Dali ste si prvý sex na ex?

26.10.2016 |
Dali ste si prvý sex na ex?

 

 

Všetci sme si ním prešli. Nemastný, neslaný, ťarbavý, krátky, alebo jednoducho úžasný. Aj taký je zážitok prvého spoločného sexu.

Spomienka na "tenkrát poprvé" patrí buď medzi najkrajšie alebo najhoršie. Do akej kategórie ich zaradíme závisí od vzťahu k osobe, s ktorou sme osudný zážitok zdieľali a od samotnej kvality aktu. Hoci, ťažko objektívne posúdiť jeho rozmery, keďže ide o prvú intímnú spoločnú záležitosť.

Každý nový a ďalší vzťah prináša prvý spoločný sex. Hodnotiť, skutočne hodnotiť, ho môžeme až po nazbieraní viacerých skúseností. S rovnakým partnerom alebo rôznymi a mnohými. Sex ponuky, ktoré život prináša, si treba vychutnávať plnými dúškami. Žijeme len raz.

Spomeniete si na váš prvý? Niekedy býva skutočne náročným zaloviť v pamäti a vytiahnuť onen láskyplný večer alebo posteľový mega-trapas spomedzi zaprášených mozgových závitov.

Nevedel sa trafiť

 

Príroda vie, ako na to a aj naše pohlavné vybavenie rozumie, že zasunúť na prvýkrát bude celkom prirodzené, ale nie úplne najjednoduchšie. Nečudo ak sa nepodarí trafiť. Vysoké napätie v mužovom tele a aj častý strach z neúspechu môže veľmi jednoducho zapríčiniť paniku a nervozitu pri vsúvaní penisu. Pokiaľ je na druhej strane partnerka, ktorá prevezme situáciu do vlastných rúk a zavedie ho tam, kam patrí je trápny moment zažehnaný. Ak sa však na oboch stranách nachádzajú nováčikovia, chvíľka stresu sa pokojne môže predĺžiť a skončiť plačom alebo hádkou. Ustráchané a kŕčovité lono ženy nepôsobí trikrát príťažlivo. Skôr, naopak. Chudák ten, ktorý sa chce doň trafiť na prvý krát.

Napomáha ešte väčšej slepote vzrušeného penisu a neúspechu pokusov víťazoslávne preraziť. Eva(24), ktorá spomína na svoje prvé milovanie, si zo zasunutím zažila svoje: "Môj prvý sexuálny partner bol Ondrej. Poznali sme sa od základnej školy. Prvá láska. Mali sme 17, keď sme sa prvýkrát milovali. V jeho detskej izbe. Rodičia spali vedľa. Pamätám si, že sme boli potichu ako myši. Nevinne rozpálení. Keď sme išli na vec, Ondro sa mi zasekol medzi nohami. Snažil sa dostať dnu, ale triafal vedľa. Ani keď si pomáhal rukou, nešlo mu to. Znervóznel, tak som sa rozhodla, že mu pomôžem. Zobrala som ho do rúk a nasmerovala ho. Hoci to boli pohyby amatérky, pomohli."

Panenstvo na príťaž

 

V médiách píšu zázračne správy o cene, ktorú si pýtajú ženy za svoje panenstvo. Ktovie, možno aj mladí muži za panictvo. Sex ponuky, ktoré sa v istých kruhoch neodmietajú v bežnom živote nenájdu pochopenie, ako by sme sa dočítali. Skúsenosť s pannou či panicom so sebou často prinášajú zážitky, ktoré majú od skvelého zážitku na kilometre ďaleko, a preto nie vždy milovanie s neskúsenými nemusí byť erotickou rozprávkou z červenej knižnice.

Peter (34) hovorí: "Pannu? Ďakujem, ale už si neprosím. Mal som 3. Všetky boli zvedavé, čo bol fajn. Cítil som sa trochu ako svetaznalý učiteľ, ale tá posledná bola extrém, ktorý už nechcem zažiť. Ani nezažijem. Ide o moju priateľku, už poctivo v sexe zaškolenú. Vtedy sa však bála. O všetkom chcela vedieť dopredu. Čo sa bude diať, aké to bude, či to zvládne .... Prežívala to dosť intenzívne. Bola to láska môjho života a aj je. Chcel som jej to spríjemniť, čo najviac, a pritom som sám seba dostal do obrovského stresu. Sex som si vôbec neužil. Našťastie sme si dali repete a s mojou láskou ho opakujeme doteraz."

