Amatérky na privátoch

08.07.2016 |
Amatérky na privátoch

Amatérky – vášeň a chuť

 

Piatok večer po celkom ťažkom pracovnom dni, som sa už tešil kedy konečne prídem domov a dám si chladnú sprchu . Na moje prekvapenie mi ale zazvonil telefón a na displeji sa objavilo neznáme číslo. Z druhej linky sa ozvalo: „ Dobrý deň pri telefóne je Slečna Silvia M. , radi by sme vás oslovili s anonymným dotazníkom ohľadom vášho sexuálneho zdravia. „

 

Ruka v rukáve

Bolo mi divné že mi niekto piatok večer volá ohľadom takéhoto dotazníka a preto som zložil. Náhle mi telefón opäť zvonil a na druhej strane sa znova ozval hlas slečny s prosbou, aby som si ju aspoň vypočul. Ponúkla mi možnosť nezáväzne si užiť s amatérkami, ktoré ponúkajú svoje sex služby za mimoriadne priaznivé ceny. Zdalo sa mi to trochu vtipné ale keďže som človek, ktorý nemá dlhodobú známosť a rád skúšam nové veci, chcel som o tom vedieť niečo viac.

 

Skvelý zážitok

Nakoniec som sa teda rozhodol vyskúšať službu s názvom „Amatérky“ a bol som naozaj v očakávaní. Prvé stretnutie s týmito slečnami bolo trocha zvláštne ,no keďže boli naozaj pravé amatérky a asi vedeli čo majú robiť, nemusel som dlho čeliť trápnym momentom a trvalo krátko než som si užíval so ženami, ktoré robili to, na čo som mal práve chuť.

Zážitok, ktorý sa mi predtým zdal nepochopiteľný sa stal zážitkom na ktorý tak skoro nezabudnem . Amatérky v Trnave mi z obyčajného piatkového večera spravili večer naozajstnej vášne a vecí, na ktoré som mal obrovskú chuť. Amatérsky sex bol pre mňa novým a pozitívnym zážitkom, ktorý si v blízkej budúcnosti nebudem váhať vyskúšať opäť znova.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.