Kamasútra – množstvo spôsobov ako sa zabaviť

09.08.2018 |
Kamasútra – množstvo spôsobov ako sa zabaviť

Sexuálny a milostný život je naozaj veľmi rozmanitý. Len ťažko budeme hľadať pár, ktorý sa miluje vždy úplne rovnako. Prípadne ide už o dlhoročné manželstvá či vzťahy. V tomto ale narážam tak trochu na mladú generáciu, ktorú baví striedať polohy pri každom sexe. Každý má pri milovaní svoju obľúbenú polohu, tempo, prípadne prostredie. Niektorým párom stačí zopár polôh, ktoré točia neustále dookola, no stále je to predsa len ten lepší prípad ako byť stále pri jednej a tej istej. Samozrejme to ale nie je pravidlom. Aj medzi zabehnutými pármi môžeme nájsť chuť na experimentovanie. Práve to je prípad mladých párov, ktoré sú spolu zatiaľ ešte veľmi krátko.

 

Užitočná literatúra

 


Pre takýchto výmyselníkov je tu jedna veľmi užitočná kniha, ale nie len pre nich, ak ani vás už nebaví tá istá poloha alebo nejaký zabehnutý kolotoč a chceli by ste vyskúšať niečo nové, odporúčam Kamasútru. Určite každý kto čítate tento článok ste už o tejto knihe čo to počuli, alebo ju možno máte doma a v tom najhoršom prípade na ňu sadá len prah a otvorená bola naposledy keď ste ju dostali. Aby sme nevedeli len to, že v nej nájdeme pekné obrázky nahých ľudí, ktorí sa oddávajú sexu, povieme si niečo o vzniku. Autorom je podľa legendy mních, ktorý žil približne medzi 4. a 6. storočím nášho letopočtu. Informácie sa samozrejme môžu líšiť, presne to ale už nikto vedieť nebude. Káma je meno indického boha túžby a slovo sútra je zase poučenie. V kvalitne napísanej, či prepísanej knihe by malo byť mnoho rád a celkom 82 milostných polôh spolu s ďalším učením o sexuálnom živote. To zahŕňa typy mužov a žien, čo sa k sebe pri milovaní hodia a mnoho ďalšieho. Dodnes je táto kniha považovaná aj za taký pomyselný pilier sexuálneho potešenia. Počas storočí čo kniha existuje sa sexuálny život ľudí ďalej a ďalej vyvíjal, takže niektoré polohy boli postupne pridávané.
Samozrejme tento text nie je písaný preto, aby ste sa unudili čítaním nejakých faktov o knihe, ale aby ste sa dozvedeli, aké polohy sú najčastejšie a aké naopak nie. Pokúsim sa vybrať zopár z nich, ktoré poznáte, prípadne aj také, o ktorých ste ešte nepočuli, alebo ste neboli presvedčení, že sa dajú vôbec nejako napodobniť. To sme si povedali asi všetci pri niektorých obrázkoch. Polohy sú ale také, že nemusíte byť hadí muž alebo hadia žena, aby ste ich zvládli. Ale po nejakom čase od tých najľahších by nemal byť problém prepracovať sa aj k tým ťažším orieškom, pri ktorých si sex budete želať neustále.

 


Mačka

 


Či už máte radi toto krásne a malé zvieratko je na vás, ale rozhodne odporúčam vyskúšať túto sexuálnu polohu. Ide o jednoduchú pozíciu, ktorá ale môže priniesť neopakovateľný pôžitok obom partnerom. Žena leží na chrbte a lakťami sa opiera o zem. Horná časť jej tela je mierne zdvihnutá, prípadne môže samozrejme aj úplne ležať. Nohy má roztiahnuté od seba a rovné. Muž leží na partnerke. Obaja sú tvárou v tvár k sebe, ale na rozdiel od misionárskej polohy muž nedolieha celou váhou na partnerku, ale drží sa na natiahnutých rukách nad ňou. Jeho nohy sú medzi nohami jeho partnerky. Pri tejto polohe sa hýbe len panva, keď muž môže bez problémov prirážať.

 


Poloha bokom

 


Menej známa poloha, možno tiež zamieňaná s inou. Tu je žena hore na mužovi. Ideálne práve pre mužov, ktorí chcú relaxovať. Môže byť ale v repertoári naozaj v mnohých spálňach párov. Muž leží na chrbte a pre lepšie pohodlie môže pokrčiť jednu nohu v kolene. Partnerka sa posadí na mužov penis, takže nohy sú na strane vedľa pokrčenej nohy partnera. Žena sa jednou rukou chytí za nohu partnera a druhou rukou sa oprie o jeho hrudník. Muž potom položí ruku na jej koleno a druhú na rameno. V tejto pozícií je práve žena tá aktívna.