Rozplakala sa ako malé dieťa

 

So sexom sa neodmysliteľne spájajú city. Teda, ženy ich s ním radi zvyknú spájať. Prežitok prvého či nového vzťahu a aj prvého sexu môžu prežívať veľmi intenzívne. O to viac, ak ide o ich prvý sex v živote. Pri sexe sa povaha človeka prejaví. Ak ste narazili na precitlivelú étericku dušu, periny neprezliekajte. Po plači ich bude potrebné oprať.

Stratila sa nám. Že čo? Guma

 

Použitie prezervatívu patrí medzi spoľahlivé spôsoby, ako mať bezpečný pohlavný styk. Avšak, ak sa jeho potreba zmieša so stresom, nemotornými pohybmi a vzrušením level milión môže skôr ako úžitok spôsobiť aj neplechu. Jana (27) si z prvého spoločného sexu s terajším manželom odniesla vtipnú historku, na ktorej sa teraz obaja radi zasmejú: "Pri milovaní sme použili kondóm. Bolo to v pohode. Sex ušiel. Boli sme poriadne nažhavení. Skočili sme na to aj druhýkrát. Priateľ ma chcel znovu dostať do varu a trochu rozpáliť. Zablúdil prstami nižšie. Po chvíľke skamenel a opýtal sa ma, že či viem kde je oné.... Hmmm, vedela som. Ostalo vo mne. Nie síce na dlho a bez následkov. Smejeme sa doteraz. V dobrom."

Spomienka na bývalého

 

Prvý sex s novým partnerom znamená, že sme zatvorili dvere pred bývalým. Ak ex-vzťah trval viac ako nejaký ten rok, sex s niekým novým a najmä iným môže byť skúška odpútanosti. Zvyk je železnou košeľou, a aj tú je niekedy lepšie vyzliecť. Avšak vysloviť nahlas meno cudzieho muža alebo ženy počas intímnej chvíľky s potenciálnou láskou nepatrí medzi príhody, na ktoré sa v tomto prípade spomína v dobrom a so smiechom. Hoci, stane sa a stáva sa.

Trúbenie naprázdno

 

Maximálne vzrušený človek len veľmi ťažko kontroluje zvyšok tela a jeho vlastné procesy, ktoré sa nezastavia so stupňovaním napätia v erotogénnych zónach. Ba naopak, ešte viac sa naštartujú. Dopriať si dobré jedlo na cesnakovom základe, alebo obľúbenú hrachovú kašu pred sexom nie je zakázané. Situácia, keď sa pár vzájomne prepletie hnátmi uvoľni cestu všetkým zvukom, ktoré sa za pokojného stavu z tela dostanú potichu. Akým zvukom? Trúbeniu nafúknutého žalúdka - známemu aj ako prdenie.

Nepostavil sa mu

 

Zlyhanie, ktoré trápi nejedného muža. Únava a stres sa môžu podpísať na negatívnej energii, ktorá znehybní mužovu pýchu a postaví ho do nie príjemnej, ale naopak nepríjemnej situácie. Hoci, fakt , že sa mu nepostavil nie je žiadnou tragédiou ani trapasom. Horšie je, ak dotyčný začne prílišne riešiť sám seba a donekonečna sa obhajovať. Simona(31): "Nie je nič horšie, ako v posteli počuť vetu: Normálne mi to funguje, ale teraz...? Fakt neviem, čím to je."

Úplne prvý sex alebo prvý spoločný sa nedá preskočiť. Pripraviť sa na neočakávaný scenár je na mieste a nebrať sa úplne vážne tiež nezaškodí. Chyby a neúspešné pokusy patria ku každému kvalitnému vzdelaniu. Ani sexuálne nebude výnimkou. Pokiaľ zážitok zdieľame s partnerom, s ktorým nás spája obojstranná láska, priateľstvo, porozumenie či dohoda, aj trápna situácia bude zážitkom, na ktorý sa bude spomínať v dobrom.

Ešte ste neprešli cez prvé milovanie? Chýba vám partner? Nepremeškajte sex ponuky, medzi ktorými na vás čaká partner, s ktorým ho absolvujete. S trapasom či bez.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.