Milujem sex a peniaze, preto to robím

21.03.2017 |
Milujem sex a peniaze, preto to robím

 

 

Ľudia to považujú za ponižujúce a špinavé. Pre mňa to je uspokojujúca rozkoš a finančné zabezpečenie. Kto tvrdí, že nemiluje sex, je podľa mňa chorý alebo klame. Kto hovorí, že nemiluje peniaze, klame alebo je hlupák. Sex a peniaze sú môj život a nehanbím sa to priznať. Našla som "zamestnanie", pri ktorom môžem mať oboje a som vyslovene šťastná. Moje najväčšie pôžitky sú mojou každodennou realitou. Už 6 rokov pracujem na sex priváte a svoju prácu by som nemenila.

 

Lásku k sexu som v sebe objavovala postupne

 

Nie som jedna z tých, ktoré prišli o panenstvo v trinástich a v pätnástich už poctivo zarezávali v erotických službách. Môj prvý bol môj priateľ, s ktorým som chodila dva roky. Obaja sme mali sedemnásť a k sexu sme sa dostali ako väčšina párov. On veľmi chcel, ja som odolávala. Nakoniec to rozsekla osudná chatovačka s priateľmi a moje "prvýkrát" nebolo nič extra. Vlastne ako aj druhýkrát a tretíkrát a ešte pár desiatok krát neskôr. Môj priateľ bol v posteli jednoducho nanič. Dnes viem, že mu chýbali nielen skúsenosti, ale aj prirodzený talent. Vtedy som nechápala, prečo ľudia o sexe toľko básnia a po rozchode s Milošom mi teda tento druh rozkoše vôbec nechýbal.

Môj názor zmenila jedna skvelá párty. Podtužená alkoholom som sa tam dala do reči s očividne starším mužom. Bolo mi to jedno. Výborne sme sa bavili, zatancovali sme si a keď ma už po polnoci bez okolkov odtiahol na izbu, vôbec som sa nebránila. Dostala som zrazu neodolateľnú chuť a nevedela som sa dočkať, kedy do mňa vnikne. Oblečenie zo mňa doslova strhol a vášnivo vrazil dnu. Bol to úžasný tvrdý sex, pri ktorom som strácala dych a pevnú zem pod nohami. Môj prvý orgazmus som prežila v spálni kamarátkiných rodičov. V tej chvíli som vedela, že to chcem zažívať zas a zas.

 

Lovila som mužov

 

Moje túžby sa od tej noci orientovali len na jediný cieľ. Doslova som lovila milencov, s ktorými som mohla mať skvelý sex. Chodila som na diskotéky, párty, akcie a o mužov som nemala núdzu. Milovala som sa vonku, v aute, na záchode, na chodbe, všade. Postupne som si uvedomovala, že bez sexu nedokážem žiť. V tom čase som sa zúčastnila aj viacerých akcií zameraných na skupinový sex a podobné chuťovky. Sú to skvelé zážitky, na ktoré veľmi rada spomínam. Vedela som však, že takýto život je dlhodobo neudržateľný. Rok predtým som skončila školu a potrebovala som sa zamestnať. Kvôli môjmu párty životu to však nebolo možné. Nevedela som si samú seba predstaviť ako sedím po prehýrenej noci niekde v kancelárií a hádžem čísla do počítača. To nebolo nič pre mňa.

Jedného večera mi kamarátka vnukla skvelý nápad. Rozprávala mi o nejakej susede, ktorá sa zamestnala v erotickom salóne. Jej rodičia na to prišli a bola z toho veľká kauza. Tá myšlienka mi vŕtala v hlave niekoľko týždňov až som sa nakoniec definitívne rozhodla. Po krátkej exkurzii v salónoch erotických služieb som sa v jednom zamestnala. Moja láska k sexu ich nadchýnala a s mojimi službami boli nadmieru spokojní. Ja som však v sebe objavila ešte jednu lásku – k peniazom. Finančné možnosti, ktoré mi dával tento život boli nadpriemerné, ale ja som chcela viac. Keď už moje nároky nedokázal majiteľ erotického salónu pokryť, rozlúčila som sa s nimi a išla som vlastnou cestou. Cestou sex privátu.

 

 

Sex privát sa stal zmyslom môjho života

 

Mala som 29 a erotické služby som sa rozhodla poskytovať na vlastnú päsť. Vedela som, že to nebude ľahké, ale mojou výhodou bola stála klientela, ktorá zo salóna odišla spolu so mnou. Moji zákazníci sa doslova nevedeli dočkať, kedy pre nás vytvorím nový priestor, kde sa budeme môcť oddávať zmyselnej vášni. Bola to ich priazeň, ktorá ma v tom čase tak neuveriteľne podporovala. Keď zriaďujete sex privát, nemôžete len tak niekoho požiadať o pomoc. Mnohé veci som musela zvládnuť sama, ale dva týždne po odchode zo salónu som mala svojho prvého vlastného klienta.

Sex privát sa stal mojim životom. Začala som sa na vlastnú päsť venovať tomu, čo ma bavilo a zákazníci mi za to skvelo platili. Mohla som si dovoliť drahé oblečenie, kabelky a kozmetiku, o akej sa mi ani nesnívalo. Začala som si užívať. Keď chcem, chodím do drahých reštaurácií, každý rok si zaplatím exkluzívnu dovolenku a môžem si dovoliť žiť nadštandardne. To všetko vďaka erotickým službám. Je to skvelé, ak sa zobúdzate s pocitom, že sa do práce tešíte a ešte na tom aj slušne zarobíte. Môj život je ako z rozprávky.

 

Mužom dávam seba

 

Doteraz som nemala o zákazníkov núdzu. Striedajú sa lepšie a horšie obdobia, ale nikdy som sa nedostala do finančnej ani sexuálnej krízy. Som presvedčená, že muži milujú moju lásku k sexu. V posteli som vášnivá a nenásytná. Chcem od nich veľa a dávam im veľa. Som vždy aktívna, pohyblivá a rýchla. Nežnôstky by u mňa hľadali márne. Ak zákazník má takú požiadavku, snažím sa mu vyhovieť, ale nie je to moja šálka kávy. Ja milujem rozkoš. Radšej u seba privítam zákazníka so sklonom k ľahkému S/M ako sladkého romantika. V posteli potrebujem akciu. Nudný zákazník je to najhoršie, čo ma môže v práci postretnúť. Som ochotná mužovi radšej prepáčiť miernu agresivitu ako pasivitu. Moji zákazníci to vedia a milujú to na mne. Som všeobecne v týchto kruhoch všeobecne známa svojou vášňou.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.