Erotické služby Zvolen – holá pravda o nich!

25.02.2017 |
Erotické služby Zvolen – holá pravda o nich!

 

Stredoslovenské mesto Zvolen leží v nádhernom prírodnom prostredí – je obkolesené lesmi, neďaleko sú Nízke Tatry... Ideálne miesto na vzrušujúce stretnutie, však? Pozrime sa na to, aké sex ponuky v Zvolene sa dajú nájsť.



Medzi klasiku v sexuálnych službách patria privátne spoločníčky. Má ich každé lepšie mesto a ani Zvolen nezaostáva. Zvolenská sex ponuka je pomerne bohatá a vybrať by si mal každý. Privátne spoločníčky vo Zvolene ponúkajú (okrem sexu samozrejme) všetko, o čom muži snívajú - od rôznych erotických masáží až po trojku (aj vyššie počty osôb). Mnoho privátnych spoločníčok je navyše ochotných zjednávať o ďalších rôznych „službách navyše“, podľa toho, čo popisujú vo svojich sex ponukách. Nájdete tam aj také privátne spoločníčky, ktoré sú naklonené dlhodobej spolupráci a sú ochotné klienta sprevádzať aj do zahraničia.

 

Tichá voda brehy myje …

 

Hovorí sa, že "tichá voda brehy myje" a v tomto prípade vyhrala titul "tichá voda" privátna spoločníčka "Kiarika". Žiadna veľká reklama, žiadne stiahnuté fotky z internetu a aj komentáre vyzerali vierohodne. Mali síce všade päť (na prvý pohľad podozrivých) hviezdičiek, ale jej zákazníci sa zhodli na jednom – že Kiarika je najlepšia "fajkárka v okolí".

 

Vášeň nadovšetko …

 

Asi najkontroverznejšie pôsobila privátna spoločníčka „vášnivá Xénia“. Táto dáma ponúka pomerne pestrú paletu vecí a jej profil mal celkom (ne)slušný počet zobrazení. Xénia je ako privátna spoločníčka za hranou toho, čo ponúkajú jej kolegyne – to, čo oni ponúkajú za príplatok po dohode väčšinou ona ponúka ako absolútnu samozrejmosť. A v čom je výnimočnejšia ako ostatné?

Xénia má podľa sex ponuky rada aj niektoré vodné športy (pre nezainteresovaných pissing), grupák, gang-bang či filmovanie, takže dokáže uspokojiť aj najnáročnejšieho klienta (klientov). Mala by dokázať aj "striekajúci squirt". Jej vystupovanie je súkromné (tzv. domáca LIVE SHOW), escort servis funguje po Zvolene (po dohode je možné aj okolie). Znie to ako riadna divočina, však? A týmto tento príbeh ešte nekončí. Služby ponúka spolu so svojim priateľom ...

No, prejdime aj na druhú stranu veci - v komentároch sex ponuky na túto dámu sa vyskytovali dva tábory klientov – jedni ju oslavovali ako bohyňu, že takú šou ešte nezažili, druhí ju skritizovali pod čiernu zem. Zákazníci, resp. tí, ktorí sa za nich v komentároch vydávali, Xénii vytýkali neaktuálne fotky, zašlý vzhľad a to, že mala nejakého telefónneho dohadzovača (pravdepodobne jej priateľ). Reakcie Xénie boli rázne (a vulgárne), horkokrvná Xénia tvrdila, že je to snaha konkurencie pošpiniť jej dobré meno.

Ku ktorej verzii sa prikloníte, necháme na Vás. Avšak, pravda sa dá zistiť len jedným spôsobom ... Bohužiaľ tak padá zlé svetlo nielen na ňu, ale aj na jej kolegyne – ostatné privátne spoločníčky, ktoré majú komunikačnú úroveň na úrovni slušných ľudí.

 

Aká je ponuka pre dámy?

 

Nezabudli sme ani na predstaviteľky nežnejšieho pohlavia. Pre ženy bola ponuka veľmi obmedzená – hľadali sme, hľadali, ale privátny spoločník vo Zvolene pravdepodobne nie je. A ak je, tak sa neprezentuje cez internet – čo môže teraz ľutovať. Alternatívou pre dobrodružné povahy môže byť milostná aférka s jednou z privátnych spoločníčok – takéto služby ponúka napr. aj vyššie spomínaná Xénia (no nielen ona).

Ak Vás neoslovila žiadna vyššie uvedená možnosť, máme pre Vás dobrú správu – vo Zvolene je aj erotický podnik Miss.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.