Lesbická show a pissing

21.07.2016 |
Lesbická show a pissing

Čo je vlastne piss a pissing?

No samozrejme je to jedna z ďalších sexuálnych praktík. Je stále obľúbenejšou a nie len pre partnerský život. Tak si poďme povedať čo to je a čo je jej princípom. Technika, pri ktorej partner strieka moč na druhého partnera môžeme taktiež označovať ako „zlatá sprcha“. Mnoho ľudí si myslí, že ide len o nejakú sexuálnu úchylku, čo nemusí byť vždy pravda.

Pri tejto praktike sa môže rozlišovať aktívny a pasívny účastník, ale to samozrejme nie je potrebné. No samotné močenie môže byť kontaktné, čo znamená, že močíte vy alebo on priamo na partnera. Nekontaktné močenie je vlastne pomočenie sa, čo znamená, že by mohol byť aj oblečený. Samozrejme sem patrí aj to, že niekoho by mohlo vzrušovať samotné pozorovanie osoby, ktorá močí.

Určite poznáte cisára Rímskej ríše Tiberiusa. Hovorí sa, že už on bol jedným z tých čo túto praktiku vyznávali a praktizovali. Vedeli ste, že svojim budúcim „obetiam“ dával naschvál piť víno a potom im podviazal močovú trubicu? Naozaj si to nechcem predstaviť, pretože to príjemné asi nebolo. Treba však povedať, že to bol zaujímavý nápad. Pitie vína samo o sebe evokuje časté chodenie na záchod, takže keď to už tie „obete“ nemohli vydržať, močovú trubicu uvoľnil a ukájal sa tým, že sa pozeral ako naraz močia.

Dnes sú ľudia naozaj rôznorodí a vzrušuje ich čokoľvek. Vrátane moču, prípadne priamo toho, že na vás niekto močí. Ak si aj vy hovoríte, že o nič nejde, nebojte sa. Či ste konzervatívny alebo nie, nič sa na tom nemení. Rozhodne nie ste na svete jediný koho vzrušuje táto erotická technika. Pri samotnom sexe sa tiež používajú tie isté orgány, dokonca je niekedy nutné a nepríjemné moč zadržiavať, čo nie je rozhodne zdravé. Preto niektorí jedinci, či páry, pre ktorých je močenie príjemné, moč pri sexe nezadržujú a močia na partnera. Toto močenie, táto sexuálna praktika má teda aj príznačný názov piss. Tu sa dokonca nemusíte báť ani nejakej infekcie, pretože je všeobecne známe, že samotný moč je zo zdravotného hľadiska prospešný, nech nám to znie akokoľvek neuveriteľne.

Prevažne sa praktizuje močenie do úst a na telo. Ale ako sami viete, pri týchto praktikách, možné je naozaj všetko. Takže tí, ktorí si veria a sú naozaj odvážny, praktizujú aj močenie priamo do vagíny.
Láka Vás to vyskúšať? Vedzte, že aj tu sú nejaké rady či podmienky. Je dobré pred touto praktikou vypiť niekoľko pohárov vody. Nie len preto, že budete mať v zásobe naozaj plný mechúr, ale ide aj o to, že väčšie množstvo pitnej vody spraví moč čírejší a tým bude mať aj jemnejšiu vôňu, čo myslím, že viacero ľudí ocení. Netreba hovoriť, že pri takejto sexuálnej praktike je potrebné aby s tým súhlasili obaja partneri. Nieže by ste v tom najlepšom prekvapili svojho partnera či partnerku močením na jej telo. Takisto je pre amatérov najlepšie aby si asi všetko vyskúšali v bezpečnej zóne, čo by mohla byť v tejto situácií sprcha alebo vaňa. Ľahko sa viete po experimentovaní umyť a nič nezašpiníte. Ak už sa rozhodnete ísť do spálne, je dobré si dať pod seba igelit alebo nejaké nepremokavé podložky. Možno sa to nezdá, ale aj podľa týchto rád pissing patrí k sexuálnym praktikám, ktoré nie sú úplne zadarmo. Prípadne sa nerobia kedykoľvek, ak chcete dodržiavať aspoň čiastočnú hygienu a čistotu. Nie je nijak preukázané, že by sa týmto spôsobom preniesla nejaká sexuálna choroba, ako napríklad HIV, syfilis či kvapavka. Samozrejme jedinci, ktorých je málo a ešte menej, ktorí túto praktiku aj využívajú môžu pri kontakte s citlivou pokožkou pocítiť nejaké podráždenie kože.

Táto technika sa taktiež radí do BDSM sexuálnych praktík. Dokonca existujú aj špeciálne kluby, ktoré túto službu ponúkajú. Ako sex ponuka je tam ponúkaná technika, pri ktorej je muž pripútaný k trubici, ktorá je koncom záchodu. Nazýva sa to „Toaletný servis“. Jedna alebo viac žien si potom normálne sadne na záchodovú misu, kde vykonávajú potrebu a koncom hadice moč prúdi na tvár človeka, ktorý si za to zaplatil a je tam pripútaný.

