Aký je sex v kostýmoch?

06.03.2017 |
Aký je sex v kostýmoch?

 

 

Niekto by si mohol myslieť, že kostýmy sú v sexe len niečo zbytočné a nie je ich potreba. Prečo ich ale potom tak často spomínajú v erotickom priemysle a v miliónoch porno videí? Je to jednoduché, už z histórie vieme, že rôzne typy oblečenia sa používali na prekvapenie muža a zvýšenie jeho libida. Dnes sa používajú samozrejme na to isté a plus k tomu môžu byť aj nesplniteľné túžby a sny. Predstavte si predsa, že by ste sa vyspali so zlou policajtkou alebo vojačkou. Mali ste niekedy napríklad chuť na sex so svojou učiteľkou? Je viac takých mužov čo o tom snili, hlavne keď ešte boli v puberte. Nie je to žiadna hanba, dnes sa bežne používa nejaký sexi kostým na okorenenie si sexuálneho života. Poradia Vám to dokonca aj psychológovia, ktorí sú za to ešte aj platení. Všetko okolo kostýmov však nie je záležitosť len žien. Samozrejme aj pre mužov existuje množstvo erotických sexi kostýmov, ktoré slúžia na navnadenie priateľky, milenky či samotnej manželky. Niekedy ale môžu pôsobiť veľmi zaujímavo a možno až komicky, preto sa nevyužívajú v takom množstve ako práve tie ženské.

Erotické kostýmy si viete kúpiť samozrejme hneď v nejakom erotickom obchode, kde sú na to samozrejme zvyknutí a môžu Vám ešte dokonca aj poradiť, aj keď to pre Vás nemusí byť zrovna najpríjemnejší pocit a budete sa niekedy cítiť trochu zahanbený, verte, že zamestnanci erotických obchodov sú profesionáli a sú zvyknutí určite na všetko a na všetkých. Nevýhodou ale môže byť práve vyššia cena alebo, že tovar nemajú. Samozrejme by mali mať nejaký katalóg zo skladu, odkiaľ berú podobné veci a na Vašu žiadosť neskôr aj doobjednať. Môže to trvať, môže o byť nepríjemné a môže to byť drahé. Preto asi neexistuje už také množstvo podobných obchodíkov, či viacero reťazcov s podobnou tematikou. Čo je jednoduchšie? Samozrejme prezeranie internetu. Nekonečné množstvo e-shopov, ktoré nemusia byť dokonca výhradne erotické. Všetko si môžete pozrieť, je to dokonca aj lacnejšie ako v kamennej predajni a niekedy sú na podobné veci aj špeciálne zľavy. Výhoda môže byť na jednom portály práve pre študentov, takže ak nejakého poznáte alebo sami ním ste, tak neváhajte a využite to. Pohodlné. Pár kliknutí, zadanie adresy a ani sám kuriér či poštárka nemusia vedieť odkiaľ Vám ten balík prišiel, pretože bežne zvykne byť zakrytý nejakou farebnou fóliou a práve aby nepôsobil nijak nápadne. Predsa len viacero balíkov z rôznych internetových obchodov chodí podobne zabalených. Nemusíte sa teda cítiť ani nijak hlúpa či trápne keď budete zásielku preberať. Pravdepodobné je, že ak ide o kostým pre ženu, tak vo väčšine prípadov si ho vyberá a aj objednáva práve žena. Je známe a samozrejmé, že ženy sú menej hanblivejšie a je im prakticky jedno čo si kto myslí, predsa len sa nemá kto čo do nich starať. To môže byť veľká výhoda.

Čo si ale vybrať ak chcete na svojho partnera zapôsobiť? Jednoducho si treba nenápadne zistiť, ak to náhodou už neviete z predošlého rozprávania sa, čo Vás partner alebo partnerka obľubuje. Ak je to už vyššie spomínaná uniforma a nejaký ten pocit bezpečnosti, tak je to viac než jasné, rovnako ako aj nadržaná učiteľka. Tú je dokonca možné a určite jednoduché spraviť aj doma. Stačí k tomu krátka a vyzývavá sukňa a blúzka alebo krátke letné šaty, pekné pančušky a sexi okuliare na nose. Ak chcete, tak namiesto ukazovátka na tabulu si môžete odtrhnúť nejakú suchú palicu zo stromu. Ak má partner rád niečo tvrdšie, tak by ste asi mali hľadať v oddelení sado-maso. Rôzne špicaté obojky alebo nejaké reťaze nemôžu nič pokaziť, práve naopak. K tomu nejaké latexové masky, aby ste vyzerali naozaj prísne a tvrdo a do ruky malý a sexi bičík, aby sa naučil alebo naučila poslúchať. Putá sú samozrejmosť a to aj ako samostatná erotická pomôcka ale aj ako súčasť kostýmu keď Vás príde niekto „zatknúť“. Myslím, že podobné kostýmy si môžete požičať aj v obyčajných požičovniach, ale radšej im ani nehovorte, načo by ste to chceli využiť a poriadne to potom operte. Niekomu stačí aj tenké spodné prádlo, negližé, župan a podobné ľahko zohnateľné eroticky nabudené veci a dokáže zahrať naozaj príjemnú scénku, treba len trochu predstavivosti a umenia zvádzať. Možno aj Vám napadol kostým, ktorý sa neuveriteľne často vyskytuje aj v amerických filmoch a videl ho snáď každý. Kostým sexi chyžnej s nízkou čiernou sukňou alebo mladej gazdinej, ktorá pomáha v domácnosti. Je to asi najbežnejší typ kostýmov, pretože mužov všeobecne lákajú ženy, ktoré sú pod nimi a to samozrejme aj čo sa týka pracovných pozícií. Majú nad nimi určitú moc a môžu im „rozkazovať“. Je naozaj zaujímavé ako sa ľudia dokážu dostať do podobných rolí a nie ani tak ťažko. Hlavne sa to postupne stane bežnou rutinou, bez ktorej si sex už vo dvojici neviete ani len predstaviť. Predsa len, celý priebeh deja si vymýšľate len vy sami.

