Desať tipov, ako si zlepšiť sex vo vzťahu!

13.12.2016 |
Desať tipov, ako si zlepšiť sex vo vzťahu!

 

 

S partnerom ste vo vzťahu už nejakú tú dobu a za čína to byť v posteli nuda? Niečo také je úplne normálne a nemusíte sa strachovať o váš vzťah. Ak s tým začnete už teraz niečo robiť, nemusí to zájsť do neúnosnej miery, ako je napríklad nevera. Najprv však budete musieť chcieť vy. Neviete ako na to? Máme pre vás desať tipov, ktorými si svoj sex oživíte, aj keď ste už v niekoľko ročnom vzťahu!

V dlhom partnerskom živote je úplne normálne, že príde nejaká kríza, ktorej musia obaja partneri čeliť. Či už sú to odlišné názory, dieťa v rodine alebo aj veľmi častý problém – nudný sex. Ani jednému sa vám už naň ani nechce pomyslieť. Nemusíte sa ľakať, na svete má tento problém niekoľko miliónov ľudí. Dôvodov je viac, napríklad aj ten, že sa so svojím partnerom poznáte už tak dobre, že od neho neočakávate nič nové. Vždy sa však niečo, čo ste ešte nevyskúšali dá nájsť, a preto by ste mali tento svoj problém začať riešiť, kým sa dá.

 

  1. Atmosféra

Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré musíte mať pri kvalitnom sexe je atmosféra. Pre každého samozrejme neexistuje rovnaká a vy sami si budete musieť nájsť takú, v ktorej sa budete cítiť čo najlepšie. Ženy väčšinou potrebujú pokoj na to, aby sa uvoľnili a mohli si užívať celú noc. Ak patríte aj vy k týmto ženám, majte v byte či dome pokoj. Máte doma deti, ktoré vás nenechajú ani chvíľku samých? Určite ich nenechávajte doma, ak si chcete trochu užiť. Pri pomyslení, že by vám mohli vtrhnúť do izby a uvidieť vás tam, sa nemusíte dostatočne uvoľniť a ani ten vysnený orgazmus nemusí prísť. Zbavte sa všetkých v dome, zapáľte si sviečky a skúste si pustiť dobrú hudbu. Predtým ako sa všetko udeje si môžete spraviť skvelú večeru, porozprávať sa a navodiť tú správnu atmosféru, ktorá bude až elektrizovať. Zaspomínajte si na svoje začiatky vo vzťahu a prebuďte vášeň, na ktorú ste už možno aj zabudli. Neberte sex ako povinnosť, ktorú treba urobiť v daný deň v rovnakú hodinu. Užívajte si to a uvidíte, že sex bude omnoho lepší.

 

  1. Oblečenie

Skúšali ste už sexi oblečenie? V tomto majú výhodu najmä ženy. Ak chcete muža naozaj poriadne rozvášniť, skúste si zájsť do obchodu so spodnou bielizňou. Určite tam nájdete kúsky, ktoré sa budú páčiť nielen vám, ale aj vášmu partnerovi. Síce si môžete myslieť, že takéto oblečenie, ktoré budete mať na sebe len pár minút nespraví nič, no má veľmi pozitívne účinky. Nabudia nielen vášho partnera, ale spravia aj vám takú chuť na sex, že si to zopakujete za noc možno aj dva či trikrát. Ak neviete, čo majú muži radi, stavte na čipkované spodné prádlo či podväzky. Na takéto niečo je každý muž!

 

  1. Hra

Čo tak zahrať si nejakú rolu? V mnohých prípadoch práve tento tip funguje najlepšie. Možno si myslíte, že to je na vás príliš a nejako sa v tom práve vy nevyžívate, no muži sú rôzni a mnohým sa práve niečo takéto páči. Skúste si vymyslieť roly, ktoré sa budú páčiť obom a možno nájdete aj nový spôsob milovania, aký si obľúbite. Výhodou je, že pri každom sexe môžete vymyslieť niečo nové a len tak vás to neprestane baviť. Kostýmy, ktoré by sa k tomuto hodili si môžete zakúpiť, no radšej stavte len na predstavivosť, tá vás vyjde menej.

 

  1. Sex privát?

Uvažovali ste niekedy o sex priváte? Mnoho ľudí má na niečo podobné negatívne ohlasy, no skúste to. Či už pôjdete do trojky, alebo si s partnerom dáte každý jednu noc osamote s niekým iným je len na vás, no na spestrenie vzťahu je to naozaj ako ušité. Nezabúdajte však, že po jednej noci sa to končí a vraciate sa k svojmu partnerovi či partnerke.

 

  1. Rozprávajte sa o tom!

Najhoršie na všetkom môže byť to, keď sa o tomto probléme nerozprávate. Predsa problém je na to, aby sa riešil a vy by ste sa o niečom tak vážnom, ako je sexuálny život mali baviť úplne otvorene. Je to len medzi vami a nemusíte sa za to hanbiť. Máte chuť na sex? Jednoducho mu predložte svoju sex ponuku a uvidíte, že sa na to chutí. Ak nie, vyklopte pravdu. Rozoberajte svoj problém dopodrobna, aby ste vedeli, kde nastal problém a ako ho vyriešiť.

 

  1. Nič neplánujte

Máte naplánovaný sex na každý piatok o ôsmej? Ako môžete vedieť, že práve vtedy budete mať chuť? Kašlite na plánovanie a skúste niečo spontánne! Práve takýto sex je najlepší. Príďte domov z práce a hoďte sa na svojho partnera či partnerku. Možno ho to prekvapí, no zároveň aj poteší a môžete spolu prežiť noc, na ktorú budete spomínať ešte naozaj dlho.

 

  1. Pomôcky, ktoré vám určite pomôžu

Stránite sa sexuálnych pomôcok a nechcete ich ani vidieť? Možno si myslíte, že vibrátory či iné pomôcky sú len na individuálne použitie, no nie je to tak. Všetky tieto výrobky sú tu pre vás, aby ste ich spolu s partnerom či partnerkou využili a užili si tak noc či deň, na ktoré nezabudnete.

 

  1. Žiadny čas neexistuje

Máte toho vyše hlavy, ale chcete si užiť? Radšej to teda nechajte tak a pracujte. Jednou z najhorších vecí, ktoré môžete urobiť, je keď stále pozeráte na čas a neužijete si tak prítomný okamih. Keď už, tak poriadne. Nestarajte sa o čas a nepozerajte na hodinky. Zatvorte sa do izby, kde žiadne hodiny či minúty neexistujú. Ste tu len vy dvaja a nič iné.

 

  1. Sex ponuky v Bratislave?

Ako sme už spomínali, skvelým vyjdením z klasického režimu sú aj sex priváty či sex ponuky, ktoré by ste mohli využiť od rôznych dievčat. Tie by vám mohli spraviť noc krajšou, no viac ako jednu už radšej nechcite a vráťte sa späť k svojmu partnerovi či partnerke. Aj v našom hlavnom meste nájdete kvalitné služby, vďaka ktorým si svoj sex môžete okoreniť podľa vlastnej chuti.

 

  1. Zbúrajte mýty!

Nerobíte tú alebo tamtú polohu, pretože stále hovoríte, že ju nezvládnete, alebo je už „out“? Zbúrajte staré mýty a skúšajte aj niečo, čo ste ešte nikdy neskúsili alebo ste sa doteraz báli. Budete sa seba pyšní, že ste to spravili a ak sa to náhodou nepodarí, skúšajte to naďalej! Aspoň budete mať motiváciu k ďalšej noci, ktorá prichádza.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.