Čím ju najlepšie zviazať?

09.12.2017 |
Čím ju najlepšie zviazať?


Ak aj vy premýšľate nad tým ako si okoreniť svoj život v oblasti sexu, tak je to článok pre vás. Nemáte stereotypy a skúšate každý deň, týždeň alebo mesiac nové veci v posteli a s novými hračkami? To je v poriadku, aspoň máte všeobecný prehľad o najnovších trendoch a určite sa doma nenudíte. Momentálne asi jedným z najpopulárnejších techník a praktík je BDSM. Trošku násilia pre neho a pre ňu, ktoré je odobrené a nie proti vôli dokáže nabudiť viac a viac ľudí. Posledné roky to je popularizované najmä častými románmi, ktoré sa venujú práve technikám sado – maso sexu a aj občasnými filmami. Možno ale nechcete začať hneď s niečím tvrdým ako je napríklad bičík. Je drahý, silný a čo ak sa vám to nebude páčiť. Rovnako taký análny kolík, náhubok, latex, ktorý vás bude zvierať alebo obojky. Nič z toho sa na začiatok ani nehodí. Jednoduchý začiatok. Putá a zväzovanie. Tak sa do toho pustime.
Viete ako sa vôbec takejto praktike hovorí? Bondáž. Áno môžeme to radiť aj medzi samostatnú praktiku ale mnoho ľudí si ju spája práve s inou, omnoho tvrdšou sex praktikou. Preto nemám dôvod prečo to aj nespojiť v tomto článku.

 


Nejaké pravidlá BDSM

 


Takéto malé alebo veľké otroctvo, ako by sme to mohli nazvať môžeme priradiť aj k neschopnosti pohnúť sa. Možnosť bolesti tam samozrejme tiež je, ale rozkoš je pre ľudí omnoho väčšia. Ako a na ktorých miestach zviazať partnera alebo partnerku má svoje pravidlá. Jeden z partnerov vám teda zviaže ruky alebo nohy alebo dokonca oboje a potom vás hladí, bozkáva vás, šteklí, mazná sa s vami alebo vás eroticky stimuluje, dokonca môže s vami v tejto polohe aj sexovať. Takéto hry, sa skvelo hodia na rozdúchanie toho vášnivého ohňa, skvelá predohra vám môže zaručiť výbornú zábavu v posteli a uspokojenie pre oboch.

 


Treba vybrať nejaký materiál

 


