Kvalitný privát, alebo luxusná spoločníčka?

31.07.2016 |
Kvalitný privát, alebo luxusná spoločníčka?

V dnešnej dobe, v ktorej nájdeme erotické služby už vážne na každom rohu, prichádza na rad otázka či je lepší privát, alebo luxusná spoločníčka na úrovni. Ak sa vám preháňa hlavou táto otázka skúste na chvíľku postáť a zamyslieť sa nad tým čo od svojej ženskej spoločnosti očakávate. Absolútnu diskrétnosť? Špeciálne službičky, či dostupnosť 24 hodín denne? Tieto tri jednoduché otázky vás vždy navedú na tú najlepšiu cestu ako si vybrať. Aj v tejto oblasti platí, že zlatou strednou cestou nič nepokazíte práve získate. Čo tým myslíme? Nemusíte navštevovať privát v ktorom je tucet dievčat, vyhadzovač a ešte aj pasák, ktorý kontroluje čas a keď ubehne bude vám trieskať na dvere. Erotické služby majú byť skvelým uvoľnením po náročnom dni a nie spojenie tyranie a hrubého chovania! Zlatou strednou cestou je teda privát na ktorom je IBA jedna slečna. Máte tak možnosť sa s ňou dohodnúť na cene, službičkách, ale aj na dostupnosti napríklad počas víkendov, kedy niektoré baby na privátoch nerobia a narazíte tu iba na staré nepekné ženské. Pravidelné stretávanie s jednou ženou (mimo vzťahu pravdaže) vedie aj ku lepšiemu poznaniu jeden druhého preto viete, že vaša spoločnosť poskytne službičku presne tak, ako chcete.

 

Sex ponuky v Banskej Bystrici

 

Či je to sex v Banskej Bystrici, Košiciach, či Ilave stále je to TOP služba! Pravidelné návštevy tiež vedú k istote, že váš objekt záujmu nemá žiadne choroby. Pre ňu je to tiež lepšie, veď má pravidelné príjmy a ešte aj zábavu s vami. Priváty sú všeobecne lacnejšie pretože tu ide o kvantitu a nie kvalitu. Ženy tu robia ako na bežiacom páse, musia urobiť X-krát viacej mužov, ako taká luxusná spoločníčka na úrovni, preto na sex priváte nájdete hocičo a to doslovne! Myslite na jedno – ak v priváte je viacero báb, musia mať nejakého kvázi nadriadeného, ktorý im to organizuje a berie podiel! Luxusná spoločníčka, keď robí cez agentúru to má podobné avšak 90% báb je samostatných a tam je to potom o niečom inom – kvalita prevláda nad kvantitou. Ako teda vybrať to najlepšie? Môžete skúsiť možnosť ísť podľa skúseností iných. Neveríte, ale aj na erotické služby nájdete prekrásne a kompletné recenzie, kde si páni vymieňajú svoje názory a skúsenosti o dievčatách. Druhou možnosťou je vybrať si slečnu podľa skúseností kamarátov, či kolegov. Máte tak istotu, že sa nejedná o vymyslenú reklamu samotným dievčaťom. Treťou možnosťou je napríklad WikiSexGuid, alebo podobné web stránky plné info o kluboch, bordeloch, ale aj súkromných spoločníčkach, či dievčatách na ulici. Piatou a možno najdiskrétnejšou cestou je internet. Jednoducho zadáte napríklad sex Banská Bystrica a vyhodí Vám komplet ponuku inzerátov, agentúr, ale aj privátov v danej lokalite. Táto forma je lepšia aj pre tých hanblivejších – často majú dievčatá web stránku, kde jednoducho napíšete email a dohodnete sa rýchlo, diskrétne a bez nutnosti dlhých hovorov, na ktoré by vám vedela prísť vaša manželka. Nebojte sa, sex je zábava nie je to nič zakázané a tak to berú aj profi modelky, ktoré tieto služby ponúkajú. Všetko sú to profesionálky, čo pre vás znamená hlavne možnosť odskúšať si všetko, čo doma nemôžete – niektoré ponúkajú špecialitky, ako pánsky anál, piss, či BDSM výcvik. Nehanbite sa spýtať, tie dievčatá sú tam na to... a čo je ne tom najlepšie? Nikto vám na to nepríde! Priváty, aj kluby sú často zašité tak extrémne, že na prvý pohľad vyzerajú, ako bežný byt, či obchod. Netreba sa obávať ničoho a skúste to, určite neoľutujete! Príjemnú zábavu pri objavovaní nového.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.