Milenec mi dal to, po čom som túžila roky

07.09.2016 |
Milenec mi dal to, po čom som túžila roky

 

Triasla som sa v zmesi zvláštnej trémy a nekonečného vzrušenia. Pozerala som sa na nádherné telo a tvár muža, nad ktorým by celá moja rodina povýšenecky ohŕňala nosom a túžila som po ňom tak ako ešte nikdy. Celé moje telo bolo uvoľnené po odznení toho najúžasnejšieho orgazmu a ja som vedela, že toto chcem zažívať zas a zas. Prvýkrát po rokoch som nemyslela na Šimona, na deti ani na mamu. Myslela som len na seba a na rajskú záhradu, ktorej brány sa mi práve otvorili.

Zlatá klietka

 

Šimona som si vzala po ročnej známosti. Bola som vtedy skutočne šťastná a vedela som, že môj život po jeho boku bude jednoduchý. Mal úspešnú stavebnú firmu a všetko, na čo si pomyslel. Nejedna závistlivá suseda ma v tom čase nazvala chamtivou zlatokopkou. Ja som však bola presvedčená, že Šimona skutočne milujem. Nedbala som na vekový rozdiel a jeho peniaze boli len zlatou čerešničkou na torte môjho šťastia. Dnes viem, že zaslepila hlavne oči mojich rodičov. Šimona zbožňovali. Ako by aj nie, kúpil im nové auto, každé leto zaplatil drahú dovolenku a jeho stavebná firma im bola vždy k dispozícii. Ich dom sa menil na nepoznanie súčasne s mojim manželstvom. Šimon nebol ten typ chlapa, ktorý by bol k žene hrubý, či nebodaj majetnícky. Nie, to by bolo pod jeho úroveň. On ma len ignoroval. Bol pracovne vyťažený a domov si chodil oddýchnuť. Nezaujímalo ho, že ja som celý deň s deťmi a večer by som tiež potrebovala niekam vypadnúť a to, že romantika dala nášmu vzťahu zbohom už pred rokmi, si pravdepodobne ani nevšimol. Naše manželstvo bolo len životom dvoch ľudí, z ktorých jeden zarába a druhý sa mu zatiaľ stará o deti a domácnosť.

Častejšie medzi prsiami ako vo vagíne

 

Jediné, čo sa medzi nami od svadby nezmenilo, bol sex. Šimona som vždy vedela rozpáliť a v prvých rokoch nášho vzťahu mi to skutočne imponovalo. Úspešný muž, ktorý mohol mať každú sukňu, sa triasol vzrušením práve pod mojimi rukami. Miloval moje plné prsia a neraz žartoval, že práve kvôli nim si ma vzal. Hoci mi to vtedy lichotilo, v posledných rokoch ma neraz pichlo pri srdci tušenie, že to tak skutočne bolo. Na moje prsia bol jednoducho zaťažený. Miloval sa ich dotýkať. Robil to i na verejnosti a mne to bolo neraz veľmi nepríjemné. V posteli sa venoval len im. Neustále ich hladil, masíroval, bozkával a oblizoval. Hovoril, že miluje dotyk bradaviek na svojich perách. Jeho penis častejšie končil medzi prsiami ako v mojej vagíne. Ak sme sa aj dopracovali k sexu, čo bolo v poslednom čase naozaj zriedka, musela som byť vždy hore, aby na ne dobre videl. To boli jediné okamihy v našej spálni, ktoré som si užila aj ja. Ak som navrhla, aby sme vyskúšali niečo nové, vždy len so smiechom odmietol. Vraj mu to vyhovuje presne takto. Až po rokoch som si s hrôzou uvedomila, že to, čo vyhovuje mne, ho nikdy nezaujímalo. A tak som so železnou pravidelnosťou uložila deti o niečo skôr, aby sa môj muž mohol uspokojiť na mojich prsiach. To, čo ma niekedy vzrušovalo, prerástlo do odporného fetišu.

