Moja skúsenosť s babou na sex priváte

25.09.2016 |
Moja skúsenosť s babou na sex priváte

 

Bol pokojný piatkový večer. Prišiel som práve domov z práce, a bol som v celku unavený. Volám sa Tomáš a mám dvadsaťpäť rokov. Bývam v Bratislave a pracujem ako čašník v luxusnejšom hoteli v starom meste. Zarobím si dobre, určite si nesťažujem.

 

Môj prvý privát

 

Mám však jeden veľký problém. Mám veľkú smolu na baby. Nemyslím, že vyzerám nejak zúfalo šeredne, skôr som taký priemerný chalan. Ale nič extra. A mám pocit, že dnešná doba je už tak nechutne povrchná, že baby pozerajú iba na vonkajšok. Aspoň teda tie, o ktoré som sa nejak pokúšal, neprejavili žiaden záujem. Zase fakt nevyzerám ako nejaká obluda, tak si myslím že by som mohol mať nejakú schopne vyzerajúcu babu, a nie nejakú Araňu z pod mosta. Trápilo ma to už dlhšie, každý jeden objekto môjho záujmu sa vôbec nechytal ani na lichôtky ani na milé vystupovanie. Arogantné mrchy, všetky ktoré som spoznal za posledné roky. Nechcel som vyslovene hneď svadbu, občas si treba aj užiť a všetko s tým spojené, ale žiadna nemala záujem. Úprimne? Budem teraz asi za chudáka ale naposledy som si vrzol pred asi dvoma rokmi, aj to bolo počas jednej diskotéky, kde som ja aj moja “sexpartnerka” boli na mol opití. Len práca, práca a tieto mrchy, na ktoré som mal smolu. Chcel som si naozaj dobre užiť, s babou, ktorá sa mi aj bude páčiť. Čakať na zázrak som už nechcel. Preto som po dlhšom uvažovaní otvoril noťas, naťukal “sex zoznamka” a našiel som jednu veľmi zaujímavú internetovú sieť. Ponúkala viaceré služby, najviac ma zaujali sex priváty. Bolo to ako na zoznamovacej stránke. Bolo tam za sebou zoradených niekoľko rôznych báb. Ako som tak skroloval nástenku, jedna mi náramne padla do oka. Otvoril som jej profil. Blondínka v mojom veku, vysoká 178cm, postava akurát, veľké prirodzené prsia štvorky, široká škála služieb, ktoré ponúkala. Cena tiež dobrá, myslel som si, že by ma podobná skúsenosť mohla stáť viac, táto bola po všetkých stránkach pre mňa ideál! Na profile mala aj číslo, naťukal som ho, a počul ako zvoní telefón.

 

Blondína z Ružinova

 

Po krátkej chvílke sa ozval príjemný ženský hlas. Predstavil som sa jej a opísal som jej, ako som na ňu narazil. “Mne môžeš hovoriť Eva. Bývam v Ružinove, adresu ti napíšem do smsky.” Bola neskutočne zdvorilá a milá. Dohodli sme si zajtrašok o 18. hodine. Povedal som jej, čo by som rád vyskúšal, rozlúčili sme sa a zavesil som hovor. Po chvíľke mi prišla jej adresa. Veľmi som sa na ňu tešil. Povedal som si, že aj keď je piatok, som unavený, ľahnem si radšej hneď aby bolo čím skôr zajtra. Pred spaním mi nedalo ešte niečo nevykonať. Ležal som už v posteli, na bruchu som mal noťas a otvoril som si znovu jej profil. Preklikával som si jej fotky, vytiahol si zpod boxeriek vtáka a pri pohľade na ňu si ho riadne honil. O chvíľu som už mal celé brucho postriekané od semena.

