Erotické služby v Bratislave: V hlavnom meste dominujú tantrické masáže!

27.02.2017 |
Erotické služby v Bratislave: V hlavnom meste dominujú tantrické masáže!

 Rôzne masáže a masážne praktiky neboli nikdy také rozšírené, ako je tomu práve v dnešnej dobe. V minulosti sme sa však stretávali najčastejšie s klasickými druhmi masáží. Doba pokročila a v súčasnej spoločnosti sa čoraz viacej objavujú iné typy masáží. Patria k nim už pomerne známe "tantrické masáže". Ich rozširujúcu sa ponuku nachádzame na bilboardoch všade vôkol nás, ako aj medzi súčasnými internetovými sex ponukami. Čo je to "tantrická masáž" a čo možno očakávať od dnešných ponúk už aj v hlavnom meste Slovenska?



Túžite aj vy po masáži, ktorá prebudí vaše zmysly, svaly, vzbudí vo vás aj erotické sny a túžby? Toto ponúka práve spomínaná tantrická masáž. Ponuky na vykonávanie práve tejto masáže, sa rozšírili v posledných rokoch aj v našom hlavnom meste. Niet sa čo diviť, tantra masáž má čo ponúknuť práve v dnešnom rýchlom svete ...

 

Čo ponúka "tantra masáž"?

 

Každá "tantra masáž" ponúka niečo iné. Vo všeobecnosti platí, že sa jedná o osobitný druh masáže spájajúcej techniky klasickej masáže a masáže s orientálnymi tantrickými technikami. Nie vždy je však jasné, ktoré konkrétne techniky a metódy využíva konkrétny salón, klub alebo privát.

Z bežnej skúsenosti vieme, že každá tantrická masáž má akýsi úvodný rituál, relaxačnú časť masáže, masáž intímnych partií, vnášanie sexuálnej energie do každej časti tela a samotný záver. Práve kvôli tomu, že súčasťou tantrickej masáže je aj masáž intímnych partií (ďalšie aktivity týkajúce sa erotickej oblasti), vzrástol počet sex ponúk aj v erotických privátoch. Výnimkou nie sú ani erotické priváty v Bratislave.

 

Aké má vplyvy?

 

Existuje množstvo priaznivých vplyvov tohto druhu masáže na ľudské telo. Spomenúť môžeme napríklad dokonalé uvoľnenie všetkých častí tela (aj tých, ktorým sa klasická masáž venuje len sporadicky). Ide predovšetkým o vonkajšie a vnútorné pohlavné orgány, prsia, panvovú oblasť a okolie konečníka.

Tantrická masáž tiež priaznivo vplýva aj na emócie, životnú energiu a pomáha eliminovať psychickú, fyzickú ako aj emočnú blokáciu. Toto však nie sú ani zďaleka všetky priaznivé účinky tantra masáže!

 

Čo je to "tantra masáž" intímnych partií?

 

Masáž intímnych partií predstavuje rôzne činnosti na báze dotykov od jemnejších až po tie vyvolávajúce silnejšiu dávku energiu. Snažiť sa zistiť, že ako prebieha konkrétna tantrická masáž intímnych partií v niektorom zo salónov a privátov nielen v hlavnom meste, je priam nemožné.

Pozornosť je však vždy najviac orientovaná na samotné uskutočnenie každého dotyku danej intímnej partie. Všetko sa uskutočňuje viac do hĺbky a viac precítene ako pri klasickej masáži. Priebeh tantrickej masáže je o navodzovaní energie (aj tej sexuálnej), jej následného roznášania do celého tela, jej neskoršie zmiernenie a opätovné navodzovanie. Ejakulácia a orgazmus môžu, ale nemusia vždy prísť pri tomto druhu masáže. Rovnako nie je nutnosťou ani vzrušenosť. Stačí, ak bude ľudská bytosť žiť svoj život a vnímať viac samého seba. O tom je pravá tantrická masáž ...

 

Dostupná už aj v Bratislave ...

 

Výbornou správou je, že takéto zmyselné tantrické masáže s krásnymi privátnymi masérkami, nájdete aj v našom hlavnom meste. Zažiť tak nezvyčajné chvíle
so skúsenými masérkami, sú možné aj pre Bratislavčanov, či ľudí z celého Slovenska. Ak už viete, čo to tá tantrická masáž je, aké má účinky na ľudské telo, môžete si už teraz vybrať dievča (dievčatá)
na tejto stránke, s ktorým(i) takúto masáž prežijete "naživo" (na svojom tele).

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.