Moja prvá skúsenosť na sex priváte

23.02.2017 |
Moja prvá skúsenosť na sex priváte

 

U nás mužov nie je nič horšie, ako keď zanedbávame naše sexuálne potreby. Veľa z vás sa v tomto určite nájde. Viem to, pretože aj veľa mojích kamarátov prechádzalo niečim podobným ako ja. Som riaditeľom väčšej korporácie na slovensku, momentálne rozvedený. S manželkou sme spolu vydržali skoro desať rokov, lenže nemali sme veľmi čas jeden na druhého a hlavne sme si prestali rozumieť v oblasti sexu. Celé to upadlo a prišiel rozvod. Od toho momentu som sa zahĺbil do práce ešte viac, ako som bol dovtedy.

 

 

Prepracovanosť netreba brať na ľahkú váhu

 

 

Nebola to ale správna cesta. To, že som potláčal svoje potreby a úplne sa dištancoval od sexu prinieslo svoje ovocie. V jeden večer, ako som bol v práci, som z ničoho nič začal mať problémy s dýchaním a takmer som odpadol, museli ma odviezť do nemocnice. Povedali mi, že šlo o kolaps, pravdepodobne z prepracovania a stresu. Nariadili mi odpočinkový režim a aby som sa nevystavoval žiadnemu stresu. Keď doktori odišli, a zostal pri mne len môj kolega, dobrý kamarát, vedel, že to nebude iba preprapcovanosťou. Spýtal sa ma, kedy som mal naposledy sex. Keď som mu to povedal, zostal s otvorenými ústami. “Počúvaj, nikto ti nekáže hľadať si ďalšiu manželku, ale minimálne musíš aspoň vyskúšať konečne nejaký sex privát!”, povedal náhle. “Veď ti to radím už dlho a ty stále, že na to nemáš čas. Blbosť. Vyskúšaj to, a uvidíš že ti to padne dobre. Ja jednu babu využívam takto už dlhú dobu a len vďaka nej sa dokážem úplne vyventilovať.” Musel som mu sľúbiť, že aspoň očekujem dievčatá na sex inzerátoch.

 

 

Koniec zanedbávania sa

 

 

Keď ma pustili domov z nemocnice, vedel som, že naozaj som sa až príliš zanedbával poslednú dobu. A keďže som si mal dopriať týždeň dovolenku, povedal som si že to treba využiť. Otvoril som notebook, naťukal stránku od kolegu a začal si prehliadať dievčatá a ich sex inzeráty. Výber bol naozaj skvelý, mladšie, staršie, chudšie aj plnšie, každý si tu príde a svoje. Ja som mal vždy slabosť na mladšie brunetky, preto som pozeral po takýchto dievčatách. Jedna mi veľmi padla do oka, Lucia, jej profil sa mi riadne pozdával. Povedal som si, že chcem túto. Vytočil som jej číslo a ona o malú chvíľu zodvihla. V telefonáte sa mi zapáčila ešte viac, bola ústretová, milá a navrhla mi, či chcem prísť k nej alebo príde ona ku mne. Nechcel som sa veľmi ukazovať v privátoch, preto som ju poprosil, aby prišla ku mne. Nemala s tým žiadny problém. Dohodli sme sa, že príde na druhý deň. Nevedel som sa jej už dočkať.

 

 

Lucia na zavolanie

 

 

Keď Lucia prišla, potešilo ma, že bola aj veľmi príjemná spoločníčka. Nešli sme hneď do postele, chcel som s ňou aj čo-to pokecať. Čím viac sme spolu kecali, tým viac som si bol istý, že toto dievča ešte budem chcieť vidieť veľa krát. Prešla možno hodina, a ako sedela vedľa mňa, začala mi rukou dráždiť penis v nohaviciach. Keď pocítila že je stopercent tvrdý, rozopla zips a zasunula si ho do krásnych úst. Lepšiu fajku som doteraz nezažil. Na jednotku. Potom sa vyzliekla a ukázala mi svoje nádherné erotické prádlo. Mala riadne pevný zadok. Oboma rukami som sa jej s ním hral, potom som si ju otočil a môj jazyk zablúdil medzi jej stehná. Ona príjemne vzdychala a ja som si zatiaľ dal na seba kondóm. Potom som jej ukázal, nech si sadne na mňa. Môj vták bol v nej a ona sa dvíhala hore a dolu. Bolo to krásne. Jej zadok mi ale nedal pokoj. Zdvihol som ju zo seba, oprel o gauč a bola tým pekným zadkom otočená ku mne. Pekne som ju namazal a môj penis bol už o chvíľu v jej anále. Toto bolo ešte lepšie. Úzky zadok spôsoboval, že som to celé precítil ešte intenzívnejšie. Šukal som ju a šukal, stále silnejšie a silnejšie, chcel som sa spraviť pri tomto príjemnom pocite v nej, a tak som sa vystriekal počas toho, ako som do nej natvrdo prirážal. Bolo po prvom sexe. Ale tým to celé v ten deň neskončilo. Poprosil som ju, či by nezostala až do večera. Súhlasila. Samozrejme dostala za svoje služby pekne zaplatené. A ja som zase dostal úžasné chvíle s touto mladou diablicou.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.