Krajiny kde maju muži najväčší penis

22.02.2017 |
Krajiny kde maju muži najväčší penis

Počuli ste už určite neraz o tom, kto má ako dlhé prirodzenie, kto tvrdí, že má ideálnu veľkosť a veľa iných príbehov o mužských pýchach v nohaviciach. Ruku na srdce, veľkosť nášho prirodzenia určuje aj naše sebavedomie v posteli. Veď nie každý s malým penisom by o tom rád hovoril, naopak obdarení páni o ich „poklade“ hovoria prakticky stále.

 

 

Kto tvrdí, že na veľkosti nezáleží klame!

 

 

Dosiahnuť takzvanú ideálnu veľkosť je snom snáď každého muža, nie preto aby sa mohol s veľkosťou jeho krásavca poriadne pochváliť, ale aj aby zaujal a hlavne uspokojil priateľku. A čo tí, ktorých Boh obdaril menšími cm? Tí to riešia rôzne, od špeciálnych púmp cez drahé krémy na prekrvenie prirodzenia až po drastické a často finančne náročne chirurgické zväčšovania penisu. Sex na Slovensku je už taký, takmer každá žena pozerá na centimetre tam dolu a ešte častejšie o nich hovorí kamarátkam!

 

 

Sex na Slovensku … ale nie so Slovákom!

 

 

Milujete anál, orál alebo klasiku? Čo ale ženy majú najradšej? Odpoveď je možno až príliš jednoduchá, milujú to ak im TO urobí partner, ktorého majú radi, bez ohľadu na praktiku! Veľkosť prirodzenia je skôr iba pýchou, nespôsobuje extrémne sexuálne zážitky. Prečo? Pretože, ženské prirodzenie je veľmi jemné a je najcitlivejšie na ZAČIATKU, čím ďalej „vstupujete“ dnu tým menej toho vaša partnerka cíti. Takže, ak máte veľký penis, ste síce obdarený ale ak ho máte širší ako bežný muž máte najväčšie šťastie aké len môžete mať. Dôležitou veličinou je teda šírka, nie dĺžka a to ženy vedia! Keď sme už pri centimetroch, viete koľko cm má priemerne náš krásavec tam dolu? V priemere je to až 16,00 cm, čo je nesmierne veľa v porovnaní napríklad s naším susedom Ukrajinou, kde páni skrývajú v nohaviciach IBA 13,02 cm! Na stupienku víťazov nájdeme Africké krajiny, prvenstvo medzi nimi drží Republika Kongo s neuveriteľným priemerom 18cm! Ak čokoládová pleť, nie je tým pravým orechovým nezúfajte, veľké prirodzenia nájdeme aj u susedných Maďarov, kde je priemer až 16,50 cm. Skvelé však? A komu sa vyhnúť v posteli? Odporúčame dávať ruky preč od aziatov, špeciálne Vietnamci a Thajci majú priemer POD 10 cm, smutné.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.