudia. Opak je niekedy pravdou. Obrovské množstvo vzdelaných ľudí a ľudí na vysokých manažérskych či iných pozíciách si taktiež potrebuje pomôcť. Nemajú čas a preto sa uchyľujú aj k podobným zoznámeniam. Aj vzdelaný človek za môže hanbiť osloviť novú osobu, s ktorou by sa chcel zoznámiť. Nie je v tom žiadny rozdiel a každý by to mal brať úplne normálne. No otázka aj môže znieť. Koho vlastne na týchto stránkach ľudia hľadajú a koho tam aj môžu nájsť?

 

Keď už sme sa rozprávali prevažne o mužskom pohlaví, zostaňme pri ňom. Treba uznať, že práve páni sú najčastejšími návštevníkmi týchto stránok a práve väčšina webov je dokonca výslovne mierená na toto „tvrdšie“ pohlavie. Na týchto sexzoznamkách sa môžeme stretnúť s dievčatami, ktoré sú platené za rozhovor s klientmi. Môže to fungovať rôzne. Od obyčajného písania a flirtu až po sex cez online video či stream. Je to obdoba moderného sexuálneho života, ktorý sa stále viac stáva populárnejším. Stránka vyzerá normálne ako každý iný zoznamovací web. Okienka so správami a kto je online, váš profil, prípadne váš zostatok na online účte. Na hlavnej stránke je ale samozrejme krásna ukážka toho, prečo tam páni vôbec zablúdia. Ženy. Lepšie povedané fotky žien, ktorým sa dá zaplatiť aby si s vami písali či neskôr možno dokonca aj stretli. Platíte ich prakticky vy, tým, že majú pod sebou nejakú cenu, ktorú, ak máte dosť peňazí na virtuálnom účte, zaplatíte a potom sa vôbec len spustí prístup, že si môžete písať. Preto je dobré využiť túto šancu a nerozmyslieť si to, pretože peniaze vám asi po reklamácií, že ste sa hanbili nevrátia.

 

Ak ide zároveň aj o video sexzoznamku, pre klienta je to ľahšie. Dôvera je samozrejme väčšia, veď dievčatá je priamo aj vidieť a robia to čo klient napíše aby robili. Tu je skôr reč o dôvere na mieste z druhej strany. Určite sa nejedno dievča, ktoré robilo niekomu podobné služby online na webkamere našlo aj na nejakom inom erotickom portály, či na stránke pre dospelých s tým, že ich niekto nahral a video hodil na internet. V takom prípade je už šírenie takmer nezastaviteľné. Dievča alebo žena má možnosť samozrejme požiadať prevádzkovateľa aby video stiahol, ale video môže byť na desiatkach ďalších weboch. A keď už som spomenul dievčatá a ženy, tak by som to tiež trochu rozpísal. Nepochybne je všetkým jasné, že dospelé ženy si takto zvyknú zarábať či už pre seba alebo pre svoje deti ak s nimi zostali sami a naozaj si nevedia nájsť niečo lepšie. Stále častejšie však počuť ale aj o tom, že si takto „privyrábajú“ aj mladé dievčatá, ktoré síce nemajú ešte plnoletosť za sebou, ale nie je ťažké internet oklamať. V prvom rade by tieto slečny na podobných stránkach ani nemali prečo byť, to čo ich k tomu viedlo je však jasné. Peniaze. Dobrá postava, veľké prsia a trochu ohybnosti, prípadne pestrý slovník a umenie zvádzania. Všetko čo takmer každé mladé dievča má a možno aj každé dvadsiate sa snaží využiť. V tomto prípade ťažko hovoriť o výchove. Keď je už dievča na takejto internetovej stránke, myslím, že si plne uvedomuje svoje činy, takže je to len jej rozhodnutie, ktoré ju ale môže celkom slušne mrzieť. O tom, že si takto zarábajú aj vysokoškoláčky vo všetkých možných štátoch či mestách je určite všetkým jasné a niektorým možno aj známe. Tam je predovšetkým dôvod zarobiť si na štúdium čo zahŕňa ubytovanie, cestovanie, stravu, samozrejme nejaké večierky a iný voľný čas. Je to nenásilné a musím povedať, že asi aj menej kontroverzné ako keby mala nejaká vysokoškoláčka stáť vo vyzývavom oblečení na ulici a niekoho stopovať. Nehovoriac o bezpečnosti svojho zdravia.

