Koľko sexu si vyžaduje partnerský vzťah?

06.11.2016 |
Koľko sexu si vyžaduje partnerský vzťah?

 

 

 

 Táto otázka by mohla rozprúdiť veľmi búrlivé diskusie, pretože tu platí dokonalo príslovie: Sto ľudí, sto chutí. Existujú ale zaručené fakty, ktoré platia. A síce sme každý iný, všetci máme spoločný základ a niektoré veci jednoducho platia na každého. Túto úvodnú otázku a jej okolitú problematiku rozoberiem v nasledujúcom krátkom príbehu o Klaudii a Rasťovi.

 

 Spoznali sa cez zoznamku

 

Myslíte si, že aj veľa sexu môže vzťahu uškodiť? Nie? Tak čítajte ďalej. Klaudia a Rasťo sú spolu už podstatne dlhý čas, bude to už päť rokov. Spoznali sa cez internetovú zoznamku, a už od začiatku im to veľmi klapalo v sexe. Je medzi nimi v celku väčší vekový rozdiel, Rasťo je o desať rokov starší, Klaudia má 25 rokov a vždy sa jej páčili starší chlapi. Už na prvom stretku sa stretli ich jazýčky, na druhom ho už Klaudia fajčila na toaletách v reštaurácii, kam šli na rande a na treťom, ktoré sa konalo u Rasťa na byte sa už Klaudia náruživo natriasala na Rasťovom vtákovi. So sexom si teda rozhodne pauzu nedávali a šli na to dosť zhurta. A prvé mesiace boli založené čisto na sexe. Bolo to tak preto, lebo si v ňom veľmi rozumeli. Obaja boli veľmi vášnivý milenci, Klaudia bola veľká nymfomanka a Rasťo...myslím že stačí fakt, že je to chlap. Ktorý nemá rád sex často? Robili to ráno, po práci večer aj pred spaním v noci. Menili polohy jedna radosť a skúšali aj oblečky a kostými. Mali sex tak často, že takmer nemali čas na normálnu partnerskú komunikáciu. Jediná vec Klaudii nevoňala. Popravde ju neznášala a nechcela ju robiť – nechať si nastriekať semeno do úst. Z jej osobných zábran s týmto mala veľký problém. Akonáhle mal Rasťov penis ísť do jej vagíny alebo análu, nemala problém ani s jedným v akejkoľvek polohe. A síce prvé mesiace vzťahu všetko klapalo ako malo, Rasťovi to prestalo stačiť. Keďže celý ich vzťah v podstate vznikol na sexuálnych základoch a nie veľmi sa bavili o vážnych veciach a problémoch, bolo mu trápne sa o tomto baviť s Kaludiou. Chcel to, čo nemohol mať, tak ako to býva u veľa ľudí. Vzrušovala ho predstava ženy, ktorá miluje semeno a dokázala by sa s ním hrať, zlízať ho a bez problémov ho aj zjesť. Stereotyp dorazil aj do tohto páru, a kebyže je Klaudia otvorenejšia, možno by to Rasťo robiť “nemusel” - to už ťažko povedať, ale po týchto piatich rokoch ho začali zlákavať sexuálne internetové stránky. Sex nie je zlý, aj keď je ho veľa, ale keď sa na jeho úkor stráca partnerská komunikácia, nemôže to fungovať na sto percent.

 

Skúšal to aj zo sexponukami 

 