 

Ako je to u profesionálov?

 

Sex privát je samozrejme iná šálka kávy, ktorú som už v iných článkoch dosť rozpisoval. Ale áno. Aj tu sa nájdu profesionálky, ktoré majú vo svojom šatníku rôzne kostýmy a bežne ponúkajú aj služby spojené s hraním rôznych úloh. Je to úplne prirodzené aj v amatérskom svete, tak prečo nie práve v tom profesionálnom? Zákazníci to práve naopak určite hojne využívajú a je to veľmi obľúbené. Ide predsa o plnenie ich túžob a je len na nich, ako tie túžby a sny budú vyzerať v skutočnosti.

 

Ponúkajú aj takéto erotické služby?

 

Ako som spomenul, áno ponúkajú, otázkou môže byť prečo. Hlavne keď si už aj tak zarábajú celkom slušné a veľké peniaze už len za obyčajný sex v bežnej polohe. Odpovedí môže byť zase hneď niekoľko. Jedna z nich môže byť tá, že sa to páči aj im. Prečo by aj nie? Je to sranda, je to zároveň hra a práca, pri ktorej zarobí nejaké eurá navyše. Určite je niečo také za vyšší príplatok ako napríklad obyčajný orálny sex. To je asi tá druhá motivácia. Niektoré dievčatá to samozrejme berú už úplne normálne a určite to vedia zahrať aj bez kostýmov.

Ako som už ale skôr spomínal na začiatku. Takéto kostýmy sú určené aj pre mužov. Sú samozrejme typovo trochu rozdielne a v niektorých partiách aj možno trošku viac. Samozrejme niektoré musia byť prispôsobené aj na penis, hlavne tie latexové, ktoré sú určené na tvrdší sex a zábavu v posteli. Možno to niekde môže byť trochu nepríjemné, ale myslím, že muž, ktorý sa rozhodne obliecť do latexu má naozaj inú bodovú škálu od ktorej sa cíti nepríjemne, nervózne či nesvoj. Samozrejme na seba nemusí mať ani zďaleka toľko vecí čo žena, pretože mužom sa nezakrývajú bradavky. Väčšinou sa to využije na štipce na bradavkách prípadne iné pomôcky za ktoré sa dá ťahať alebo spôsobovať partnerovi bolesť, ktorú má ale samozrejme rád a vzrušuje ho to. Kostým je rovnako ako u žien aj obyčajné spodné prádlo, ktoré akurát môže byť nejak viac sexi alebo jednoducho upravené. Napríklad stačí aby mali trenky alebo slipy v prednej strednej časti vystrihnutý malý otvor, cez ktorý si prestrčia svoj penis. Na trenkách samozrejme môže byť napríklad obrázok nejakej postavičky a stoporený penis ju len dotvára. Je to asi najmenej oblečenia čo muž na sebe môže mať a kvalifikuje sa to ako kostým aj keď ešte stále môže mať len kravatu alebo len klobúk. Aj muž môže vyzerať v erotickom kostýme naozaj sexi a elegantne a nie len vtipne samozrejme. U mužov sú ale asi najčastejšie tie kravaty, prípadne celý smoking, ktorý sa dá strhnúť z tela jedným šikovným pohybom ako je to u striptérov. A ak má muž na sebe kostým, môže zahrať naozaj hocikoho. Napríklad neohrozených agentov alebo galantného pána na plese či jednoducho nejakého bohatého gentlemana a môže tak svoju partnerku zvádzať. Tá sa bude aspoň nachvíľku opäť cítiť ako na začiatku vzťahu, kedy s ňou jej priateľ flirtoval a zaujímal sa o ňu tak ako sa patrí.

Ak aj Vás tento článok presvedčil na to aby ste si nejaký kostým s erotickým nádychom kúpili, tak hor sa do toho. Nemáte tým veľmi čo pokaziť a samozrejme ani uraziť ak nemáte žiadne problémy. Koniec koncov len Vy sami môžete vedieť či to vašu partnerku alebo Vášho partnera môže uraziť. Rozhodne to ale neznamená, že keď prinesiete domov nejaký kostým, že máte zlý milostný život. Práve naopak ho len možno chcete prehĺbiť na ešte vyššiu úroveň sexuality. Nebojte sa taktiež navštíviť erotický privát, kde Vám spravia určite skvelé predstavenie s ešte lepším vyvrcholením. Tak neváhajte a skočte do toho.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.