Ako zviesť ženu

04.08.2017 |
Ako zviesť ženu


Hovorí sa, že zvádzanie je umenie. My hovoríme, že zvádzanie je veda. Samozrejme, existujú aj umelci, ktorí sa s prirodzenou schopnosťou zviesť ženu rodia. Voláme ich "šťastní muži". Druhou, menej šťastnou skupinou, je väčšina bežnej pánskej populácie, ktorým sa občas nejaký ten úlovok podarí, ale ženy sa im spravidla nehádžu okolo krku. Títo páni majú vo všeobecnosti dve možnosti: spoľahnúť sa na sex zoznamku alebo sa zvádzaniu jednoducho priučiť. Ak by ste si popri užívaní na sex privátoch radi nejakú tú dievčinu aj zbalili, máme pre vás niekoľko dobre mienených rád.

 


Choďte na to tým správnym tempom

 


Ak pôjdete na ženu príliš rýchlo, budete pôsobiť vtieravo a drzo. Muž, ktorý sa natláča do priazne nie je žiadna vzácnosť. Je totiž veľmi pravdepodobné, že sa podobne ponúka každej druhej žene. Úlovok, ktorý môže mať každá, nie je ničím zaujímavý. Ak na to, naopak, pôjdete príliš pomaly, môžu sa vám stať dve veci. Po prvé, nestihnete to a ona odíde skôr ako si čo i len vypýtate kontakt. Po druhé, príde niekto rýchlejší ako vy a ona odíde s ním. Tento bod si zapamätajte, pretože platí v každej fáze vzťahu. Či už sa snažíte ženu zbaliť alebo dostať do postele, vystihnutie tej pravej chvíle je tým najdôležitejším. Ak ju prešvihnete, druhá už možno nepríde.

 


Držte ju v neistote

 


Ako náhle si žena začne byť vami istá, začne strácať záujem. Je to paradoxné, ale muži, ktorí dávajú žene najavo svoj bezvýhradný záujem, prestávajú byť pre ne zaujímaví. Zo vzťahu sa totiž začne vytrácať to príjemné šteklivé napätie, ktoré dámy tak milujú. Platí preto dva kroky dopredu a jeden vzad, opäť dva kroky vpred a jeden vzad. Ak to dokážete, bude vám zobať z ruky. V praxi to môže vyzerať napríklad tak, že si vypýtate jej číslo a potom sa aspoň dva dni neozvete. Potom zavoláte a pozvete ju na rande, ale na poslednú chvíľu vaše stretnutie aspoň o hodinu posuniete. Jednoducho, dávajte jej zmiešané signály, ktoré predĺžia to úvodné napätie. Nič však nepreháňajte. Mohli by ste pôsobiť ako nerozhodný a to nechcete.

 


Zapôsobte na jej zmysly

 


Tu snáď ani nemusíme vysvetľovať. Ak chcete ženu skutočne dostať, musíte ju opantať v každom smere. Okrem toho, že budete vyzerať dobre a hovoriť tie správne slová, mali by ste predovšetkým výborne voňať. Čuch má veľmi blízko k sexuálnej príťažlivosti. Je to niečo prirodzene pudové. Ak vás v tomto okamihu napadlo, že na seba vylejete flakón lacnej voňavky, hoďte to za hlavu. Výborne voňať znamená svoju mužskú vôňu podčiarknuť kvapkou drahého parfumu. Mužskou vôňou nemyslíme pot, ale sviežosť čerstvo osprchovanej a oholenej pokožky.

 

Počúvajte ju

 


Musí sa s vami cítiť dobre. Vzbuďte v nej pocit, že sa zaujímate o všetko, čo sa jej týka. Hoci by rozprávala dve hodiny o lakoch na nechty, vy len počúvajte a občas položte otázku. K veci, samozrejme. Ženy zbožňujú, ak sa im muži bezvýhradne venujú a to z prostého dôvodu. Naznačuje to, že sa budete podobne správať aj v posteli. Milenec, ktorý žene splní jej túžby je predsa výhra. Teraz už asi tušíte, prečo by ste sa nemali na prvom rande chváliť a strhávať pozornosť na seba. Veď ktorá by chcela sebeckého milenca?

 


Letmé, "náhodné" dotyky

 


Komunikačne ste to už zvládli, ale predpokladáme, že sa chcete prepracovať ďalej ako len k príjemnému rozhovoru. Potrebujete v nej vzbudiť túžbu po vašich dotykoch. Kým ich však neokúsi, nevie, po čom by mala túžiť. Skôr ako sa na ňu vrhnete svojimi perami, začnite nenápadne. Na prvýkrát sa len "náhodne" dotknite jej ruky. Napríklad siahnite po orieškoch presne v tom istom okamihu ako ona. Ak pocítite z jej strany napätie, môžete to využiť a dotyk na pár sekúnd predĺžiť. Potom sa však stiahnite a nechajte ju tápať v neistote. Ďalší veľmi príjemný dotyk by mohol smerovať napríklad k jej ramenám. Len si predstavte príjemnú večernú prechádzku a ona má holé plecia. Skôr než jej ponúknete bundu, mohli by ste po nich prejsť svojimi silnými dlaňami. Vaše dotyky by už mali byť odvážnejšie, pevné, ale nežné. Zaručene jej tým vyvoláte zimomriavky na celom tele. Potom však cúvnite a dajte jej svoju bundu. Od tejto chvíle bude už len túžobne čakať na váš ďalší dotyk. Nechajte ju v napätí a vydržte až po rozlúčku. Teraz alebo nikdy. Otáľajte a s bozkom príďte až v poslednom možnom okamihu. Ak toto všetko zvládnete, nebude sa môcť od vás odtrhnúť.

 


Ponuka na sex

 


Ak ste odvážni alebo nedočkaví, môžete tento krok vyskúšať už na prvom rande. Ak sa však rozhodnete počkať, vaša pravdepodobnosť na úspech sa výrazne zvýši. Nuž, rozhodnutie necháme na vás, ale povieme vám, ako na to. Niektorí muži majú tendenciu formulovať ponuky na sex akoby ženám ponúkali dezert po večeri. Dáš si kávu? A nechcela by si sa so mnou vyspať? Nie? Tak nič. Toto skutočne nie je tá správna cesta. Pokus o sexuálne zblíženie musíte predovšetkým správne načasovať. Mal by prísť v okamihu, keď je žena taká roztúžená, že by vám neodmietla nič. Do takého stavu ju po prvom bozku už dostanete veľmi jednoducho. Stavte opäť na neistotu. Vzbudzujte v nej chvenie a túžbu letmými dotykmi, takzvaným krúžením okolo ohniska. Prechádzajte jej rukou po stehne, už už sa približujte k rozkroku, zastaňte, chvíľu vydržte a cúvnite späť. Hladkajte ju po chrbte, dotykmi prechádzajte na jej bruško, prstami kopírujte spodný okraj prsníkov, ale ešte sa ich nedotýkajte. Explóziu túžby u nej vzbudíte aj záplavou bozkov. Začnite na perách, pokračujte ku krku, potom sa na chvíľu vráťte na pery a presedlajte až k jej ušným lalôčikom. Ak budete postupovať správne, bude to ona´, kto urobí prvý krok. Takže už len čakajte na jej ruku vo svojom rozkroku.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.