Erotické pomôcky v sexe

04.04.2017 |
Erotické pomôcky v sexe

 

 Mať stále klasický sex časom omrzí každého. Áno, sex je veľmi vzrušujúca záležitosť, ale stereotyp v ňom, najmä ak máte jedného jediného sexuálneho partnera, dokáže spraviť aj z tak úžasnej záležitosti frustráciu. Nato mysleli výrobcovia erotických pomôcok, ktorý dnes vo svojich obchodoch ponúkajú enormné množstvo najrôznejších druhov erotických hračiek a pomôcok. Dievčatá na sex privátoch na Slovensku ponúkajú okrem klasických sexuálnych služieb aj mnoho extra praktík, veľa z nich je vybavených viacerými erotickými hračkami, pretože ony samé vedia, že erotické pomôcky sú slastným korením klasického sexu. Nižšie vymenujeme tie najlepšie a najpoužívanejšie pomôcky, ktoré váš sex pozdvihnú na vyššiu úroveň.

 

Vibrátory a dildá

 

Patria k najbežnejším a najpredávanejším erotickým pomôckám na erotickom trhu. Existuje neuveriteľné množstvo variácii, od malých “vreckových” vibrátorov až po monštrózne veľkosti, análne vibrátory, double dildá, sklenené, silikónové, realistické, klitorisové, strap-on dildá atď. Každý druh závisí od preferencii vlastníka, a od jeho účelu. Strap-on si žena, alebo aj muž môže pripevniť na telo a poslúži ako verná náhrada za reálny penis, napríklad ak chcete spraviť žene double penetration do vagíny aj análu. Klitorisové sú špeciálne spravené tak, aby dráždili klitoris a tým zintenzívnili ich účinok. Mnoho žien dosahuje orgazmus výlučne erotickou stiuáciou klitorisu, a pre ne je tento typ vibrátora ako stvorený. Double dildo je obojstranné dildo dlhších rozmerov, slúži na stimuláciu vagíny alebo análu pre dvoch, pričom sa môžu takto obaja uspokojovať naraz. Ďalšie kritérium, podľa čoho sa odlišujú, je materiál z ktorého sú spravené, toto už závisí od individuálnych preferencii každého človeka, čo mu najlepšie vyhovuje.

 

Krúžky a návleky na penis

 

Veľmi obľúbené pomôcky pre mužov. Erekčné krúžky sú perfektná vecička na zlepšienie a udržanie erekcie. Krúžok stiahne penis pri jeho koreni a tým sa čiastočne zamedzí prietok krvi a tým bude vaša erekcia tvrdšia, dlhšia a pevnejšia. Páni, ktorí majú problémy s erekciou si túto pomôcku nevedia vynachváliť. Nie je to ale len ich výsada. Každý, kto chce penis väčší a tvrdý ako kameň, dokáže s týmito krúžkami tento stav dosiahnuť okamžite. Navyše majú niektoré rôzne výstupky, ktoré pri poriadnom prirážaní dráždia partnerkyn klitoris a takto spravia rozkoš obom. Návleky slúžia na dve úlohy. V prvom rade majú rôzne výstupky a záhyby, čím partnerke spravíte zvýšenú rozkoš. Po druhé slúžia na radikálne zväčšenie vášho penisu, po dĺžke aj hrúbke. Ak nepatríte k obdareným pánom, návleky pomôžu dopriať vagíne vašej partnerky nepoznané zážitky.

 

Vákuové pumpy

 

Existujú verzie pre mužov aj pre ženy. Pumpy pre mužov sú určené na okamžité dosiahnutie tvrdej erekcie a aj na zväčšenie penisu. Sú skvelým pomocníkom nie len pre tých, ktorí majú problémy s erekciou ale pre všetkých, ktorí by chceli partnerke dopriať o niečo hrubší a väčší penis. Môžete si vybrať z niekoľkých druhov vákuových púmp, existujú vzduchové, vodné alebo vibračné. Pumpy pre ženy slúžia buď sa prekrvenie bradaviek a tým zvýšenie ich citlivosti, alebo sú vaginálne, ktoré dokážu nahromadiť krv buď iba do klitorisu alebo aj do celej oblasti vagíny. Pri sexe a dráždení prekrvených oblastí potom žena prežíva úplne nový rozmer rozkoše.

 

Nafukovacie/umelé panny a muži

 

Slúžia buď ako masturbačné pomôcky alebo na spestrenie párty, rozlúčky so slobodou a podobne. Panny majú obvykle 2 až 3 otvory, do ktorých je možné vniknúť penisom. Umelý muž má penis, s ktorým sa žena môže potešiť, keď nemá pri sebe žiadneho pána. Pri sexuálnom použití panny je potrebné otvor navlhčiť lubrikačným gélom. Lacnejšie variácie sú určené skôr na párty, tie drahšie sú určené na skutočne realistický sexuálny zážitok!

 

Vagíny a masturbátory

 

Faktom je, že v živote každého muža nastane moment, kedy nemá s kým mať sex. Keď vás už nebaví klasická masturbácia a chcete vyskúšať niečo iné, nové, dobrá voľba je určite masturbátor – umelé ústa, vagína alebo zadok. Je samozrejmé, že čím drahší variant si zvolíte, tým vernejšia bude napodobenina ľudskej pokožky, kvalitnejší materiál a tým pádom lepší pôžitok. Zoženiete menšie, nenápadnejšie variácie ale aj väčšie, realistickejšie.

 

Afrodiziaká a stimulanty

 

Tieto prípravky a pomôcky fungujú bez ohľadu či ste muž alebo žena a v akomkoľvek veku. Keď potrebujete zvýšiť chuť na sex, kúpte si kvalitné španielske mušky alebo feromónový parfém. Ak máte problém s erekciou, vyrieši vám ho krém alebo sprej na posilnenie erekcie a lepšie prekrvenie penisu. Ak je naopak vaším problémom výdrž, zvolte prípravky na oddialenie ejakulácie a znecitlivenie penisu. Pre ženy, ktoré chcú prežiť silnejší a intenzívnejší orgazmus, doporučujeme krémy na zvýšenie citlivosti a lepšie prekrvenie ich klitorisu. Správne zvolenie afrodiziaka alebo stimulantu vám umožní užívať si lepší a intenzívnejší sexuálny zážitok.

 

 

S&M, BDSM a bondage pomôcky

 

Páčia sa vám tvrdšie sexuálne praktiky? Klasický sex vás už nudí a chcete si ho okoreniť zmyselným zväzovaním, hrou na dominanta alebo submisíva? Na trhu nájdete veľa pomôcok, ktoré vám tieto praktiky umožnia. Zoženiete soft pomôcky ako putá, bondage pásky, laná, masky, ale aj tvrdšie pomôcky ako silikónový náustok, bičíky, obojky alebo štipce na bradavky. Stačí si len vybrať, a ponoriť sa do sado-maso opojenia.

 

Ako vidíte, na trhu nájdete enormné množstvo všelijakých pomôcok a nástrojov, ktoré váš nudný, stereotypný sexuálny život posunú na vyšší level. Doprajte sebe a partnerke sex nových rozmerov. Alebo navštívte jeden z mnohých erotických privátov na Slovensku, kde viaceré dievčatá majú vo svojej ponuke aj niekoľko erotických pomôcok. Stačí nájsť dievča, ktoré poskytuje takéto sexuálne služby. Vyskúšajte niečo nové. Život je krátky, a preto zahoďte predsudky a experimentujte.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.