Chcete sex? Pozrite sa, do ktorých krajín sa vám oplatí ísť

01.11.2016 |
Chcete sex? Pozrite sa, do ktorých krajín sa vám oplatí ísť

 

Myseľ mužov sa často pohráva s myšlienkou, aké sú v posteli príslušníčky iných národov. My sme pátrali za vás a vybrali sme štyri krajiny, v ktorých vás ženy určite potešia.

Japonské dievčatá

 

Azda najväčšími majsterkami umenia sú dievčatá z Japonska. Pokiaľ si to môžete finančne dovoliť, môžete si zaplatiť nezáväzný sex s krásnou a hlavne mladou Japonkou. Sexponuky totiž prichádzajú od 18 ročných dievčat, ktoré na prvý pohľad môžu síce pôsobiť ako amatérky, ale veľmi rýchlo vás z tohto omylu vyvedú. Mladé Japonky spravia všetko, čo vám uvidia na očiach, nech je to už análny sex či dokonca tantra masáž. Tieto dievčatá si sex vedia naozaj užívať. Jediný problém vám môže spraviť kondóm, pretože ten je v Japonsku pri sexe s profesionálkami povinný. Ak navštívite niekedy Japonsko a dostanete chuť na sex, určite navštívte niektorý z nočných klubov.

 

 

Rumunské divožienky

 

Máte radi divoký sex? V tom prípade by ste na svojich cestách nemali vynechať Rumunsko. Rumunky sa nebránia akémukoľvek vzrušeniu a do postele ich často dostanete už na prvom rande. Problémom nebude ani to, keď sa vám randiť nechce, ale radšej by ste si za sex rovno zaplatili. V Rumunsku počas posledných pár rokov stúpla ponuka sexponúk takmer bleskovou rýchlosťou. V jednej veci je však sex v Rumunsku veľmi špecifický - neužijete si ani doma, ani v hoteli. Na svoje si tu teda prídu všetci, ktorí majú radi sex v prírode.

Nymfomanka po francúzsky

 

Zatiaľ čo také Filipínky majú v priemere jedného, maximálne dvoch sexuálnych partnerov za život, šarmantné Francúzky sú na tom úplne inak. Skúste si tipnúť, koľkých milencov vystrieda počas života priemerná Francúzka! Dáme vám malú nápovedu - je to viac ako desať. Nebudeme vás však už naťahovať. Vášnivé dievčatá z Francúzska vystriedajú počas života až 16 milencov. Dostať ich do postele teda nemôže nič ťažké. Postačí vám len trochu šarmu a vkus na dobré a kvalitné víno.

Lacný Nový Zéland

 

Možno to bude znieť až neuveriteľne, ale Nový Zéland je práve tou krajinou, kde sa ku krásnym dievčatám dostanete za najmenej peňazí. Hovorí sa, že v severnej časti ostrova nájdete najlacnejšie prostitútky na svete. Už viete, kam tento rok zamierite na dovolenku?

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.