Masáž penisu na sex priváte Hlohovec

27.01.2017 |
Masáž penisu na sex priváte Hlohovec

 

 

Ide o všeobecne známy fakt: Muži hľadajú v náručiach platených spoločníčok to, čo im doma chýba. Buď partnerka nie je ochotná splniť ich túžby alebo sa im dostáva celkovo málo vzrušujúcej aktivity. Výnimočne neprichádzajú ani muži, ktorým to partnerka jednoducho nevie urobiť podľa ich predstáv. Radšej ako by sa mali sklamane prizerať jej nešikovnému snaženiu, stavia na istotu na sex priváte. Jednou z techník, o ktorých väčšina dám nemá ani tušenie, je masáž penisu. Nie nemýľte si ju s bežnou, stereotypnou ručnou prácou. Podrobne sme sa na túto ojedinelú techniku pozreli s dievčatami zo sex privátu v Hlohovci.

 

Dokonale sa pripravte

 

V teplákoch, s mastnými vlasmi a v tej nesprávnej atmosfére bude vaše snaženie viac komické ako erotické. Začnite preto kvalitnou prípravou. Urobte si make-up, kúpte sviečky a zaobstarajte intímnu hudbu a lubrikačný gél. Bez správneho zvlhčenia sa do akcie ani nepúšťajte. Čo sa týka outfitu, máte dve možnosti: Evino rúcho alebo erotická spodná bielizeň. Na všetky ostatné nápady rýchlo zabudnite.

 

K ohnisku rozkoše sa približujte postupne

 

Rovnako ako vám, ani jemu sa nemusí páčiť, ak sa vrhnete rovno na vec. Ako tvrdia odborníčky na erotické služby, orgán musí byť na akciu pripravený. V opačnom prípade môže muž zareagovať úplne inak ako by ste čakali. Náhle chmaty môžu byť pre neho nepríjemné až bolestivé. Nehovoríme o žiadnej dlhej predohre. Postačí ak si ho nahého položíte na posteľ a prejdete svojimi bradavkami po celom jeho tele. Zaručene zacítite ako sa začne rozpaľovať. Masáž môžete začať napríklad na vnútornej strane stehien. Prehmatajte ich klasickými masérskymi dotykmi. Buďte však nežná. Z oboch strán sa pomaly približujte k ohnisku.

 

Samotná masáž penisu

 

Dámy zo sex privátu zdôrazňujú nutnosť nezamieňať si masáž penisu s klasickou masturbáciou. Na pohyby hore-dole teda hlavne v úvodných fázach zabudnite. Aplikujte si na ruky správne množstvo lubrikačného gélu. Prízvukujeme správne. Málo znamená bolesť, veľa plávanie bez vzrušenia. Ak nemáte skúsenosť, radšej si gél po kvapkách pridávajte. Keď sa vám jeho orgán začne príjemne kĺzať v ruke, môžete ísť na vec. Začnite po ňom nežne prechádzať končekmi prstov. Doprajte mu spočiatku len závany rozkoše. Až po pár minútach začnite so zmenou tlaku. Môžete zapojiť aj dlane a jeho penis si medzi nimi nežne prevaľovať akoby ste chceli jeho povrch dokonale vyhladiť. Rukami pritom pohybujte v opačnom smere. Keď ide ľavá dopredu, pravá má ísť dozadu a späť. Z prstov ruky môžete tiež vytvoriť obruč, ktorou budete partnerovi prechádzať hore-dole po penise. Veľmi hravo pôsobia pomalé pohyby prstov. Robte to podobne ako keby ste ho chceli priviesť k orgazmu avšak oveľa pomalšie a kreatívnejšie. Meňte smer pohybov, tlak i tempo. Najlepšie urobíte, ak sa budete prispôsobovať prejavom partnera. Ako výborný masérsky nástroj vám môžu poslúžiť aj iné časti vášho tela. Ideálne sú chodidlá alebo prsia. Medzi prsia si naneste lubrikačný gél, pritlačte ich k sebe a partnerov penis zaveďte medzi ne. Zaručene ho tým dostanete.

 

Nezabúdajte ani na ostatné intímne partie

 

Ako tvrdia odborníčky na erotické služby, väčšina dám začína i konči pri najväčšej mužskej pýche. Penis však nie je jediným orgánom, ktorého dráždenie mužov privádza do šialenstva. Hneď prvými v rade sú semenníky. V dlani mu pekne premasírujte jeho miešok, pohrajte sa s ním. Pozor, samotné semenníky príliš nestláčajte. Jemnosť je na mieste. V druhom kroku môžete prejsť aj k hrádzi. To je tá časť medzi jeho penisom a konečníkom. Prejdite ju hladivými pohybmi. Nebojte sa aj trochu pritlačiť. A nakoniec sa dostávame k skutočnej lahôdke, jeho konečníku. Prechádzajte okolo neho končekmi prstov a dôkladne ho premasírujte. Ak naberiete odvahu, môžete to pokojne urobiť aj jazykom. Táto časť mužského tela je mimoriadne citlivá. Ak sa vám to podarí, sklamaný zaručene neodíde.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.