Ako zviesť muža: Dostaňte ho presne tam, kde ho chcete mať

02.08.2017 |
Ako zviesť muža: Dostaňte ho presne tam, kde ho chcete mať

 


Omotať si muža okolo prsta zvyčajne vôbec nebýva ťažké. Stačí použiť ti správne gestá, vzbudiť jeho predstavivosť, zapáliť túžbu a nechať sa ňou unášať. Pamätajte si jedno: muži len minimálne reagujú na to, čo počujú. Dôležité je to, čo vidia a cítia. Ak stavíte na zrakové vnemy, dotyky a vône, máte vyhraté. Naše pánske osadenstvo je týmto smerom jednoducho naprogramované. Tak prečo to nevyužiť?

 


Dajte si na sebe záležať

 


Ak chcete uloviť muža, mali by ste vyzerať jednoducho skvele. Prezradíme vám však tajomstvo. Oveľa dôležitejšie ako vaša reálna atraktivita je to, ako sa cítite. Ak vkročíte do miestnosti ako jeho osudová žena, so zodvihnutou hlavou, majestátne prehodenou hrivou a istým krokom na ihličkových podpätkoch, zaručene zapôsobíte lepšie ako keby ste nabehli v teniskách zo zvesenými plecami. Áno, chceme tým povedať aj to, že okrem sebavedomého výrazu a úsmevu na tvári sú veľmi dôležité aj podpätky. Ak stavíte na elegantné lodičky, v ktorých budú vaše nohy vyzerať nekonečne dlhé, zaručene ho opantáte viac. Celkovo stavte radšej na elegantný ženský outfit ako na drsnú športovú módu. Mužom sa to jednoducho páči.

 


Zvádzajte gestami

 


Mužom je skoro jedno, čo hovoríte. Dobrá rada: ak nie ste vyslovene zručná v balení mužov, nechajte hovoriť viac jeho. Nevšimne si tak vašu trému a neistotu. Bude stačiť, ak občas niečo krátko prehodíte a budete sa usmievať. On už to ticho vyplní svojimi vtipnými historkami zo školy, hokeja alebo z kamarátskej partie. Pamätajte: hovoriť je jeho úloha. Vy sa starajte o dobrý vizuálny dojem. Okrem toho, že ste ozdobou vašej dvojice, stavte na zvodné gestá. Máme na mysli také pohyby, ktorými mu naznačíte svoj záujem a zapôsobíte na jeho prirodzené pudy. Áno, hovoríme o omotávaní pramienka vlasov okolo prsta, prekladaní si nohy cez nohu a pomalom klipkaní mihalnicami. Dôležité je aj to ako sedíte. Ak sa voľne zvalíte do stoličky, budete vyzerať unavene a bez záujmu. Ak si naopak sadnete rovno, mierne sa nakloníte dopredu, natiahnete bruško a vypnete hruď budete pôsobiť nielen zaujato, ale j zvodne.

 


Prebuďte jeho predstavivosť

 


Keď si muž začne predstavovať, odohrávajú sa mu pred očami obrazy, ktoré ho privádzajú doslova do varu. Páni majú vo všeobecnosti veľmi bohatú fantáziu čo sa sexu a erotiky týka. Ak sa vám ho podarí dostať do tohto štádia, máte vyhraté. Aby sa vám to podarilo, musíte pôsobiť tajomne. Nechajte ho nahliadnuť len trošku, ale neukážte mu všetko. Nech si ostatné predstaví. Môžete si napríklad nechať padnúť ramienko čiernej čipkovanej podprsenky. Keď si to všimne, rýchlo ho zodvihnite a skryte. Jeho predstavy zaručene prejdú cez košíčky zvodnej spodnej bielizne až k vašim prsiam. Aké asi sú? Pevné a plné? S tvrdými bradavkami? A aké by asi bolo sa ich dotýkať? A ponoriť sa do nich? Sem a ďalej by mohli zájsť jeho predstavy, ak ho správne nakopnete. Alebo pred jeho očami koketne prechádzajte končekmi prstov alebo nechtami po pohári s vínom. Všimne si vaše nežné dotyky a bude ich ďalej rozvíjať. Aké by asi bolo, ak by takto prechádzala po mojich stehnách? Šikovne, ale pomaly až by zastala pri semenníkoch? Pohrala by sa s nimi tak ako s kalichom pohára? A kam by jej dotyky smerovali potom? Nechajte ho predstavovať si.

 

Vzbuďte túžbu

 


Ak ste už mužovi zakorenili do hlavy predstavy, ste len krôčik od úspechu. Aj v tejto fáze sa dá skúsiť ísť priamo na vec a pravdepodobne uspejete. Ak však chcete mať horúce chvíle zaručené, nechajte si ho ešte chvíľu povariť. Jednoducho povedané, oddiaľte to, o čom obaja viete, že to príde. Môžete to urobiť niekoľkými spôsobmi. Ak je aspoň trochu sexuálne skúsený, nechá vás hrať vašu hru a bude sa tešiť na vyvrcholenie. Môžete si s ním napríklad začať dopisovať. Vezmite malý lístoček a napíšte mu niečo šteklivé. Krátko popíšte, čo by ste s ním urobili. Mlčte, len mu podajte lístok a čakajte na odpoveď. Ak to urobíte uprostred plnej reštaurácie alebo v zabávajúcej sa partii kamarátov, zaručene ho tým dostanete do varu. Ak nechcete riskovať lístočky, môžete pokojne staviť na smsku. Ak s ním práve nie ste, urobte si niekoľko zvodných fotografií a pošlite mu ich v mmske. Zaručene sa na vás bude tešiť celý deň.


Ticho pred búrkou

 


Keď sa konečne dostanete do spálne, ešte ho trochu ponaťahujte. Vrhnúť sa rovno na vec by bola teraz škoda. Čím viac sa vám podarí vystupňovať napätie, tým väčšiu erupciu zažijete. Mohli by ste mu napríklad navrhnúť spoločný kúpeľ alebo vzájomnú masáž. Tantra masáže sú tým pravým spestrením spoločných erotických zážitkov. Nemusíte byť práve odborníčka na tantru, aby ste vedeli svojho partnera dráždiť na nahom tele. Zapojte fantáziu a použite všetky jemné predmety, ktoré doma nájdete. Rozohrejte mu telo teplými uteráčikmi, pošteklite ho pierkom a nežne ho pomasírujte s voňavým olejčekom. Všetko to, samozrejme, robte nahá alebo v erotickej spodnej bielizni. Postupujte pomaly a nechajte ho v maximálnom napätí. Ešte pred vyvrcholením večera sa pustite do masáže jeho intímnych partií. Dráždite jeho penis a miešky najskôr jemnými predmetmi, potom prstami a nakoniec jazykom. Nesnažte sa ho však priviesť k vyvrcholeniu. Robte to pekne pomaličky a nežne. Iba si ho pripravte na to, čo príde potom.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.