Láska zaFO

28.06.2016 |
Láska zaFO

 

Taký obyčajný večer

Bol piatok a ja som sa opäť raz vracala z kancelárie až okolo šiestej. Na mesto už padalo šero a moje uťahané kroky viedli do miestnych potravín. Doma ma okrem kocúra čakala len prázdna chladnička a na obzore ďalší nudný víkend. Závidela som všetkým tým šťastlivcom, ktorí sa s piatkovým nadšením ponáhľali za svojimi rodinami. Pre mňa boli tieto dni len zdôraznením mojej samoty. Lenka mi už dokonca radila, nech svoj stereotyp okorením aspoň nejakým románikom zo sex zoznamky. Občas som nad tým aj uvažovala, ale moja romantická duša bola proti.

Osudové stretnutie

Z myšlienok o sex zoznamke a mojom zbabranom živote ma vytrhol až hlas pokladníčky: „Štyridsaťdva päťdesiat, prosím.“ Rýchlo som začala hrabať v tej čiernej diere mojej kabelky, ktorá mi vždy pohltí peňaženku, ale márne. S hrôzou som zistila, že všetky peniaze aj kreditky zostali doma. Už som za netrpezlivého hundrania pána za mnou začala vykladať nákup z tašiek, keď som ho zbadala. Kráčal priamo ku mne a s úsmevom na tvári vytiahol peňaženku. Ja i predavačka sme nahlas zalapali po dychu. Bol to muž ako vystrihnutý z najtajnejších ženských snov. Čierne rozstrapatené vlasy, iskričky v očiach a úsmev, pre ktorý sa snáď oplatí zomrieť. Modré športové sako zdôrazňovalo jeho široké plecia a svetlé džínsy vkusne zapadli do imidžu nedbalého elegána.

O pár minút sme už ja a Marek družne debatovali kráčajúc s nákupom na druhé poschodie našej bytovky. Na revanš som ho pozvala na pohár vína. Neodmietol. Hneď po príchode domov som mu vtisla do ruky päťdesiat eur. Usmial sa a strčil si ich do vrecka na saku. Viac sme sa k tomu trapasu z potravín nevrátili. Akoby aj. Sedeli sme dlho do noci pri kuchynskom pulte zahĺbení v príjemnom rozhovore. Mala som pocit, že toho muža poznám celý život. Hovoril o svojom detstve na dedine, o  súrodencoch, o práci v otcovej firme... a ja som s horúčavou v tvári a vínom v krvi hľadela do tých najkrajších očí.

Okamihy lásky

Keď sa okolo polnoci zodvihol zo stoličky a priblížil sa ku mne, prišlo mi to ako tá najprirodzenejšia vec na svete. Ukazovákom mi nežne nadvihol bradu, srdce som mala až v hrdle a ústa nemo prosili o jeho bozky. Dlho sa kochal v mojej roztúženej tvári a ja som mala pocit, že už-už vybuchnem túžbou, keď sa konečne perami dotkol tých mojich. Môj dych sa zrýchľoval a jeho bozky boli stále náruživejšie. Sediac na barovej stoličke som stehnami obopla jeho boky a on sa pritlačil ku mne tak silno, až som cez nohavice zacítila jeho vzrušenie. Vzal ma do náručia a  s perami neustále prisatými na tých mojich ma odniesol do spálne. Cestou k posteli sme zo seba spolu so zábranami zhodili všetko oblečenie a na paplóne skončili iba naše roztúžené telá. Sklonil sa ku mne a bozkami nežne prechádzal od mojich pier cez krk, bradavky, bruško až k  rozkroku. Moje telo bolo napnuté ako struna a on na ňom šikovne hral svojím jazykom. Keď perami láskal vnútornú stranu mojich stehien, každý kúsok zo mňa horel nedočkavosťou. Na prvý dotyk jeho jazyka na mojom klitorise nikdy nezabudnem. Môj rozkrok priam vystrekol od vzrušenia a výkriky slasti sa niesli celým bytom. Chvela som sa túžbou po jeho penise. Pritiahla som ho k sebe a ako naše pery splynuli v bozku, naše telá sa spojili v jedno. Vnikol do mňa nežne a opatrne. Oddávala som sa vzrušeniu, moje telo sa triaslo od rozkoše. Naše pohyby prechádzali od nežných a pomalých k rýchlym a náruživým. Nechty som zabárala do jeho chrbta a moje lono tancovalo v rytme milovania. Obaja súčasne sme vybuchli v tom najúžasnejšom orgazme. Bola som si istá, že krajší pocit na svete neexistuje. Marek sa s hlasným výdychom zvalil vedľa mňa, vzal ma do náručia a nežne láskal po vlasoch. Ležali sme tam prepletení a mlčali v slastnom opojení milovania a ja som bola presvedčená, že ľudia, ktorí majú k sebe takto blízko si musia byť súdení. S touto myšlienkou som aj zaspala.

 

Precitnutie-bol to sex zafo

Keď som otvorila oči, jesenné slnko už prudko presvecovalo pomedzi žalúzie. Úsmev na mojich perách odrážal čaro uplynulej noci. S tichým zamrnčaním som sa otočila, no Marek už v posteli nebol. Na vankúši vedľa seba som zbadala päťdesiatku, ktorú som mu večer vtisla do ruky. Zízajúc do stropu som skamenela vo svojej posteli. Bol to pre neho obyčajný sex za peniaze? Čaro noci pominulo v tých päťdesiatich eurách na mojom vankúši. Dodnes netuším, prečo to ten chlap urobil.

 



Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.