Preto Rasťo začal tráviť neskoré noci, kedy už Klaudia po sexe zaspala, tým, že navštevoval rôzne sex zoznamky a pozeral si sexponuky dievčať. Keď čítal ich profily, bol celý natvrdo. Texty niektorých dievčať, ako milujú riadny orál bez až do konca, ho dráždili. Nedokázal si pomôcť, radšej, ako tento problém poriešiť s Klaudiou si Rasťo zvolil cestu nevery. Vravel si ako každý jeden – veď čo oči nevidia, srdce nebolí. Budem opatrný. Jednu babenu preto v ten večer poriešil. Zavolali si tajne a dohodol si s ňou stretko. Chcel len fajku, to mu neprišlo ako veľký problém. Keď bola o pár dní Klaudia v práci a on prišiel zo svojej práce skôr domov, očakával príchod svojej “dievčiny na zavolanie”. Dorazila Petra, dievča o niečo mladšie ako Kaludia. Trochu pokecali, ale nie dlho, pretože Rasťo nemal veľa času. Zhodil si nohavice a vytasil pred dievča svoj hrubý penis. Dievča si ho premerialo pohľadom, potom aj rukou, a nakoniec ho zasunula celý do úst. Dávala deepthroat ako Klaudia nikdy, ani len sa nezačala dusiť, mala v tom evidentne prax. A nerobila to vôbec mechanicky, celý penis fajčila akoby ho milovala. Krásne si to celé vychutnávala. Rasto nabral popri Klaudii veľkú výdrž, a preto sa Petra musela veľmi snažiť, ale evidentne jej to nevadilo. Po chvíli sa zdvihla od jeho penisu a svoje krásne pery nasadila na Rasťove pery – toto nečakal. Bozkávali sa. Nejak ju to evidentne rozpálilo. On jej inštinktívne stiahol nohavičky a zasunul jej prsty do vlhej kundičky. To ho vyburcovalo ešte viac. Zdvihol ju, položil na mäkký koberec a dal sa s ňou do polohy 69. Ona si zasunula jeho tvrdý penis do úst a on zaboril svoj dlhý jazyk do jej vagíny. Vzájomne sa takto uspokojovali, Petra vzdychala od rozkoše – Peter to robil ako kráľ. Dráždil jej celú plochu pysky aj klitoris a jazyk jej zasúval hlboko dovnútra. Keď cítil, že už zachvíľu bude, začal hlasno vzdychať. Petra vedela čo sa deje, zvýšila intenzitu fajčenia, zaborila si jeho penis hlboko do hrdla a on sa pri silných vzdychoch do nej vystriekal. Celú jeho nálož bez problémov zjedla. Bol to mega riadny orgazmus. Páčilo sa mu, ako sa semena nebojí – práve naopak, očividne ho zbožňovala. Bolo to skvelé, rozlúčil sa s ňou a vedel, že sa nevidia naposledy.

 

 Treba spoli komunikovať

 

Krízu do vzťahu Rasťa a Klaudii určite vnieslo viacero faktorov. Nekomunikovali o svojich potrebách a problémoch. Určite tu hrala rolu aj veková priepasť medzi nimi. Človek si povie, že tých desať rokov zase nie je až taký veľký rozdiel, ale je dostatočný na to, aby sa ľudia nemuseli vzájomne pochopiť a rozumieť si. Klaudia práve začínala v novej práci po vysokej škole a preto venovala všetku svoju energiu do nej. A zostatok už len do sexu s Rasťom. Ako nakoniec Rasťo a Klaudia dopadli? Veru, časom sa nejak naučili byť spolu spokojní a zo svojich chýb sa poučili – začali viac komunikovať a dopraovali sa ku kompromisu, s ktorým boli obaja veľmi spokojní. Klaudia nebola tiež žiadny svätý kvietok. Mala mierne lesbické sklony, s čím sa Rasťovi počas tých piatich rokov vôbec nepriznala. V práci sa ona zase potajomky stýkala s jednou kolegyňou, s ktorou tajne zažívala sexuálne orgie. Ani jeden sa však k nevere nepriznal. Nejak časom padla reč o trojke, a pravidelne si k sebe privolávali dievčatá. A obaja mali, čo sa im páčilo. Rasťo fajku s výstrekom do úst a Klaudia dievča, s ktorou sa mohla realizovať. Kto vie však, či im to časom bude stačiť. Sto ľudí, sto chutí. Preto nech je každý s tým, s kým je spokojný a je mu s ním dobre. Skutočne dobre! Po všetkých stránkach, nie len tej sexuálnej. ;)

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.