Doma vás to nudí? Vyrazte za ľahkým sado-masom či ďalšími erotickými službami do Košíc!

22.03.2017 |
Doma vás to nudí? Vyrazte za ľahkým sado-masom či ďalšími erotickými službami do Košíc!

 

Možno ste sa dostali aj vy do fázy, že to už neklape tak, ako na začiatku. Aj váš vzťah zasiahla rutina, nuda a stereotyp. Pomôcť môže dačo nové a vzrušujúcejšie, čo ste ešte nezažili. V tomto smere môžu pomôcť práve ľahké sado-maso radovánky, pri ktorých je jeden z partnerov v úlohe "dominátora". Ste pripravení na takúto zmenu? Čo sa oplatí vopred vedieť o tejto sex praktike?



Nuda a stereotyp sú najväčšími strašiakmi ...

 

To, čo ohrozuje sex v každom vzťahu, je predovšetkým rovnaké prežívanie intímnych chvíľ a opakovanie klasických spôsobov - erotických polôh a sex praktík. Nuda a stereotyp v sexe nevedú k zlepšovaniu vzťahu, práve naopak. Obzvlášť nebezpečné je to, ak ste v dlhoročnom vzťahu.

Robíte všetko presne rovnako a tak, ako to má ten druhý partner rád? Aj preto nemáte dôvod skúšať niečo nové a možno aj zaujímavejšie a vzrušujúcejšie? Práve preto dostihla aj k vám spomínaná nuda a rutina. Tá zabíja každý "zdravý" vzťah. Je potrebné to zmeniť. Napríklad účinnou sexuálnou praktikou sado-maso. Nie nebojte sa ničoho. Nepôjde o nič drastického, úchylného, ani bolestivého. Dá sa to aj inak, ako ste o tejto praktike počuli spred minulých rokov ...

 

Všetko je o komunikácii ...

 

Dôležité je v tomto smere udržiavať vzájomnú komunikáciu. Na začiatok nezaškodí, ak sa príjemne zahrejete a uvoľníte, napríklad pri poháriku dobrého a chutného sektu. Následne sa môžete spoločne dohodnúť, na čo máte, čo všetko plánujete vyskúšať a tak si určíte hneď v úvode isté zásady (pravidlá) a hranice odtiaľ - potiaľ. Musíte vedieť povedať "nie" aj počas realizácie sado-maso praktík (ak vám už bude dačo nepríjemné a bolestivé). Druhý partner musí jednoznačne pochopiť, čo toto slovko znamená a podľa toho sa aj riadiť! Podstatné aj pri sado-maso je, aby všetko pre oboch partnerov bolo príjemné.

 

Využite na začiatok, to čo máte doma ...

 

Na začiatok úplne postačia pomôcky, ktoré máte doma. Nie je nutné ihneď kupovať najdrahší bičík, putá, tiež povrazy a šatky. Stačí sa len poobzerať okolo seba a určite nájdete vhodné sex pomôcky, ktoré vám výborne poslúžia, napríklad na zviazanie partnerky (partnera), či na pripútanie o posteľ alebo pri výprasku po zadku.

 

Dôležité je stanoviť si aj prah bolesti ...

 

Sado-maso, to je aj patričné prekonávanie bolesti pri praktizovaní tejto sex praktiky. Je dobré si uvedomiť, že ženy majú vyšší prah bolesti ako muži. Znamená to, že často ich vzrušuje aj to, čo môže byť už u mužov nepríjemné.

Preto treba na to pamätať a myslieť, aby sa nedostavil opačný efekt - ako je zvýšenie vzrušenia a nálady. Najlepšie bude na začiatok všetko vyskúšať "na nečisto" a postupne pridávať - napríklad samotné údery po zadku a i iných častiach tela (prípadne aj po intímnych partiách).

 

Sado-maso praktiky aj v Košiciach ...

 

Praktiky sado-maso začínajú byť čoraz viacej obľúbené u súčasných aj dlhoročných partnerov. Dokážu spríjemniť dlhé chvíle slobodným, no aj spestriť intímny život dlhoročným partnerom.

Pokiaľ aj vás táto sex praktika vzrušuje, avšak doma ju nemáte, skúste ľahké sado-maso praktiky v meste Košice. Okrem Bratislavy je možné prežiť zaujímavé chvíľky v prítomnosti krásnych dievčat, privátnych spoločníčok, ktoré ponúkajú aj tieto sex praktiky svojim klientom. Lepšie je raz zažiť na vlastnej koži dominanciu privátnych dievčat, ako miliónkrát o tom počuť.

Ak vás v blízkej budúcnosti čaká cesta na ďaleký východ, nezabudnite na túto vynikajúcu možnosť trávenia voľného času a väčšej zábavy a relaxu, ako aj možnosti ako zažiť niečo nové a vzrušujúcejšie, ako máte doposiaľ. A možno sa vám zapáčia iné erotické služby v meste Košice ...

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.