Aký sex sa mužom nikdy neomrzí.

26.09.2016 |
Aký sex sa mužom nikdy neomrzí.

 

Ako sa hovorí, každý muž je iný a každému najviac vyhovuje niečo úplne iné. Aj tu však platí, že niečo je spoločné doslova pre všetkých mužov. Čo je však tá tutovka, ktorá zafunguje na každého jedného muža za každých okolností? Mohlo by sa povedať, že každého muža zaručene vzruší sexi devätnástka s dobre tvarovanou postavou pevným zadočkom a prijemnými trojkami. Nie vždy to tak ale je. Niečomu však ani muži nikdy neodolajú.

Vášeň

 

Vraví sa, že chlapi sú lenivý. Neplatí to však vo všetkom, ak sa partnerka vášnivo vrhne na muža, tak zaručene ožije. Muži majú často radi, ak ženy iniciujú sex nečakane a aj na nečakaných miestach. Každý jeden muž si iste predstavil keď uvidel v bare sexi dievča, že s ňou vlezie na toalety a ona z neho vášnivo strhne šaty a skvele si to užije. Ženy buďte spontánne a muži sa vám za to odvďačia. Dokonca aj na portáloch vídavate sex ponuky, kde je najväčšou výhodou vášnivosť, muži to majú proste radi.

S ozdobami

 

Čo sa týka ozdôb a rôznych čačiek netreba to preháňať. Netreba muža odradiť tým, že bude trvať pól hodinu kým sa k žene dostane no sexi prádelko alebo len podväzky vedia skvele doladiť atmosféru a muža doslova vydráždiť k akcií.

Muž chce byť chceným

 

Drvivá väčšina mužov túži po tom, aby boli pre ženy sexuálne neodolateľný. Popravde viacerý si myslia, že to tak aj reálne je (v niektorých prípadoch sa nemália). Najlepší je pre muža sex s amatérkou, ktorá dá naľavo že sa jej muž jednoducho páči a ťažko sa mu odoláva. Ženy neváhajte vyvolať akciu, vrhnute sa na svojho muža. Šanca, že vám povie nie je dosť nízka. Rovnako aj pri sexe nieje potrebná žiadna prehnaná gymnastika ale ak prejavíte kreativitu a posnažíte sa sex vylepšiť novou polohou, muž sa vám za to len odvďačí

Nečakaný

 

Muži jednoducho milujú nečakaný sex. Nečakaná sex ponuka príde vždy vhod a odmieta sa len v tých najvýnimočnejších prípadoch. Sex s amatérkou, ktorý príde z čista jasna len tak, aj cez deň je to najlepšie spríjemnenie dňa, aké muž môže čakať. Ak máte doma muža a neviete čo s načatým dňom skúste zaimprovizovať a prísť pred neho nahá. Asi všetci dobre vieme aká bude reakcia. Ako sme už aj spomínali muži často vyhľadávajú a majú radi aj sex na nezvyčajných miestach ak takáto sex ponuka príde nečakane, dajme tomu niekde v bare, je to o to lepšie.

Z lásky

 

Ak keď sa vám to možno nezdá niekde hlboko je každý muž tak trocha romantik. Ak je vo vzťahu so ženou, ktorú miluje a v ich sexuálnom vzťahu všetko funguje,  žena je dostatočne aktívna a kreatívna muž sa jej rád odvďačí skvelým orgazmom. Nieje nutné byť dokonalou ženou zo sex ponuky na internete ak vás muž miluje nieje čo riešiť

 

Nech už je pravda kdekoľvek, muži majú sex radi. Niekto má rád klasiku a chce byť len hore. Iný zas nepremešká možnosť, aby si na ňom jeho partnerka zajazdila alebo je to pekne urobí zozadu. Isté však je, že v niečom sú muži úplne rovnaký. Každý jeden hľadal sex ponuky na internete a hľadal tam sex s amatérkou. Väčšia časť aspoň raz za život takúto sex ponuku aj využije. Čo sa týka praktík, ktoré spájajú mužov, niektoré sme si hore spomenuli no je ich určite aj viac. Muži si jednoducho sex užívajú a chcú aby to tak aj navždy ostalo.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.