Uzly na šatkách, šáloch či kravatách sa niekedy môžu pevne zatiahnuť a potom dosť komplikovane zase rozviazať, takže môže dôjsť k poškodeniu zápästia, chodidiel alebo pretrhnutiu samotných vecí, ktoré využívate. Málokto ale vie, že panenská hodvábna kravata a kožený opasok síce majú estetickú a symbolickú hodnotu, ale ako sexuálne pomôcky na zväzovanie nie sú vhodné, pretože opasok nemá dierky v miestach, v ktorých by sa dali zatiahnuť k zápästiu alebo chodidlu. Preto sú aj neúčinné a samozrejme aj nepohodlné. Kravata sa dá použiť napríklad ako páska cez oči, ale kvôli hladkosti materiálu z hodvábu sa uzly omnoho horšie uťahujú a potom kĺžu, tak ani poriadne nedržia. Je naozaj ťažké nájsť to č oje správne. Pretože ak by ste partnera priviazali veľmi silno a odišli by ste náhodou z miestnosti, vystavili by ste ho nebezpečiu rôzneho druhu. Už len to, že by sa nemohol pohnúť ak by sa v dome niečo stalo. Treba si na všetko dávať pozor a mať pripravené aj nejaké tie bezpečnostné veci ako napríklad nožničky na rýchle prestrihnutie. Obľúbené sú práve putá, aj keď nie všetky druhy by sme do toho mohli radiť. Na naozaj pevné zviazanie by som radil takmer identické s tými policajnými, proste aby boli silné. Ale ak sa chcete len tak zabaviť, tak by ste si mohli obstarať tie klasické kožušinkové, z ktorých si partner dá von ruku jedným ťahom, ale zároveň mu ju aj držia ako je potrebné. Konštrukcia takýchto pút, ale už tak silná nie je a stačia nejaké prudké pohyby počas sexu a môžu byť zlomené. Kožené putá sú o dosť silnejšie už, ale to len ak by ste radi cítili na svojej pokožke brúsenú kožu ako vás drží pri rámoch postele. Lano strednej veľkosti by mohlo byť tiež dobré, ale je tam riziko, že si niekto v práci alebo v škole všimne, že máte na zápästí odtlačky alebo modriny a problém je na svete. Ak ste vynaliezavý, tak by ste mohli použiť aj jednoduché bandáže a obväzy, ktoré vám na ruke nič extrémne nespravia a sú jemné na pokožku. Možností je naozaj veľa, len treba zapnúť hlavu a sex sa môže začať.
Ostatné veci by som radil dať preč. Ak ste spútaný, máte tendenciu so sebou hádzať prípadne sa nejak prudšie pohybovať a ak máte drahú vázu alebo lampu na nočnom stolíku, prípadne niekde v blízkosti, odložte ju na iné miesto aspoň pre tentokrát. Nechceli by ste hádam, aby sex skončil len preto, že by ste museli zbierať rozbité sklo alebo sa ošetrovať, lebo to padajúce niečo vám spôsobilo krvácanie.

 


Žiadna sex párty

 

 

Aj keď sa vám to môže zdať nudné, nerobte z toho žiadnu párty kedy budete poriadne opitý a poriadne o sebe ani nebudete vedieť. Ak zmiešate alkohol so silnou a dominantnou erotickou praktikou môže vzniknúť naozaj riziková kombinácia, ktorú by ste mohli neskôr ľutovať. Alkohol nielenže otupuje vaše zmysli a vedomie celkovo, ale taktiež prebíja účinky endorfínového opojenia, rovnako aj okliešťuje schopnosť úsudku, takže sa vám nemusí zdať všetko také nebezpečné, aj keď sa už k tomu schyľuje. V jednoduchosti by ste si to proste asi neužili tak dobre, aj keď sa vám to v tej chvíli zdať nemusí, tak niektoré podnety nebudete cítiť tak ako za triezva. Obyčajný sex možno aj áno, ten možno precítite, ale žiadne špeciálne predohry alebo iné hry nemusia fungovať, pretože by neboli dostatočne silné a eroticky stimulujúce.

 

 

Nezaväzujte všetko!

 

 

Určite nie je bezpečné, keď budete svojho partnera uväzovať kdekoľvek a o akúkoľvek časť jeho tela. Krk je veľmi citlivý. Síce sa vo viacerých zdrojoch objavuje mierne škrtenie, obojky a iné dominantné veci, trvalejšie zaviazanie by sa nikomu nemuselo páčiť. Podpazušie tiež nie je najlepšie, pretože sa tam nachádzajú dôležité cievy a uzliny, ktoré by pri takom výkone ako je sex zadržali príliš veľa krvi a teda by vám tlak vystrelil príliš vysoko. Lakte, kolená a zápästia, takmer všetko kde sa dá nahmatať tep je nebezpečné a naozaj sa to neodporúča. Platí tu stopka. Viazať by sa teda malo pod alebo nad týmito bodmi.

Hlavne nezabudnite na to, že takúto sex praktiku musíte chcieť obaja. Netreba nikoho do ničoho nútiť a už vôbec nie niekoho neznámeho, koho ste stretli len v ten večer niekde v bare alebo na diskotéke. Mohlo by sa vám to škaredo vypomstiť a vaša spoločnosť by v strachu z vášho domu ušla a to len preto, že ste sa dopredu na ničom nedohodli.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.