 


Inkvizítor

 


Názov tejto polohy znie mierne vojensky, ale nie je to úplne tak. Ide o úplne bežnú polohu, ktorú ste už možno robili aj vy. V tejto pozícií je totiž žena úplne oddaná mužovej nadvláde a on rozhoduje o priebehu. Partnerka totiž leží pohodlne na chrbte s roztiahnutými nohami a mierne pokrčenými kolenami. Muž má hlavu medzi jej stehnami a leží pritom na bruchu. Nohy má buď natiahnuté alebo tiež pokrčené. Zadok svojej partnerky pridŕža rukami. Aj podľa opisu polohy je jasné, že celkovú iniciatívu riadi muž a môže tak pustiť uzdu svojim fantáziám. Dôležitým nástrojom je práve jeho jazyk a svoju partnerku ním trápi tak dlho, ako len on chce. Ak to s jazykom naozaj viete, tak v tejto polohe môžete ženu trápiť tým, že budete jej orgazmus neustále predlžovať. Keď už sa totiž bude blížiť, vy zase prestanete kým tieto pocity nedoznejú a budete po chvíľke znova pokračovať.

 


Šepkanie

 


Aby sme trochu mysleli aj na nás mužov, tak si spomenieme aj túto polohu, kde naopak iniciatívu preberá žena a muž si to užíva. Ide o jemnú a „sladkú“ polohu. Partnerka sa jemne stará o mužov penis ústami. Ak je žena dostatočne šikovná, tak muž bude z tejto polohy šalieť, hlavne keď má len ležať a nič iné nerobiť. Muž leží v polo sede a chrbtom sa opiera o vankúš. Ruky má natiahnuté pozdĺž tela a nohy rovné a mierne od seba. Žena leží na bruchu s tvárou v mužovom rozkroku. Svoje ruky má k dispozícií pre ďalšie dráždenie. Nohy ma pokrčené v kolenách pri sebe a muž ma možnosť chytiť ženu za vlasy alebo si len užívať ten výhľad.

 


Lyžičky

 


Táto pozícia je skvelá hlavne ráno po zobudení keď sa ohlási ranná erekcia o slovo a partnerka spí nablízku. Ponúka sa tak skvelý ranný sex na prebudenie, kde nie je potrebná akrobacia a zbytočné pohyby naviac. Žena leží pohodlne na boku a jej horná noha je mierne pokrčená v kolene. Muž je za ňou s jednou rukou okolo jej pasu alebo s prstami na vagíne. Jeho nohy sú súbežne s partnerkou. Jeho vrchná noha kopíruje vrchnú nohu ženy pokiaľ ešte nepoznáte túto skvelú a pohodlnú polohu, mali by ste ju čo najskôr vyskúšať, napríklad hneď nasledujúce ráno od prečítania tohto článku. Ide naozaj a skvelý sexuálny zážitok.

 


Jazdecké umenie

 


Je takmer nemožné mať situáciu pod kontrolou ak na vás jazdí vaša nahá, zvodná a dominantná partnerka. Všetka moc je v rukách ženy a tempo, ktorým sa sex uberá často vedie k skvelému a náhle výbušnému orgazmu. Muž má hlavu na vankúši a leží s natiahnutými nohami. Partnerka nasadá pomaly na jeho penis v polo drepe. Pre lepšiu rovnováhu sa opiera o mužov hrudník. Muž drží svoju partnerku za nohy alebo sa môže venovať jej prsiam, ktoré ak sú dostatočne veľké môžu predvádzať naozaj dych berúce kúsky, ktoré vám v tom orgazme určite pomôžu. Rozkoš v tejto pozícií je teda určite skvelá.

 


Poloha 69

 


Asi najznámejšia poloha, ktorá existuje, ale ktorú nevyskúšal určite každý. Väčšinou ide o odmietnutie zo strany partnerky, ale nie je to pravidlom. Táto pozícia si ale vyžaduje iniciatívu oboch partnerov. Muž sa stará o blaho ženy a naopak. Táto poloha je perfektná predohra. Muž leží na chrbte najlepšie s hlavou podloženou vankúšom alebo inou oporou. Žena si kľakne na kolená a ponúkne svoj rozkrok partnerovi. Sama sa skloní k jeho penisu, o ktorý sa poriadne stará svojimi ústami. Muž si užíva starostlivosť partnerky o jeho penis a jeho partnerka zase starostlivosť o jej mokrý rozkrok.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.