Hetero, bi či trans? Nie každý má v tom jasno

19.11.2016 |
Hetero, bi či trans? Nie každý má v tom jasno

 

 

Je jedno či nás priťahujú ženy alebo muži, hlavne, že v tom máme už od narodenia jasno. Existujú však ľudia, ktorí to šťastie nemajú. Narodili sa v cudzom tele a žijú život, ktorý ich duši nepatrí.

Transsexualita v dnešnej dobe nepatrí k nezvyčajným javom v spoločnosti. Prípady, kedy sa mladí chlapci alebo dievčatá rozhodli vziať život do vlastných rúk a nahlas vysloviť, že sú väzni vo vlastnom tele a chcú zmenu, nie sú žiadnou vzácnosťou. V médiách čítame o rôznych prípadoch, kedy sa z nevýrazného muža žena, či uznávaná modelka alebo zo zakríknutej ženy sympatický mladý muž.

 

Je to porucha sexuálnej identifikácie?

 

Za transsexualitu, označovanú aj ako porucha sexuálnej identifikácie, možno označiť stav, kedy sa osoba s primárnymi pohlavnými znakmi muža cíti byť ženou, alebo naopak. Osoba s pohlavnými znakmi ženy sa cíti byť mužom.

Pokým sa s transsexuálom nestretneme naživo, možno by nás ani nenapadlo, že takíto ľudia existujú. Ale oni sa medzi nami nachádzajú a za svoje miesto na zemi musia tvrdo bojovať a prejsť si zložitým a dlhým procesom, počas ktorého sa ich nutkavé pocity a túžba po žití v správnej, nielen psychickej ale aj fyzickej koži, premenia na realitu. Psychoterapia, formálne zmeny, hormonálna liečba, chirurgická zákroky, či plastické operácie vedú k vytúženému snu malej, ale existujúcej skupiny ľudí možno aj v našom okolí.

Patrik alebo Hana (27) už v detstve potajomky závidela svojim spolužiačkam: „Páčilo sa mi, ako sa obliekajú, ako sú učesané. Už ako malá (chlapec) som sa nehrnula do chlapských hier, vždy som bola medzi dievčatami. V puberte som začal čoraz viac a viac pociťovať nutkanie byť ženou. Potajomky som si obliekala mamine šaty, robila si líčenie podľa časopisov a obdivovala sa v zrkadle. Navyše ma priťahovali spolužiaci a nie spolužiačky. Celkovo som bola dosť zakríknutý chlapec. Na konci strednej som už nedokázala svoje trápenie ukrývať a zverila som sa mame. Najprv bola zhrozená, ale po čase pochopila, že to myslím vážne a aj teraz ma na mojej ceste podporuje. Som žena a moje telo sa začína aj vďaka pomoci postupne meniť a prispôsobovať mojej prirodzenosti."

 

Sex ponuky sa jej len hrnú

 

Pri pohľade na Patrika, teda už Hanu, by vás ani nenapadlo, že v skutočnosti pod šatami ešte stále skrýva mužský penis. Dokonalý make-up, čistá pleť, pestované vlasy, jemný hlas a ženská aura, ktorá z neho sála zakrývajú tajomstvo, ktoré kvôli aktuálnemu nastaveniu spoločnosti pozná iba skupina najbližších z okolia. Pri otázke, ohľadom lásky však iba zavtipkuje: „S láskou je to zatiaľ je to zložité, ale o sex ponuky nemám núdzu. V baroch dokážem vzbudiť záujem u mužov, a aj oni u mňa. S vekom som viac opatrný a tak sa takémuto typu zoznamovaniu vyhýbam. Sústredím sa na prácu, rodinu a blízkych priateľov, vďaka ktorým som sa dostala až tak ďaleko. Nechcem si to pokaziť."

Zmena pohlavia predstavuje závažný krok, ktorý do základov zmení život nielen osoby, ktorá sa ju rozhodla podstúpiť, ale aj jeho blízkeho okolia. Pomocou dlhého psychologického, psychiatrického a aj sexuologického vyšetrenia sa vylúčia pocity klamu, nahovárania si, zakrývania homosexuality alebo iných porúch a psychických problémov či komplexov z vlastného tela a života, ktoré si môže jednotlivec kompenzovať zásterkou zmeny pohlavia. Nutkanie a pocity netreba podceniť a vyhľadať radu odborníka hneď na začiatku. Psychika človeka je krehkou záležitosťou, s ktorou sa neoplatí hazardovať.

A hoci, sám Patrik priznáva, že situácia, v ktorej je momentálne uväznený, mu doteraz neumožnila prežiť plnohodnotný vzťah a nájsť lásku života, nezúfa: „Vždy existujú možnosti. Treba ich len hľadať. Nechcem premárniť príležitosti a v budúcnosti ľutovať. Aj ja mám svoje sexuálne potreby, ktoré nemôžem potláčať. Osvedčil sa mi internet a jeho výhoda anonymity. Poriadne sa prehrabať vo všetkých sex ponukách si vyžaduje trochu viac času a detailnej pozornosti, ale oplatí sa. Podarilo sa mi takto nájsť partnera, s ktorým si rozumiem a ktorý ma chápe. Dovolí mi spoznávať mužské telo nanovo, ale pritom inak a zároveň sa pri ňom môžem cítiť slobodne. Vyjadrovať, správať ako žena. Byť sama sebou. Nie je to láska, ale nesťažujem si. Nebudem klamať. Mám aj zlé skúsenosti, ale tými si prejde každý z nás. A je jedno, či ste hetero, bi alebo trans."

 

Bez ovahy to nepojde

 

Život prináša situácie, ktoré mnohých z nás prekvapia a zaskočia. Avšak, pokiaľ máme to šťastie, za kúsok pozitívneho myslenia a správnych ľudí navôkol, vždy možno nájsť riešenie. A síce, niekedy si vyžaduje obetu, kus odvahy a vytrvalosti. Obavy z nepochopenia a strach zo samoty bývajú na mieste, ale netreba sa vzdávať a vždy hľadať možnosti, vďaka ktorým aj transsexuál môže viesť život, po ktorom túži. Nepochybne patrí k nemu aj zdravá sexuálna aktivita, ktorú by si nemal nik odopierať. Žijeme však v dobe, ktorá poskytuje príležitosti aj tým, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov skrývajú. To isté platí aj o sex ponukách. Ten, kto hľadá, aj sám seba, ten nájde. Pochopenie, potešenie, a hoci aj životný transsen.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.