Bolo by každopádne vhodné upozorniť na to, že ak Vás tento článok o pissingu nabudil a chceli by ste praktiku skúšať, nebudeme Vám brániť, ale ak sa Vám to aj zapáči, nie je dobré ich praktikovať napríklad v iných krajinách keď pôjdete na dovolenku. Konkrétne na Novom Zélande je propagovanie, publikovanie či vyznávanie tejto praktiky je trestné a za mrežami môžete stráviť až desať rokov.

 

Lesbická show

 

Tak z jednej sexuálnej praktiky prejdeme skôr na inak orientovanú praktiku. Homosexuálne vzťahy tu samozrejme rozoberať neplánujem a tento článok o tom ani nie je. Lesby sú ale dosť žiadaná téma hlavne u väčšiny mužov. Viacerých vzrušuje, keď sa dve ženy bijú v bahne alebo majú inú predohru a potom si to spolu rozdajú. To, že tam nie je muž samozrejme neznamená, že to nemôže byť o sexe. V takýchto prípadoch sa využívajú najmä erotické pomôcky a hračky, ktoré sa dajú už naozaj kdekoľvek zakúpiť. Najfrekventovanejšie v tomto prípade budú asi vibrátory rôznych dĺžok a funkcií. A žeby sa bez chlapa nedostalo k orgazmu? Myslím, že práve naopak. Žena najlepšie vie ako je to najlepšie, kde pritlačiť a kde naopak zvoľniť, takže to vie rovnako dobre spraviť aj druhej žene, tak ako aj sebe.

Lesbické show sa stávajú viac a viac populárnymi nie len na západe ako väčšina iných a nových experimentálnych praktík, ale aj u nás. Ide vlastne o vystúpenie najmenej dvoch žien kedy sa protagonistky pomaly vyzliekajú a vzájomne sa pri tom hladia, maznajú a užívajú si rôzne erotické hry. Aj pri týchto show sú možné rôzne kostýmy. Predsa len mužov dokáže vzrušiť aj zdravotná sestra, kovbojka, policajtka či vojačka. Čo ale keď sa to deje dvojmo? Môže to mať úplne iný náboj.

Pokiaľ sa Vám teda páčia dve horúce ženy, ktoré sa spolu oddávajú rôznym erotickým hrátkam neváhajte zájsť na internet a nájsť si to čo Vás baví. Predsa len je výhoda podobného ženského predstavenia. Zmiešané publikum. Je samozrejmé, že prítomných pánov dokážu tieto ženy naozaj vzrušiť, ale show, ktorá bude spravená naozaj dobre, nenechá chladnými ani prítomné dámy, ktoré to neurazí.

Takéto lesbi – show sa zvyknú využiť nie len kvôli pornu alebo v nejakých nočných baroch. Niektorí ľudia to využijú aj na narodeninové oslavy, rozlúčky zo slobodou, kde takéto profesionálky môžu publikum naozaj nadchnúť. Za rôzne príplatky je samozrejme možný aj lesbický sex, ktorý je u mužov veľmi obľúbený ako som spomínal. Lesbické predstavenie je možné predviesť v rôznych leveloch odvážnosti a záleží na zákazníkoch a dievčatách, ktorú variantu budú praktizovať. Takzvaná soft verzia je keď majú ženy spodné prádlo, ale to im nebráni sa maznať či inak sa hrať so svojimi telami. Je to show vhodná asi pre najväčšie množstvo divákov aj na rôzne diskotéky. Ak by ste mali záujem o niečo tvrdšie a chceli by ste naozajstné profesionálky, ktoré sú úplne nahé a predvedú každému divákovi naozaj odvážny sex.

Záleží samozrejme na spoločnosti či agentúre no tu je dovolený kontakt s lesbičkami. Takže sa môžete kľudne rozpáliť medzi dvoma ženskými nahými telami, ktoré si popri tom užívajú. Nevýhodou ako to už býva je cena tejto show. Môže sa pohybovať najmenej od 100 eur až po 200 eur, ale samozrejme hranica neexistuje, pretože každá agentúra si môže brať rôzne sumy a príplatky. Dĺžka tejto show v závislosti na cenu je dosť malá, len okolo 10 až 15 minút. Treba však aj pripomenúť, že túto show nemusia robiť lesbičky. Nikto Vám ani nezaručí, že dvojicu, ktorú si objednáte je naozaj homosexuálne orientovaná. Pre ženy je to ale jedna z najľahších erotických vecí, ktoré sú ochotné robiť za peniaze. Je to pre nich lepšie, akoby museli spať s mužmi za peniaze.

Popisoval som skôr to čo sa robí naživo. Viete ale sami, že dnes vo svete virtuálnych technológií je možné, že takáto show prebieha aj online. Online weby, ktoré fungujú cez webkameru. Amatérky alebo profesionálky, ktoré na rôznych internetových stránkach ponúknu za menší alebo väčší poplatok služby a show aj samotných lesbičiek. Niektorým chlapom stačí aj toto A čo vy? Nabudil Vás jeden z dvoch článkov a chceli by ste ho vyskúšať? Neváhajte, určite sa v niečom aspoň trochu nájdete.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.