Dnes v obrátenom garde: Pánsky anál

04.05.2017 |
Dnes v obrátenom garde: Pánsky anál

 

 

Pre jedného oáza sexuálnej rozkoše, pre ďalšieho vrchol nechutnosti. Reč je o ceste do útrob mužského konečníka. Tí, ktorí pánsky anál vyskúšali, sa zhodujú v tom, že väčšia rozkoš neexistuje. Zvyšná väčšina pánskeho pokolenia pobúrene ohŕňa nosom poukazujúc na homosexuálnu príchuť praktiky. Aké to teda je a prečo sú niektorí muži ochotní vystaviť svoj konečník napospas vibrátoru?

 

Ponižujúca submisivita

 

Muži milujúci submisívnu pozíciu sa v tejto praktike doslova nájdu. Pánsky anál býva neraz súčasťou ľahkého S/M. Dominantná partnerka si muža doslova vychutná v pozícii, keď jej je vydaný napospas svojim najcitlivejším miestom. Anál sa prirodzene spája s istou mierou bolesti, čo takto zameraným párom vyhovuje. Rozkoš kĺžuca na hranici s bolesťou a miešajúca sa s ponížením však láka aj úplných masochistických amatérov. Nejeden muž tajne túži vydať sa napospas dominantnej partnerke, ktorá s ním bude zaobchádzať doslova ako s handrou. Hodí si ho pred seba, roztiahne mu polky a opatrne, ale rázne medzi ne vrazí vibrátorom. Spŕška vulgárnych nadávok a krutého zaobchádzania celú atmosféru len podčiarkne. Mnohí muži sa v týchto chvíľach stávajú oddanými a poslušnými sexuálnymi hračkami.

 

Nekonečná rozkoš

 

Pánsky anál prirodzene nemusí prebiehať na sadistickej vlne. Mnohí muži, ktorí sa k drsným a ponižujúcim praktikám nehlásia, v ňom tiež našli svoje erotické potešenie. Konečník je svojim spôsobom čarovný orgán. Nielenže je plný veľmi citlivých nervových zakončení, ktorých stimulácia spôsobuje popisovanú rozkoš hraničiacu s bolesťou, je tiež vstupnou bránou k zaujímavému mužskému orgánu, k prostate. Práve stimulácia tejto žľazy dostupnej niekoľko centimetrov za ritným otvorom spôsobuje mužom pocity porovnateľné so stimuláciou ženského bodu G. Orgazmus dosiahnutý masážou prostaty mnohí muži opisujú ako to najsilnejšie, čo vo svojom sexuálnom živote zažili. Prístup si samozrejme vyžaduje istú dávku citlivého zaobchádzania. Na mieste je súčasné dráždenie penisu napríklad ústami. Prostata je takýmto spôsobom výborne dostupná aj pre prsty, takže nemusí ísť o anál v pravom slova zmysle. Dráždenie vibrátorom si však mnohí muži pochvaľujú oveľa viac. Potrebné je ale nájsť ten správny uhol stimulácie. Prostata sa nachádza smerom dopredu k močovej rúre. Vibrátor teda musí smerovať v sklone k brušnej dutine. Stimuláciu prostaty zaručene každý muž rozozná na prvý dotyk.

 

Vzrušujúce experimentovanie

 

Mnohé páry sa v spoločnej spálni nudia. Anál je v tomto smere vítaným oživením pre odvážlivcov. Obyčajne mu predchádza ženský anál, na oplátku ktorého si ženy pýtajú odvetu. Mnohí muži pristupujú k tejto praktike s rešpektom a so stiahnutým zadkom (to doslova), ale pod rukami partnerky, ktorej dôverujú sa postupne uvoľnia a nakoniec si to zväčša poriadne užijú. Druhú skupinu tvoria odvážlivci, pre ktorých je anál príležitosť pre otvorenie trinástej komnaty vlastnej sexuality. Ich zvedavosť sa zväčša oplatí a končí úžasnými zážitkami. Mnohí muži objavia čaro análu mimo vlastnej spálne. Masážam prostaty cez konečník sa hojne venujú tantrické masážne salóny. Otvárajú tým mužom novú cestu a podnecujú chuť experimentovať aj vo vlastnej spálni. Ďalším miestom, kde si chodia páni po zážitky a skúsenosti aj tohto druhu, sú erotické priváty. Muži vo veci vlastného análu často dôverujú viac profesionálnym spoločníčkam ako vlastným partnerkám.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.