Bozkávanie päťkrát inak

15.05.2017 |
Bozkávanie päťkrát inak

 

 

Bozk je vo všeobecnosti považovaný za jeden z najväčších prejavov lásky. Mnohí však zabúdajú, že bozk je aj jedným zo základných prvkov erotiky. Ak ovládate správnu techniku, bozkami dovediete partnera presne tam, kde ho chcete mať. Prekvapivá je informácia, že väčšina z nás sa nevie bozkávať alebo ovláda nanajvýš jednu jedinú techniku spojenia pier. Nečudo, že sa bozkávanie postupne zo vzťahov vytráca. Komu by sa chcelo robiť každý deň presne to isté? Sex pravdepodobne tiež neprevádzkujete len na misionára. Pozývame vás teda na vysokú školu bozkávania.

 

Nežný závan erotiky

 

Pri tomto bozku platí jedno základné pravidlo: dotýkajte sa partnerových pier čím len chcete, ale robte to s nekonečnou jemnosťou. Cieľom je ho len nežne stimulovať a vzbudiť v ňom predstavivosť a nedočkavosť. Skúste to napríklad svojimi perami. Nežne ich priložte na partnerove tak, aby ste sa sotva dotýkali. Hýbte hlavou a dotýkajte sa jeho pier tak nežne ako by ste ho chceli len nežne hladkať. Ak sa vám to podarí, obaja by ste mali pocítiť príjemné chvenie a zimomriavky. Niečo podobné môžete skúsiť aj jazykom alebo prstami. Postupujte približne rovnako. Jemne sa dotknite jeho pier končekom jazyka alebo prsta a prechádzajte po nich.

 

Ľahký dotyk šelmy

 

Pomaly pritvrdzujeme, ale ešte stále sa nesieme na vlne nežnosti. V nasledujúcom bozku zapojíte aj zuby. Jazyk si však zatiaľ nechajte v ústach. Partnera môžete bozkávať kde len chcete. Okrem pier je takéto bozkávanie veľmi efektné na ušnom lalôčiku alebo na krku. Spočiatku sa ho len nežne dotýkajte perami a postupne začnite jemne hryzkať jeho spodnú peru, ucho alebo kožu na rôznych častiach tela. Stláčajte však len ľahko a maximálne na pár sekúnd. Takéto bozkávanie vyvoláva ľahké vzrušenie, ale nie je ešte priamym signálom k akcii.

 

Klasika po francúzsky

 

Francúzsky bozk iste netreba zvlášť predstavovať. Je typickým prvkom vášne a jednou z najčastejších techník predohry. Takéto bozkávanie pôsobí na muža priamo provokačne. Pri bozku vkĺznite jazykom medzi jeho pery a intenzívne sa pohybujte v ústnej dutine. Striedajte pohyby smerom dnu a von. Tempo prispôsobujte tomu, čo chcete u partnera dosiahnuť. Pomalé bozkávanie sa považuje skôr za prejav citu a za pozvánku na nežné milovanie, zatiaľ čo rýchly francuzák je provokáciou k tvrdšiemu sexu.

 

Objatie perami

 

Ak sa vám zdá na francuzák ešte priskoro a nežnôstky sú už za vami, skúste takzvaný filmový bozk. Iste ste si všimli, že herci v romantických scénach si väčšinou nepchajú jazyky až do hrdla. Ide o menej naliehavú obmenu francúzskeho bozku. Predpovedá vášeň, ale zatiaľ vás drží v úzadí. Pri tejto technike objímete jednu z pier partnera tými svojimi. Partner urobí to isté, ale v opačnom garde. Teda vy vezmete do úst jeho spodnú peru a on vašu vrchnú alebo naopak. Pomaly sa pohybujte a pery si navzájom nežne sajte. Po chvíli si pozície vystriedajte.

 

Kreatívne bozkávanie

 

Tu už nejde o jednu techniku, ale o celý rad tvorivých nápadov. Bozkávanie si treba z času na čas oživiť niečím príjemným. Vyskúšať môžete prakticky čokoľvek, čo vás napadne. Pre inšpiráciu spomeňme napríklad striedanie teplôt. Napite sa horúcej kávy a okamžite pobozkajte partnera. Hneď nato si schlaďte pery zmrzlinou alebo kockou ľadu a urobte to isté. Takéto striedanie teplôt môže byť efektné na rôznych častiach tela. Erotogénne zóny sú veľmi citlivé na chlad i teplo. Ďalšia zaujímavá technika spočíva v zintenzívnení pocitov pri bozkávaní. Partnerovi pred bozkom jednoducho zaviažte oči. Prípadne ho môžete aj zbaviť sluchu zapchatím uší. Tým by sa malo otvoriť viac priestoru pre hmat a váš partner by mal vnímať bozky niekoľkonásobne intenzívnejšie. A nakoniec hra s dychom. Partnera môžete dráždiť tým, že mu na bozkami navlhčené pery alebo iné miesta na tele nežne fúknete. Spôsobíte tým príjemné chladenie, ktoré môže byť vo vhodnom okamihu poriadne dráždivé.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.