Ľahké S/M vo vašej spálni

06.06.2017 |
Ľahké S/M vo vašej spálni

 

Praktiky ako vystrihnuté z filmu 50 odtieňov sivej – v o niečo realistickejšej podobe, samozrejme – vám vraj môžu zachrániť vzťah. Vedci už niekoľkokrát preukázali, že páry, ktoré sa za dverami svojej spálne venujú ľahkým S/M praktikám vykazujú najvyššiu úroveň partnerskej súhry a sexuálnej spokojnosti. A tak bičovanie, zväzovanie a priškrcovanie postupne prestáva byť tabu a väčšina verejnosti ho vníma ako formu príjemného oživenia partnerskej sexuality. Láka aj vás predstava zmeniť sa na poníženého sluhu? Alebo by ste sa radšej ocitli v opačnej roli? Všetko je to na vašej dohode. My sa vás dnes pokúsime zľahka inšpirovať.

 

Dohodnite si pravidlá

 

Iste ste si všimli, že aj tajomný pán Grey sa snažil s naivnou študentkou Anastasiou uzavrieť akúsi zmluvu. Vy, prirodzene, nemusíte doma zachádzať až do takéhoto extrému, ale pár základných pravidiel je na mieste. V prvom rade si vzájomne ujasnite svoje predstavy o tom, čo ľahké S/M je. Aby ste nezostali prekvapení, keď vám partnerka začne vulgárne nadávať a dupať po vás podpätkami, zatiaľ čo vy ste čakali len zaviazané oči a jemné šteklenie pierkom. Samozrejme, nemusíte si vopred dohodnúť celý scenár. S/M je aj o napätí z toho, čo príde. Skôr sa zamerajte na úroveň sexuálnych hier a určite si nezabudnite dohodnúť heslo, ktoré použijete, ak jednému z vás prestane byť hra príjemná. Vo všeobecnosti sa neodporúčajú slová ako "nie" alebo "prestaň", ktoré submisívny partner používa bežne a spravidla ich nemyslí vážne. Zvoľte niečo razantné a jednoznačné ako napríklad "Stop!". Bude to vaša hranica, za ktorú nepôjdete. Veľmi dôležité je tiež dohodnúť si úlohy. Väčšine partnerov je okamžite jasné, ktorý z nich bude sadista, teda dominantný a ktorý masochista, teda submisívny. Dominantom je zvyčajne ten prirodzene dominantnejší vo vzťahu. Neraz sa však sexuálne túžby uberajú presne opačným smerom a ten, ktorý je vo vzťahu takpovediac "pod papučou" si pri sexuálnych hrách partnera poriadne vychutná. Ak sa neviete zhodnúť, môžete sa v roliach vystriedať a sami iste prídete na to, čo vám viac vyhovuje. Pozor, neodporúča sa striedať si pozície v rámci jednej sexuálnej hry. Ak už začnete, dohrajte to každý do konca a až potom môžete vyskúšať opačné garde. Inak si pravdepodobne pokazíte celý sexuálny zážitok.

 

Pripravte si rekvizity

 

Hneď na prvýkrát určite nemusíte utekať do sexshopu po putá a bičíky, ale istá príprava je predsa len na mieste. Ak žena začne partnera ponižovať v teplákoch a v bielom bavlnenom tričku, pravdepodobne to nebude mať taký efekt ako keď pred neho vystúpi na vysokánskych ihličkách, v podväzkoch a v čiernej čipkovanej bielizni. Predovšetkým dominant by si mal dať skutočne záležať na výzore. U žien je na mieste aj výrazný make-up. Výborne pôsobí krvavočervený rúž. Okrem toho sa vám iste zíde niečo na priväzovanie, prípadne i šatka na zaviazanie očí. Na mieste sú napríklad aj štipce alebo obojok. Mnohí sadisti si užijú, ak môžu submisívnemu partnerovi niečím zapchať ústa. Poslúžiť môže plátenná vreckovka a šatka alebo povraz. Hodiť sa vám môžu aj ostrejšie predmety, ktorými budete partnera škrabať. Na prvýkrát však radšej nezachádzajte do extrémov. Najmä dusenie a rezanie býva mnohokrát životu nebezpečné.

 

Predohra je najdôležitejšia

 

V rámci S/M prichádza sex až ako čerešnička na torte po poriadne dlhej a šťavnatej predohre. Predohra je v podstate ohniskom praktiky. V rámci nej sa odohrávajú všetky vzrušujúco - ponižujúce či dokonca bolestivé momenty. Dôležité je aby dominantný dal od samého začiatku partnerovi pocítiť, že on je pánom situácie. Naopak, submisívny musí byť jeho príkazom úplne oddaný. Nachádza sa v pozícii poslušnej sexuálnej hračky, psíka, ktorý by sa nemal brániť. Niektoré páry však obľubujú, ak submisívny miestami vzdoruje. Populárna je napríklad hra na znásilnenie, kde znásilňovaný prirodzene kladie istý odpor. Dominantný by mal zadávať jasné príkazy, zbytočne sa s partnerom nemazná, je skôr tvrdý. Na mieste sú aj hrubé výrazy a vulgarizmy. Sado-maso je aj o ponížení. Široké využitie majú ženské podpätky, ktorými môže partnerka dávať najavo dominanciu, ale aj spôsobiť istú mieru bolesti. Vo všeobecnosti obľúbené je priväzovanie, kedy je submisívny úplne vydaný napospas partnerovi. Vhodné je aj zaväzovanie očí, ktoré vnáša do predohry napätie navyše. Zo ženských pomôcok sú pravdepodobnejšie najvyužívanejšie štipce alebo škripce na bradavky, ktoré sa ale dajú použiť aj u pánov. Na začiatok ich môžete nahradiť bežnými štipcami na bielizeň. Pánske genitálie zas bývajú vystavované priškrcovaniu napríklad krúžkami na penis. Na mieste je, samozrejme, preplesknutie po zadku, či už bičíkom alebo rukou. Tak čo, necháte sa inšpirovať?

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.