Je fetiš zvrhlá úchylka alebo korenie zdravého sexu?

12.09.2016 |
Je fetiš zvrhlá úchylka alebo korenie zdravého sexu?

 

Počujete fetiš a naskakuje vám husia koža? Možno si len pletiete dojmy s pojmami. Slovo "fetiš" sa totiž s obľubou používa v tých najširších súvislostiach. Fetišista je eroticky fixovaný na neživé predmety alebo časti tela. Mať fetiš teda nevyhnutne nezanemená perverzitu najhrubšieho zrna. Pre inšpiráciu vám ponúkame malú ukážku "úchylok", ktoré si možno našli miesto aj vo vašom sexuálnom živote.

Nohy

 

Možno ste to netušili, ale chodidlá sú veľmi dôležitá erotogénna zóna. Reflexológia dokonca preukázala, že niektoré prsty sú spojené priamo s genitálnym potešením. Ak má jeden z partnerov záľubu v chodidlách, ich príjemná masáž ako súčasť predohry nemusí byť na zahodenie. Na mieste sú aj vysoké opätky ako jediný kus odevu. Vzhľadom na to, že muži sa ľahšie vzrušia pod vplyvom vizuálnych podnetov, môže to byť naozaj zaujímavý zážitok.

Zadok a prsia

 

Časti ženského tela naznačujúce plodnosť, sú obľúbeným mužským fetišom. Vedci to vysvetľujú ako prirodzené z hľadiska evolúcie. Muži majú jednoducho tendenciu posudzovať "samice" podľa pravdepodobnosti počatia. Ak aj vy máte nezvyčajne silnú záľubu v týchto ženských partiách, začleňte do svojho sexuálneho života polohy, pri ktorých budete mať na svoje objekty najlepší výhľad. Zadoček si vychutnáte v polohe psíka a prsia zas, ak si svoju partnerku vysadíte na koňa.

Spodná bielizeň

 

Oblečenie, ktoré bežne zostáva skryté očiam verejnosti je ďalším spúšťačom erotických fantázií. Mužov jednoducho rozpaľuje myšlienka, že vidia niečo, čo by nemali. Ak žena o tejto "úchylke" svojho partnera vie, môže ho dráždiť tým, že mu občas na verejnosti pošepne do ucha, akej farby nohavičky má dnes na sebe. Pri samotnom akte je zas žiaduce ponechať si spodné prádlo na sebe tak dlho ako to len ide. Samozrejme, hovoríme o zvodnom, čipkovanom negližé.

Voyerizmus

 

Pozorovať sex niekoho iného je vzrušujúce pre väčšinu populácie. Inak by zrejme neprekvital porno priemysel. Muži sú na vizuálnu stimuláciu ešte o niečo citlivejší. Vo svojej prvej podstate je voyerizmus spoločnosťou považovaný za neprijateľný a zvrhlý. Ak ho však vhodne začleníte do svojho sexuálneho života, iste sa nik sťažovať nebude. Výbornou vizuálnou stimuláciou môže byť okrem porna aj trojka alebo nejaká lesby show. Vždy lepšie ako chodiť susedom popod okná.

Exhibicionizmus

 

Možnosť, že by vás mohli pri milostných hrách prichytiť, vyvoláva vlnu príjemného adrenalínu. Ten v kombinácii s hormonálnou búrkou tvorí návykový koktail. Ak vás tiež vzrušuje predstava, že by vás mohol pri sexe niekto vidieť alebo počuť, pravdepodobne netúžite byť predvolaný na policajnú stanicu. Ponúkajú sa schodnejšie alternatívy ako sexuálne hry na verejných priestranstvách. Jednou z nich sú otvorené okná na spálni.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.