Moja prvá tantra masáž

20.10.2016 |
Moja prvá tantra masáž

 

Túžite zažiť príval sexuálnej energie, nechať sa rozmaznávať empatickým prístupom maséra, spoznať kus orientálnej východnej kultúry a prebudiť v sebe nepoznanú telesnú rozkoš? Váš prístup k sexualite sa možno zmení o 180˚ jediným intenzívnym zážitkom na masérskom stole. Tí, ktorí ju vyskúšali, hovoria o niečom fascinujúcom, slovami len ťažko opísateľnom. Tantra masáž. Horíte túžbou vyskúšať ju, ale odrádza vás strach z nepoznaného? Máme pre vás niekoľko zaujímavých informácií, ktoré pred svojou prvou tantra masážou iste oceníte.

Navodenie príjemnej atmosféry

 

Väčšina skúsených tantra masérok vám pomôže v tom, aby ste sa na jedinečný zážitok adekvátne naladili. Vaše telo bude oslobodzované postupne a príjemne. Po zoznámení a rozhovore dostanete možnosť sa osprchovať. Pri vstupe do masážnej miestnosti vás zázračne uvoľní príjemné tlmené osvetlenie, blikot sviečok, jemná vôňa a relaxačná hudba. Niektoré masérky používajú ešte pred zahájením masáže rituálne objatie, ktoré upevňuje pocit intimity a blízkosti a zároveň pôsobí oslobodzujúco. Samotná masáž začína príjemným hladkaním a zahriatím tela, ktoré zvyšuje jeho senzitivitu. Používajú sa horúce kamene i uteráky. A potom už nasleduje blahodárna olejová procedúra.

Prirodzenosť má zelenú

 

V kontakte s tantra masérom alebo masérkou nemusíte mať strach skutočne z ničoho, čo sa týka fyzična, nahoty a sexuality. Telo samotné i všetky telesné procesy sú v tantre považované za prirodzené. Nemusíte sa ich snažiť nijako ovplyvňovať. Oddávate sa pocitom, ktoré vo vás dotyky maséra vyvolávajú a necháte svoje telo reagovať. Nahota vám v tejto situácii príde ako tá najprirodzenejšia vec na svete. Ak sa jej v bežnom živote obávate, je tantrická masáž tým pravým pre vás. Pod nežnými dotykmi a v príjemnej atmosfére iste zabudnete na všetky predsudky. Tantra masérka od vás nič neočakáva a všetko prijíma. Erekcia i orgazmus sa považujú za prirodzené spontánne deje, ku ktorým môže a nemusí dôjsť. Každý priebeh a všetky vaše telesné reakcie sú vnímané ako prirodzené. Vzniká tak jedinečná atmosféra, v ktorej si môžete dovoliť skutočné uvoľnenie.

Masérka plne rešpektuje vaše priania a hranice

 

Klient je ten, na kom záleží. Každá masérka sa preto ochotne prispôsobí vašim požiadavkám a bude plne rešpektovať vaše hranice. V tantre ide spravidla o masáž celého tela vrátane intímnych partií. Práve masáž penisu a prostaty je pre väčšinu pánov jedinečným zážitkom. Ak však máte osobné zábrany a uprednostníte vynechanie niektorej z týchto mimoriadne citlivých partií, masérka bude vaše prianie plne rešpektovať. Na všetkom sa môžete dohodnúť hneď po príchode do tantra centra alebo na sex privát, ktorý tento druh služieb poskytuje. Ak cítite pri tomto druhu intimity obavy, pokojne ju na prvýkrát vynechajte. Jedinečný zážitok z masáže vám iste postupne pomôže odbúrať bariéry a uvoľniť sa. Nechajte si čas.

 

 

Neočakávaný príval energie

 

Ak sa rozhodnete nechať všetkému voľný priebeh, pripravte sa na neskutočné zážitky. Masérka sa bude k vašim intímnym partiám približovať postupne a pomaly. Vaše telo bude uvoľnené predchádzajúcimi zážitkami a vy ani na sekundu nezaváhate. A tu sa dostávame k časti, kde slová nestačia a tisíckrát počuť sa ani zďaleka nepriblíži k raz zažiť. Zažijete pocity, o akých sa vám ani nesnívalo. Z vašich intímnych partií bude vychádzať obrovská energia a zároveň v nich pocítite nekonečné uvoľnenie. Pulzujúce vzrušenie sa bude stretávať s hlbokou relaxáciou presne v tom istom mieste vášho tela. Keď sa vám bude zdať, že ste na vrchole, pôjdete ešte vyššie a vyššie, až do stavu, keď vaša myseľ nechá slobodne prehovoriť vaše telo.

Čas na precitnutie

 

Tantra sa od sexu líši okrem iného i tým, že jej cieľom nie je vyvrcholenie. Nie je zameraná na výkon a nestavia si ciele. Jej zámerom je uvoľnenie organizmu a prebudenie skrytej energie, ktorú bude môcť klient ďalej využívať. Celý rituál sa končí pomalým doznievaním zážitkov a návratom do reality. Po každej dobrej tantra masáži by ste mali dostať dostatok času. Masérka vás v ňom bude sprevádzať príjemnými dotykmi, hladkaním a svojou prítomnosťou.

Na sex zabudnite

 

Mnohí páni ohŕňajú nad tantra masážou nosom, pretože jej vyvrcholením nie je pohlavný styk medzi klientom a masérkou. Neraz v ponuke sex privátov vyhľadávajú dámy, ktoré sa sexu v priebehu masírovania nebránia. V skutočnosti však ide o narušenie hraníc klienta i masérky a neporozumenie základnej filozofii tantry. V tantra masáži ide o poznanie vlastného tela a o nadviazanie kontaktu s ním za asistencie druhej osoby. Len ak sa oddáte tantre v jej plnej kráse, máte šancu zažiť niečo nezabudnuteľné. V skutočnosti ide o jednu z mála situácií, ktorú môže sex zbytočne pokaziť.

Vyberte si pohlavie maséra

 

Možno sa budete čudovať, ale nejeden klient sa necháva masírovať mužom a mnoho žien preferuje masérku pred masérom. Dôvod je prostý. Mnohým sú dotyky rovnakého pohlavia o niečo príjemnejšie a predpokladajú, že muž pozná mužské telo o niečo lepšie ako žena a dokáže s ním preto skvele pracovať. Rozhodnutie je však iba na vás. Ak na prvé počutie maséra – muža zavrhujete, skúste sa nad tým predsa len chvíľku zamyslieť.

Pokojne vezmite aj partnerku

 

Mnohé tantra centrá i sex priváty ponúkajú aj služby pre páry. Spoločné uvoľnenie, zahĺbenie sa do vlastného telesného prežívania a jedinečné okamihy prežité v bezprostrednej blízkosti partnera sľubujú utuženie vzťahu a prehĺbenie intimity. Ak váš sexuálny život stagnuje, neviete nájsť vzájomne uspokojujúce praktiky alebo len potrebujete novú energiu, skúste ju pohľadať i týmto spôsobom. Mnohé páry si otvorenie nových dimenzií pochvaľujú.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.