Čo je to NURU masáž?

13.07.2016 |
Čo je to NURU masáž?

Nuru masáž je masáž, ktorá je maximálne uvoľňujúca a navyše vzrušujúca. Je to masáž celého tela, pri ktorej sa používa špeciálny gél nazývaný aj NURU, ktorým je natretý klient ako aj masérka. Masáž je celotelová, pričom sa masíruje na nepriepustnom matraci.

 

Uvoľňujúca a navyše vzrušujúca

Nuru masáž spája takisto prvky tantrickej masáže. Jej hlavnou prioritou sú kĺzavé pohyby masérky po vašom tele, pričom sa masérka nesmie dotýkať intímnych partií vášho tela. Povolené sú len letmé dotyky masérky, avšak mimo intímnych partií.

Klzavé pohyby a trenie intímnych miest spôsobuje, že klienti majú z tejto masáže naozaj intenzívny a vzrušujúci zážitok. Ide o druh masáže, pri ktorej sa dokonale uvoľníte, zregenerujete a navyše sa prekrví aj vaše telo a svalstvo.

NURU masáž je veľmi vhodná aj ako zaujímavý darček. Oproti klasickým masážam, patrí k masážam, ktoré sú oveľa viac vzrušujúcejšie . Treba si však pamätať, že pri tejto masáži nie je povolený sex, vrátane toho orálneho.

 

Hlboký zážitok

Pokiaľ teda hľadáte uvoľnenie, ktoré bude netradičné a ktoré si budete pamätať ešte veľmi dlho potom, skúste si nuru masáž. Nuru masáž poskytne mužovi hlboký a intenzívny zážitok, na ktorý tak skoro nezabudne.

Okrem NURU masáži sú preferované takisto Tantra masáže. Tantra masáže môžu byť určené mužom, ženám alebo dokonca aj párom. Každá z týchto masáži je špecifická a vyžaduje si dokonalú dohodu a rozhovor pred tým než začnete. Všetko prebieha v príjemnom prostredí pri príjemnej a uvoľňujúcej hudbe, ktorá ešte viac zintenzívni tento nezabudnuteľný zážitok.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.