Zomrieť sexuálne frustrovaná je smrteľný hriech

 

Ak som pred rodičmi čo i len slovkom spomenula, že so Šimonom nie som spokojná, takmer sa prežehnávali hrôzou. Aj všetky kamarátky ho mali za boha a život s ním za prechádzku ružovou záhradou. Jediný, kto mi aspoň trochu rozumel bola Anita, moja spolužiačka z výšky. Vždy bola tak trochu bláznivá, ale na chlapov mala odhad. So Šimonom si od začiatku nesadli. Mala ho za sebeckého snoba. Trvalo mi roky, kým som jej dala za pravdu. Bola to ona, kto ma už nejaký ten večer pri víne nahováral, nech vyskúšam zaloviť na sexzoznamke. Vedela, že sex so Šimonom je len o jeho spokojnosti a ako s obľubou hovorila: „Zomrieť sexuálne frustrovaná je smrteľný hriech.“ Predstava sexu s cudzincom ma najskôr desila, potom rozosmievala a postupne rozpaľovala. Nakoniec som sa odhodlala, vytvorila som si profil a potom to už išlo rýchlo. Šimonovi som povedala, že mám babský večer s Anitou a zatiaľ som sa s roztrasenými kolenami vydala po svoj zakázaný kúsok erotiky.

Obaja sme vedeli, o čo tomu druhému ide

 

Teraz som pozerajúc do tváre muža, ktorý mi bol ešte pred pár minútami neznámy, vzdychala od rozkoše. Moje telo nemalo o podobných pocitoch ani tušenie. Peter sa mi venoval ako nikdy žiaden chlap. Bol to umelec telom i dušou. Zaujímal sa o moju spokojnosť a pre mňa to bolo niečo celkom nové. Z hotelového baru sme sa po niekoľkých drinkoch odobrali rovno do spálne. Obaja sme vedeli, o čo tomu druhému ide a vôbec nám to neprekážalo. Peter mi začal rozopínať blúzku a popri tom ako mi hrýzol ušný lalôčik sa ma ticho pýtal, či sa môže so mnou zahrať. Iba som prikývla a stonajúc sa oddala jeho dotykom. Bol nežný a pri tom vášnivý. Prvý muž po rokoch, ktorý sa ma nedotýkal s cieľom uspokojiť seba. Nežne ma hladkal, rozmaznával jazykom a moje telo sa rozplývalo pod jeho rukami. Bola som jeho umeleckým dielom. Keď začal krúžiť okolo môjho rozkroku, cítila som vášnivé napätie v každej jednej bunke. Moje vnútro horelo. Jazykom sa mi roztancoval na klitorise a ja som takmer vystrelila od vzrušenia. Jeho pohyby boli nežné, ale presne mierené. Jednou rukou ma držal za boky a prstami tej druhej do mňa pomaly vnikal. Ako sa jeho pohyby zrýchľovali, moje vzrušenie vrcholilo. Vybuchla som ako nikdy predtým. Zdalo sa mi, že prietrž emócií trvá nekonečne. Ešte som sa spamätávala z najväčšej explózie orgazmu, akú som doteraz zažila, keď mi môj milenec naznačila, aby som sa otočila na brucho. Neváhala som ani sekundu. Zrazu som tomu chlapovi dôverovala. Začal nežnou masážou šije a cez chrbát prechádzal stále nižšie a nižšie. Iba som ležala a užívala si mix vzrušenia a relaxu. Keď sa nežne dotkol mojich polovičiek, telo sa mi opäť naplo. Dala som sa na štyri a on sa ešte chvíľu maznal s mojim zadkom. Potom som už zacítila, že to, čím ma hladká nie sú ruky. Penisom najskôr len nežne krúžil okolo a ja som si bola istá, že vzrušením doslova tečiem. Vnikol dnu pomaly a opatrne. Hneď ako vycítil moju nenásytnosť, nabrali jeho pohyby na obrátkach. Búšil do mňa prudko a rýchlo a ja som vzrušením strácala dych. Netrvalo dlho a obaja sme sa zosunuli v opojení páliaceho orgazmu.

Náš rozchod bol rovnako rýchly ako zoznámenie. Nikto nič nečakal, ale obaja sme vedeli, že to nebolo naposledy. Život so Šimonom sa nijako nezmenil, ale ja som si začala užívať jeho výhody. Peter ma totiž naučil, že moje pocity sú dôležité. Stala sa zo mňa zlatokopka.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.