Análny sex

09.07.2016 |
Análny sex

Análny sex ako darček

 

Vždycky som o análnom sexe iba počul , avšak nikdy som si o neskúsil. Zakaždým keď som mal bývalé priateľky s týmto nesúhlasili a tak som nemal možnosť vyskúšať, aké to v skutočnosti je.

 

Darček na ktorý som nikdy nezabudol

Skôr či neskôr som sa však dostal k možnosti, kedy som od svojich kamošov dostal darček a to možnosť využiť jednu z erotických služieb v jednom nemenovanom priváte.

Ako už možno predpokladáte, chcel som si vyskúšať práve análny sex a bol som prekvapený aký bol môj zážitok. Na priváte ma už čakala slečna s ktorou som si dohodol stretnutie a vyzerala naozaj dobre. Nikdy by som si nemyslel že tak dobre vyzerajúca žena, môže niekedy robiť prácu, ako je táto.

Všetko prebiehalo spočiatku veľmi pomaly a zaujímavo až sme sa dostali k samotnému análnemu sexu. Páčilo sa mi to a po dohode sme si tento zážitok zopakovali až niekoľkokrát ešte potom. Vždy som si análny sex iba predstavoval, no až teraz som mal možnosť sa s ním reálne stretnúť a vyskúšať si ho.

 

Profesionálna práca a absolútna bezpečnosť

Slečna, ktorá ma pri ňom sprevádzala bola milá, ochotná a navyše veľmi skúsená. Z obyčajného sexu som mal neopísateľný zážitok, na ktorý asi nikdy nezabudnem. Tento zážitok bol skutočne nad moje očakávania a budem rád, ak si podobnú službu ešte niekedy v budúcnosti vyskúšam.

Análny sex má svoje čaro a ten, kto si ho nikdy neskúsil môže ten ťažko posúdiť. Erotické priváty sú práve tým miestom, kde si túto skúsenosť môžete vyskúšať a sami posúdiť, aké to je.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.