Moja učiteľka sexu

02.09.2016 |
Moja učiteľka sexu

 

 

Sandra stála nado mnou iba v podväzkoch a v ruke držala masážny gél. Triasol som sa nedočkavosťou. Vedel som, že na to, čo príde, nikdy nezabudnem a iba som dúfal, že sa dostaneme aj k "podstate". Bolo by pre mňa veľkým sklamaním, ak by som zas odišiel s dlhým nosom.

Ženy vycítia samca

 

Nikdy som nebol medzi babami zvlášť obľúbený. Čakal som, že môj čas príde po nástupe na výšku, ale div sa svete, baby na intráku nečakali iba na mňa. Zatiaľ, čo si kamoši užívali na dievčenských izbách a po pol noci sa neraz vracali v sprievode vrátnika pre rušenie nočného kľudu, ja som obyčajne skončil vo svojej posteli ešte pred desiatou. Bolo to frustrujúce. A zo všetkého najhoršie bolo vedomie, že je už neskoro. Ak by sa aj našlo dievča, ktoré by malo o mňa záujem, ani som nevedel, čo s ňou. Nemôžem predsa babe povedať, že mám 20 a ešte som panic, keď pod oknami každej diskotéky si užívajú 15-roční. Liezlo mi to na nervy aj na mozog. Tibor, môj spolubývajúci, si už od druhého semestra zo mňa uťahoval, že mám zájsť na sex privát alebo do erotického klubu. Vraj mi to pomôže. Najskôr som na neho zúril, ale postupne mi jeho nápad začal vŕtať v hlave. „Ženy vycítia, že si samec a budú sa na teba vrhať,“ rehotal sa pri odchode za Danielou, Petrou a ďalšími, ktoré už z chodby nad nami vyskúšal. Zlom prišiel na 21. narodeniny. Oslavoval som s chalanmi, pili sme v klube a každý z nich nakoniec skončil v posteli nejakej študentky, len ja som nadránom odkráčal na svoju izbu sám. Cítil som sa ako stroskotanec. Hneď na druhý deň som prebehol ponuky privátov a zavolal som Sandre.

Otvorila mi bránu do neba

 

Ležal som na mäkkej posteli a očami som hltal každý kúsok jej tela. Bola dokonalá. Už vtedy som vedel, že jej pevné prsia s týčiacimi sa bradavkami mi nedajú ešte pekne dlho spávať. Povedal som jej o sebe všetko a ona sa tvárila chápavo. Dohodli sme sa, že začneme pozvoľna, príjemnou masážou a uvidíme, kam sa nám až podarí dostať. Bol som pre ňu iste nenáročný klient. Chcel som len obyčajný sex. Otočil som sa na brucho a oddal sa jej rukám. Miestnosťou sa šírila príjemná vôňa masážneho oleja a mňa spaľovali Sandrine dotyky. Cítil som, ako tuhnem už len pri pomyslení, že na mne sedí celkom nahá. Kedykoľvek sa o mňa šuchla bradavkou alebo som zacítil teplo jej rozkroku, rozbúšilo sa mi srdce. Sandra pravdepodobne vycítila môj nepokoj a nechala ma otočiť sa na chrbát. Chcel som ju len vidieť a rukami si vychutnať každý kúsok jej tela. Zatiaľ čo som skúmal jej štvorky, ona sa ústami postupne presúvala k môjmu pevnému penisu. Keď sa ho dotkla perami, mal som pocit, že okamžite vybuchnem. Chvíľu sa s ním pomaznala a potom sa rýchlo odtiahla. Vydýchol som. Ešte sekunda a bolo by po všetkom. Zvalila sa vedľa mňa na posteľ a nechala ma užívať si jej nahotu. Preskúmal som jazykom každé zákutie jej tela. Bol som zvedavý a odvážny. Vedel som, že mám zelenú a cítil som sa úžasne. Keď som sa venoval jej klitorisu, vzdychala rozkošou a mňa to neuveriteľne bavilo. Rukou ma pritiahla k sebe, zodvihla nohy na moje plecia a mne sa otvorila brána do neba. Vkĺzol som dnu rýchlo a hladko. Horúčava drásala moje telo pri pohľade na stonajúcu krásku podo mnou. Vrážal som do nej rýchlo a rytmicky. V tej chvíli som vedel, že už nič nebude ako predtým. Celé to trvalo len pár minút a ja som sa v opojnej rozkoši zvalil na posteľ.

Necelé dva týždne po tom som stretol Lenku. Stala sa mojim hnacím motorom, ale Sandra bola tá, kto ma naštartoval.Som rád,že som si vybral správnu sex ponuku.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.