Hriešne erotické sny žien

11.01.2017 |
Hriešne erotické sny žien

 

Tvária sa cudne, o sexe takmer nehovoria a pri náhodnom narazení na porno kanál rýchlo vypínajú televízor. A predsa potajme snívajú o hriešnych sexuálnych dobrodružstvách. Áno, aj ženy majú svoje erotické sny. V niektorých prípadoch také pikantné, že páni by pri nich prinajmenšom stratili dych a možno i sebakontrolu. Škoda len, že o nich zvyčajne nehovoria. Len malé percento žien dokáže o svojich sexuálnych túžbach na rovinu povedať partnerovi. Nakuknutie do ich hláv však stojí za to...

 

Naozaj, ale naozaj dobrý orálny sex

 

Odmieta vaša partnerka, aby ste ju uspokojovali jazykom? S najväčšou pravdepodobnosťou to jednoducho neviete. Žiadna hanba, nikto učený z neba nespadol. Dôležitý je fakt, že ak žena raz vyskúša naozaj kvalitný orálny sex, už nikdy ho neodmietne. Ženy majú veľmi citlivé vonkajšie genitálie. Jazyk dokáže robiť s ich klitorisom divy a ony si to veľmi dobre uvedomujú. Preto snívajú o mužovi, ktorý také niečo dokáže. Ak ho nájdu, už sa ho nepustia. Chcete tú svoju prekvapiť? Mali by ste si dať záležať na technike. Nejde iba o bezcieľne oblizovanie. Dôležitý je spôsob pohybu, tlak aj rýchlosť. Zatiaľ čo v úvode by ste mali klásť dôraz na nehu a postupné približovanie sa k ohnisku, postupne, ako vášeň stúpa, môžete si dovoliť stále viac. Hoci je klitoris veľmi citlivý, jazykom sa ho nemusíte báť dotknúť. Dbajte však na to, aby to boli mäkké dotyky. Svaly jazyka nenapínajte. Tempo postupne zrýchľujte, udržiavajte však istý rytmus. Ten by mal zodpovedať vzrušeniu partnerky.

 

Grupen sex

 

Ak muži snívajú o trojke, ženy v tomto zachádzajú ešte ďalej. Hoci sa svoje túžby poväčšine neodvážia naplniť, to, čo sa deje v ich hlavách, stojí skutočne za to. Ženy túžia po totálnom odpútaní sa od reality. Pravdepodobne na protest proti svojej "poslušnej" ženskej roli snívajú o skutočnom úlete. Divoká párty, množstvo nahých tiel a všetci si to dokonale užívajú. Ženské a mužské výkriky sa striedajú, semeno strieka a orgazmy sa počítajú na desiatky. Nikto nevie, s kým práve súloží a s kým bude súložiť o minútu. Žiadne vzťahy, záväzky, ostych ani zábrany, iba nekonečná telesná rozkoš. Scéna ako vystrihnutá z toho najdivokejšieho porna a ony sú niekde uprostred.

 

Sex so ženou

 

Žena dokáže ženu uspokojiť oveľa lepšie ako muž. Mnohým dámam táto klasická veta vŕta v hlave a skutočne túžia zistiť, či ide iba o mýtus alebo o nevyvrátiteľný fakt. Vo všeobecnosti sa v ich hlavách vyskytujú dva scenáre. Sex s dominantnou a skúsenou ženou, ktorá im splní to, čo im vidí na očiach. V hlavnej úlohe, samozrejme dokonalé orálne uspokojenie. Presne také, o akom sme písali v bode číslo jeden. Nejako sa už predpokladá, že žena by to mala vedieť urobiť ešte lepšie ako naozaj zručný muž. V druhom scenári majú ženy diváka, muža alebo hneď viacerých mužov. Niektoré ženy láka predstava sexu s inou ženou len za tej podmienky, že sú ostro sledované mužom. Vedia, že chlapov takáto situácia doslova rajcuje a jednoducho ich túžia provokovať. Dámy sú rady stredobodom pozornosti a takýto sex si dokážu skutočne užiť.

 

Nežný anál

 

Prekvapujúca informácia, čo poviete? Vo všeobecnosti platí, že fantazírovanie o análnom styku je skôr výsadou mužov. Ako to teda majú ženy? Ženské pokolenie je vo všeobecnosti veľmi zvedavé. Hoci majú pred análom isté, prirodzené, obavy, ich túžba po preskúmaní neznámeho územia je často silnejšia. Spočiatku si len opatrne pripúšťajú myšlienku na tento druh rozkoše. Fantazírujú o nej stále častejšie a intenzívnejšie. Vo svojich hlavách striedajú polohy a užívajú si tým najextravagantnejším spôsobom. Ak sa nakoniec odhodlajú análny sex aj vyskúšať, musia byť splnené dve základné podmienky. Po prvé, absolútna dôvera k partnerovi, po druhé, opatrný a pomalý prístup. Ak sa žena odhodlá a podujme sa na otvorenie trinástej komnaty svojej sexuality, obyčajne sa dostáva do ďalšieho štádia fantazírovania. Sníva o nových a nových možnostiach análnej rozkoše.

 

Sex s príbehom

 

Ženy vo všeobecnosti milujú zaujímavé príbehy. Pozerajú sa na ne vo filmoch, čítajú v knihách a túžia sa stať súčasťou jedného z nich. Ak pre ňu naplánujete skutočne zaujímavý scenár, dostanete od nej všetko, na čo si len spomeniete. Ženy väčšinou snívajú o náhodných stretnutiach, z ktorých vznikne veľká láska. Ak so svojou partnerkou už nejaký ten čas zdieľate jednu spálňu, nezostáva vám iné len si podobnú scénku spoločne zahrať. Ak sa chcete dopracovať k želanému koncu, v žiadnom prípade nevystupujte zo svojej role. "Náhodou" sa s ňou stretnite v jednom podniku, pozvite ju na drink a hovorte s ňou tak akoby ste sa stretli prvýkrát. Choďte na vec pomaly, nedávajte jej priame návrhy a dbajte na to, aby si nikdy nebola celkom istá, ako váš večer dopadne. Neistota je elektrizujúca. Choďte ju odprevadiť domov, ale do poslednej chvíle sa vyhýbajte bozku či intímnejším dotykom. Ak vás pozve ďalej, môžete na chvíľu zaváhať. Ani za dverami bytu sa na ňu rovno nevrhajte. Doprajte si čas, bude to stáť za to.

 

Romantická predohra a sexuálny maratón

 

Ženy túžia byť rozmaznávané. Nemusia byť práve rodené romantičky, ani zaryté sledovateľky telenoviel, aby ich z času na čas nepotešil romantický večer vo dvojici. Ten samozrejme začína večerou v intímnom svetle sviečok, pokračuje príjemnou masážou či relaxačným kúpeľom a končí nežným sexom. To všetko s prídavkom partnerovej pozornosti a kvalitného sektu. Na mieste môže byť i dezert servírovaný priamo z jej alebo jeho nahého tela. Väčšina z nich o takom niečom tisíckrát počula, ale nikdy to nemala možnosť vyskúšať. V záchvate romantiky a intímneho zblíženia neraz zatúžia po premilovanej noci. Scenár: sex, oddych, sex, niečo pod zub, sex, pohár vína, sex, maznanie, sex, svitanie, spánok sa za týchto okolností stáva pravidlom.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.