Muži si sami kazia svoje zážitky na sex privátoch Nové Zámky

31.01.2017 |
Muži si sami kazia svoje zážitky na sex privátoch Nové Zámky

 

 

Páni sú vraj na dievčatá zo sex privátov veľmi nároční. Chcú, aby boli krásne, ochotné, vždy usmiate, no predovšetkým zručné a aktívne. Skúsené sú príliš rozťahané, amatérky zas nešikovné. Chudým hrajú v posteli kosti, plnšie sa rozlievajú po plachte. Mladé sú nevyzreté, staršie prezreté. Malé prsia sú lentilky, veľké nazývajú ovisnutými vreciami. Ulahodiť platiacemu zákazníkovi nie je ľahké a muži odchádzajú s ovisnutým nosom z rôznych, niekedy skutočne bizarných dôvodov. My sme sa však dnes pozreli na spôsoby, akými si oni sami kazia svoje zaplatené chvíle rozkoše. Pomohli nám pri tom dievčatá zo sex privátov v Nových Zámkoch.

 

Povýšenecký postoj

 

Muž vojde do dverí bez pozdravu alebo len niečo precedí pomedzi zuby. Rýchlo sa poobzerá okolo seba a hneď nato si začne pohŕdavo premeriavať svoju spoločníčku. Na jej pozvanie ďalej len neochotne odfrkne. Odpovedá úsečne, skôr šteká než by viedol rozhovor. Ktorá dievčina by mu bola v takejto chvíli ochotná poskytnúť erotické služby na úrovni? Pravdepodobne by ste takú hľadali len ťažko. Tak či onak, treba si uvedomiť, že spoločníčky na sex privátoch sú tiež len ženy, ktorým hrubé zaobchádzanie dokáže poriadne pokaziť náladu. Očakávať, že vydržia každú situáciu s úsmevom na tvári a v plnej aktivite, je naivné. Veď prečo aj? Za pár desiatok eur, ktoré dostanú tak či tak? Myslíte, že by takého narcisa ešte niekedy chceli vidieť vo svojej posteli?

 

Hrubé správanie

 

Tento pán prichádza obyčajne vcelku slušne. Pozdraví, prijme pozvanie dnu a pustí sa s dievčinou do rozhovoru. Všetko sa však zmení v okamihu, keď mu slečna zo sex privátu nevyjde v ústrety. Odmietne mu sexuálnu službu alebo si žiada za ňu priplatiť. Muž začne zúriť, zvyšuje hlas, používa vulgarizmy. Od dievčaťa napriek tomu očakáva kvalitné služby a ochotu. Vo väčšine prípadov sa mu však ujde presne to, čo si zaslúži. Odmeraný postoj a mechanické vykonanie povinnosti. Žiadna služba ako bonus, nijaký úsmev na tvári a ani jedna sekunda navyše. Takto si to mohol urobiť aj doma. A zadarmo.

 

Sebaponižovanie

 

Muž vojde do dverí so spustenou hlavou a ovisnutými ramenami. Už na prvý pohľad je vidieť, že v rade na sebavedomie stál úplne na konci. Neraz zavíta na sex privát v ošumelom, zanedbanom oblečení. To všetko ešte vcelku ujde, kým nezačne vyjednávať o cene. Vyjadrenia typu "A nešlo by to lacnejšie?" "Mám len toľkoto. Čo by som za to mohol dostať?" sú skutočne zúfalé. V dievčatách namiesto očakávanej ľútosti a súcitu vyvolávajú skôr znechutenie a zhnusenie. Ak navyše pokračuje slovami "Vieš, ja som už tak dlho nemal ženu. Nemohla by si mi aspoň niečo ukázať?" obyčajne veľmi rýchlo zistí, kde sú dvere. Tento typ mužov patrí na sex privátoch medzi najneobľúbenejších. Pripravujú o čas nielen seba, ale aj svoje spoločníčky. Takže, milí páni, ak nechcete zaplatiť, budete musieť ísť tam, kde vám to urobia zadarmo. Erotický privát to nebude.

 

Prosíkanie a vyhrážanie

 

Tento typ muža prichádza väčšinou celkom normálne. Usmeje sa, pozdraví a vojde dnu. Prebehne aj celkom bežný rozhovor, dohodnutie na cene a platba. A tu príde na lámanie chleba. Muž sa dostane do postele a začne vymýšľať: taká služba navyše, taký bonus, toto by šlo aj bez kondómu, tamto by chcel inak. Na pôvodnú dohodu sa snaží rýchlo zabudnúť. Ak dievčina nesúhlasí, pán kreatívny začne obyčajne s presviedčaním. Uvádza všetky možné argumenty, prečo by to mohla urobiť a prečo by to tak bolo lepšie aj pre ňu. Ak nezaberá, spustí prosby. Hrá na city, snaží sa využiť svoj šarm a prosíka a prosíka. Ak ani toto nezaberie, skúsi staviť na hrubú silu. Pritvrdí, zvýši hlas, niekedy začne na dievčinu aj fyzicky tlačiť. Tie najslabšie zo strachu podľahnú. Väčšine mužov to však nepomôže a tak strávia veľkú časť zaplateného času vymýšľaním, prosíkaním a vyhrážaním a domov odchádzajú s prázdnymi vreckami a plnými mieškami.

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.