Čo hľadajú muži na sex privátoch v Bratislave

25.01.2017 |
Čo hľadajú muži na sex privátoch v Bratislave

 

 

Bratislavu môžeme pokojne nazvať Mekkou slovenského sex turizmu. Erotické služby miestnych sex privátov využívajú okrem domácich i páni z rôznych kútov krajiny. Ojedinelí však nie sú ani zahraniční klienti. S akými požiadavkami sa dievčatá na sex privátoch v Bratislave stretávajú najčastejšie? Muži tu hľadajú klasiku i adrenalín. Možno vás niektoré ich chute prekvapia.

 

Bratislavčania chcú klasiku plus...

 

Najpočetnejšou skupinou využívajúcou sex služby miestnych podnikavých dievčat sú, prirodzene, domáci. Typickými návštevníkmi z tejto kategórie sú mladí muži vo veku od 30 do 45 rokov. Obyčajne sú to páni, ktorí z rôznych dôvodov nemajú partnerku alebo im tá ich v nejakej oblasti nevyhovuje. Súčasne ide o vernú klientelu, t.z. títo muži sa vracajú opakovane k dievčine, s ktorou boli spokojní. Vysvetlenie je jednoduché. Návšteva sex privátu je pre väčšinu z nich bežnou súčasťou života. V návale každodenných povinností nemajú čas príliš experimentovať a pátrať po novinkách. A tak zostávajú verní odskúšaným službám. A čo hľadajú bratislavskí muži v náruči prítulných spoločníčok najčastejšie?

Požiadavky Bratislavčanov sú rôzne, ale platí jedno všeobecné pravidlo. Bratislavčania chcú vyšperkovanú klasiku. To znamená oral až do krku alebo s výstrekom do úst, sex v menej tradičných polohách, predohru s masážou alebo s erotickým kúpeľom. Veľmi časté sú aj mimoriadne požiadavky na dievčatá. Mnohí z nich hľadajú dokonalé postavy, bujné prsia či extrémne dlhé nohy. Inak povedané, domáci návštevníci bratislavských sex privátov chcú to, čo im doma chýba.

 

Cezpoľní majú pestré chute

 

Druhou najčastejšou skupinou klientov na bratislavských privátoch sú páni z rôznych kútov krajiny. V drvivej väčšine ide o mužov z východného Slovenska, ktorí prišli do hlavného mesta za prácou. Lepšie uplatnenie však hľadajú v Bratislave i Stredoslováci. Väčšina z nich prebýva v hlavnom meste dočasne a bez partneriek. Na sex priváty ich ženie jednak sexuálna abstinencia, jednak pocit anonymity a bezpečia. Stovky kilometrov od domova na nich partnerky jednoducho nemajú dosah. Do tejto skupiny pánov môžeme zaradiť aj klientov z blízkeho okolia Bratislavy. Teda mužov z menších miest, ktorí tu prichádzajú za pestrejšími erotickými službami. Aké sú požiadavky týchto mužov?

Cezpoľní majú skutočne pestré chute. Obyčajne ide o mladých mužov, ktorí milujú sexuálny adrenalín. Medzi najodvážnejších patria vo všeobecnosti páni z východu. Ich temperament búra zábrany. Títo muži žiadajú v drvivej väčšine prípadov divoký sex, dôležitá je pre nich rýchlosť a vášeň. Nevyhýbajú sa ani erotickým pomôckam či ľahkému S/M. Priväzovanie k posteli a tvrdšie zaobchádzanie im vcelku vyhovuje. Stredoslováci sú z tejto skupiny vo všeobecnosti najopatrnejší. Návšteva sex privátu je pre nich zvyčajne jednorazovou záležitosťou. Platí pre nich heslo: Prišiel som, videl som, odchádzam. Nadchnúť ich je ťažké, ale doslova sklamaní tiež neodchádzajú. Od dievčat obyčajne žiadajú klasiku, ale v kvalitnom prevedení. Ich spoločníčka si musí dať záležať na technike a mala by byť aktívna. O pánoch z blízkeho okolia Bratislavy snáď stačí povedať, že sa od samotných Bratislavčanov príliš nelíšia. Snáď len muži z okolitého vidieka sú o niečo opatrnejší a nesmelší.

 

Cudzinci hľadajú netradičné techniky

 

Prirodzenou, hoci menšinovou, súčasťou klientely bratislavských sex privátov sú aj páni zo zahraničia prichádzajúci do nášho hlavného mesta za prácou či za obchodom. Ide o mužov rôzneho veku, no dominujú medzi nimi kategórie 40+. Ide tiež o solventnejšiu skupinu zákazníkov. Na sex priváty prichádzajú opakovane, za svoje peniaze si však pýtajú exkluzívne služby.

Dievčatá týchto zákazníkov buď milujú alebo nenávidia. V zveličenom zmysle slova, samozrejme. Na jednej strane sú pre nich zárukou istého zárobku, na strane druhej nikdy nevedia, čo od tejto skupiny čakať. Ich chute sú netradičné, miestami až bizarné. Okrem lahôdok ako S/M v jeho najtvrdšom prevedení, či fetišu, je pre nich typické i nezvyčajné správanie počas aktu. Ničím neobvyklým nie sú vulgarizmy najhrubšieho zrna, pľutie či bazírovanie na erotickej spodnej bielizni. Táto skupina pánov je tiež známa svojou záľubou v striptíze či lesby show.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.