 

Na druhý deň som sa vychystal na naše stretko veľmi poctivo. Sprcha, oholil som si tvár aj vtáka, navoňal sa a vyrazil. Páčilo sa mi, že si zachovávam úplnú diskrétnosť, zaparkoval som na parkovisku pri jej byte, kde nikomu nemohlo byť podozrivé, že tam som. Zazvonil som dole na zvonček, ona mi zhora otvorila, povedala “Štvrté.” a ja som vybehol na toto poschodie. Keď som tam vyšiel, vo dverách napravo už stála ONA. Presne taká, ako na fotkách, možno ešte o trochu krajšia. Celý som sa roztriasol. Ona ma s úsmevom privítala, vyzliekol som si bundu, topánky a usadila ma v obývačke. Mala na sebe tenké tričko, cez ktoré som videl, že jej presvitajú bradavky. Nemala podprdu. Mala len krátku sukňu a sadla si oproti mne na sedačku. Spýtala sa ma, či by som si niečo dal, súhlasil som, tak priniesla obom panákov vodky. Chvíľu sme kecali, ona sa stále usmievala, ani na chvíľku neprestala. Úplne mi učarovala. Odhalené nohy mala krásne obnažené, prekrížené jednu cez druhú. Odrazu, ako sme kecali, si išla nohy vymeniť. Ja som si počas toho letmého pohľadu všimol, že nemá nohavičky. Uf, toto už musela robiť naschvál. Evidentne ju baví sexuálne dráždiť mužov, pomyslel som si.

 

 

Milovník privátov

 

Zrazu ku mne podišla. Vyzliekla mi tričko, sťahovala nohavice a bez ostichu mi začala cez boxerky hladkať penis. Ten o chvíľu stál ako stožiar, ona mi tie boxerky stiahla a zasunula si môj penis do úst. Fajčila ma ako bohyňa. Držal som jej hlavu a ešte viac jej ju prirážal k môjmu nadržanému vtákovi. “Máš ho krásny”, povedala. “Poď, zajazdíš si s ním trochu medzi mojimi “dievčatami” “. Vyzliekla si tričko, a obnažila krásne kozy. Veľké bradavky a pevné prsia ako z katalógu. Hrala sa s nimi, obe som jej ich rukami pomasíroval, boli skvelé. Svoj tvrdý penis som začal šúchať medzi nimi, ona si ich ešte viac dala k sebe a šukal som svojho vtáka medzi nimi. Nikdy som to so žiadnou neskúsil, bolo to super. Ona si to celý čas s úsmevom užívala! “Dobre, neurob sa mi tu hneď, poď si ešte do mňa zajazdiť.” Otočila sa mi chrbtom, krásne sa prehla a oprela o sedačku. Ja som jej ho tam hneď zasunul, bola úzka. Ale o to viac ma to vzrušovalo. Obaja sme si to užívali. Za celý náš sex sme vystriedali ešte zo tri polohy, šukal som ju tvrdo a vášnivo. “Môžem sa ti spraviť do úst”? Ona prikývla a ja som ho z nej vytasil, už už som cítil že to ide. Ona otvorila dokorán ústa, začala mi ho sama od seba fajčiť a počas toho ako to robila, som začal striekať. Úžasný pocit. Všetko moje semeno jej skončilo priamo v lačných ústach. Ona si len utrela kútik, usmiala sa znovu na mňa a spýtala sa, či sa mi páčilo. Ja som rozdýchaval orgazmus a popri tom jej súhlasne pritakal. Zaplatil som jej sľúbené, veľmi pekne sa jej poďakoval, obliekol som sa a keď som už stál pri dverách, ešte ma zastavila. “Určite príď aj nabudúce. “Mám jednu fešnú kamošku, ktorá by sa tiež určite rada pridala, nabudúce len ty, ja a ona, čo povieš?” Táto predstava bola pre mňa orgazmická. “Určite súhlas!” Rozlúčili sme sa a odišiel som. V hlave mi potom už len bežali myšlienky. Aká skvelá vec, tieto sex priváty. Diskrétnosť, útulné domáce a čisté prostredie, žiadne rušivé elementy, super cena a dievča presne podľa vlastého výberu a môjho gusta. Odporúčam všetkými desiatimi každému. A ja, snáď už čoskoro, s mojimi dvoma kočkami!

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.