Koľko minú muži na sex priváty? Výsledky prekvapujú!

14.12.2016 |
Koľko minú muži na sex priváty? Výsledky prekvapujú!

 

 

 

Aj keď štát činnosti ako hazard, konzumácia alkoholu či platené sexuálne služby odsudzuje a naoko im kladie polená pod nohy, práve v týchto činnostiach sa pohybuje peňazí najviac. Vyplýva to z najnovších prieskumov, ktoré sa pozreli na nie príliš čisté činnosti a ich výhodnosť. Koľko peňazí minú muži na erotické služby v Česku a na Slovensku?

Odpoveď je – veľa! Sex ponuky sa v súčasnosti na moderného muža hrnú prakticky z každej strany a pravdou je, že mnoho pánov im jednoducho neodolá. Za kvalitný, špičkový a nezabudnuteľný sex sú ochotní zaplatiť naozaj veľa. V súčte dokonca viac, ako napríklad na textil či dokonca vzdelanie! Sex priváty tak dostávajú od mužov viac peňazí ako napríklad školy.

Snom mužov je jednoznačne zažiť sex bez hraníc a tak, aby si ho vychutnali naplno. Práve sexuálne partnerky na jednu noc, ktoré sex vykonávajú ako povolanie, im tento erotický zážitok poskytnú. Vo väčšine prípadov sú teda investované peniaze investíciou dobrou. Anonymný prieskum dokonca ukazuje, že to tak berú aj muži. Až 73% opýtaných mužov, ktorí už mali skúsenosť so sexom za peniaze túto investíciu ocenilo. Z tejto časti až polovica povedala, že si takýto sex rozhodne zopakuje!

Peňazí pohybujúcich sa v priemysle ponúkajúcom sexuálne služby je teda naozaj veľa. Sex ponuky privátov sú čoraz kvalitnejšie a neodolateľnejšie a dá sa predpovedať, že priemerná investícia do sexu za peniaze bude v nasledujúcich rokoch iba rásť. Najmä vtedy, keď sa už dnes na našom území objavujú luxusné a originálne sex priváty, ktoré sú inšpirované zahraničím. O Česku a Slovensku je navyše z výskumov vyhľadávaní na porno stránkach známe, že si potrpia na zahraničné sexi ženy. Ich postupná implementácia na slovenský erotický trh teda iba otvára ďalšie dvere k financiám mužov.

Keďže sa však za luxusný a nezabudnuteľný sex zaplatiť zrejme oplatí, situácia sa k lepšiemu neposunie. Mužom to však vadiť vôbec nemusí, za svoje peniaze dostanú to, za čo si naozaj zaplatili!

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.