 

Čo ale s tými dievčatami a zoznamkami, ktoré fungujú bez videí? Oplatí sa za niečo také zaplatiť? Niekomu určite áno. Mnoho mužov sa cíti v dnešnej dobe opustene a radi vyhľadajú podobnú stránku. Neskôr možno aj zabudnú na to, že za stránku platili, keďže sa väčšinou jedná len o jednorazový poplatok. Prípadne si neuvedomia ani to, že zaplatia nejakému dievčaťu aby si s nimi písalo. Veľa ľudí by pomenovalo týchto pánov ako zúfalci, ale ťažko povedať či je to tak. Nevieme kto sa za počítačom skrýva a možno ten človek naozaj nemá ako inak spoznávať svoje okolie a rovnako aj opačné pohlavie. Môže sedieť na vozíku alebo mať nejakú inú vážnu diagnózu, za ktorú sa on sám môže hanbiť a psychika mu nedovolí robiť veci akoby bol zdraví aj keď vieme, že spoločnosť podobných ľudí neodsudzuje, oni sami to nevedia. Je im príjemné keď im nejaká slečna ,ktorú vidia možno najviac na fotke v hornom okienku správy napíše nejaké milé a príjemné slová o tom aký sú skvelí. V tomto prípade žena asi aj berie na seba iniciatívu a ona flirtuje s klientom a posúva hranice rozhovoru do pikantnejších tém.

 

Prejdime na iný prípad. Zadaný chlap vyhľadáva podobné služby platených erotických zoznamiek. Aký má dôvod? Povie si väčšina mužov, jeho priateľov, ktorí o tom vedia. Má doma ženu čo ho miluje a robí ho šťastným a on si aj tak hľadá nejaké chodníčky aby mohol byť s niekým iným aspoň virtuálne, pretože si myslí, že to nie je podvádzanie. Práve to je ten problém. Okolie si myslí, že má šťastné manželstvo či dlhodobý vážny vzťah, ale nemusí to tak byť. Jeho partnerka ho nemusí uspokojiť v intímnych veciach natoľko aby nemal potrebu navštevovať internetové zoznamky. Nemusí ho pochváliť, občas zaflirtovať aj keď sú spolu už niekoľko rokov. Muž to prirodzene vyžaduje. Ženy, ktoré sú za to platené to veľmi dobre vedia a ľahko si tým namotajú aj zadaných chlapov, ktorí mali záujem niečo podobné len vyskúšať, ale dievčatá ich stiahli na dlhodobejšie zlé chodníčky. Vyvolávajú v mužoch pocit dokonalosti a to, že sú to naozaj skvelí chlapi aj keď to pravda byť nemusí. Samozrejme práve ten muž si myslí o tej žene, že je dokonalá a zabúda, že jej za podobné slová a konverzácie vlastne platí. Skôr ako sa nadeje mu to môže zničiť nie len vzťah, ale aj celý život.

 

O čom bol teda tento článok? O všetkom. O všetkom čo sa týka zoznámenia sa na internete a prejdenia do pikantnejších zákutí webu a zoznamiek. Nástrahy, varovania, príklady, ktoré sa bežne stávajú v dnešnom svete a je dobré si ich uvedomiť skôr ako by bolo neskoro. O tom, že sexzoznamky skrývajú v sebe možno aj falošné profily a že ženy, ktoré tam sú majú záujem si len privyrobiť a to už z rôznych dôvodov, ktoré sú známe len im. Nehovoriac o zárobkoch samotných prevádzkovateľov podobných stránok. Preto si dobre rozmyslite čo kedy navštívite a keď už chcete sexzoznamku, tak si podľa rád odborníkov, prípadne tých v mojom článku vyberte naozaj korektnú a takú, čo vás neoklame.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.