Mužská rozlúčka so slobodou

23.09.2016 |
Mužská rozlúčka so slobodou

 

Ak sa muž raz rozhodne vstúpiť do manželstva, určite si to predtým poriadne užije. Poriadne užije? Čo tým myslíme, nemusíme veľmi ani komentovať. Niekomu stačí pohárik vína, inému deň aj noc v herni a tým pravím chlapom treba uvoľnenie po boku cudzej ženy. Predstava, že muž musí byť do konca života s jednou ženou (áno, aj IBA s tou jednou v posteli) robí zimomriavky na chrbte každému pánovi. Osobne sme názoru, že to tak tiež nemusí byť, to že budete svoje živočíšne potreby riešiť aj inde v náručí cudzej slečny, nie je predvádzaním! Ak je pravdaže táto slečna buď na privátiku alebo je to escort, nejedená sa v žiadnom prípade o milenku! Veď je to dohodnutá dáma, ktorá je ešte aj zaplatená. Nemá žiadne emócie, nebude vám robiť hororové scenáre, kde by vás otravovala až domov a nemusíte sa o ňu vôbec starať. Skvelé nie, iba nezáväzný sex a užívanie si a žiadne emócie, starosti… ale teraz naspäť ku našej rozlúčke.

 

Vyberte správne mesto

 

Mužská rozlúčka by mala byť taká, aby ste na ňu spomínali do konca života. Najlepšie je ak pozvete svojich dobrých kamarátov, zájdete niekam do iného mesta a môžete začať. Prečo iné mesto? Aby ste sa nemuseli báť, že vás niekde vaša nastávajúca zazrie. Najlepšie je (a je to aj najistejšie!) keď doma poviete, že idete do Bratislavy a v skutočnosti budete v Trnave, tak máte 100% istotu, že vás nebude vaša nastávajúca hľadať. Ak teda už máme hotový krycí manéver, môžeme ísť na oslavovanie. Vyberte si najprv nejaký dobrý bar, dajte si pár pohárikov, uvoľnite sa a zabudnite na všetky povinnosti, ide sa predsa oslavovať! Keď sú už obavy dávno preč, na rad prichádza to najlepšie a tým sú ženy. Áno dobre počujete, na rozlúčku so slobodou patria ženské zaručene. Najlepšie nájdete online, tie v klube ktoré iba pijú a sú naivné neberte nikdy, nastávajúca by to mohla považovať za podvádzanie čo by vás mohlo stáť „draho“ Najlepšie sú tie online. Sex ponuku nájdete na rôznych odlišných web stránkach, my vám ale odporúčame overené od kamarátov, kolegov či iných klientov, ktorí dávajú hodnotenia online.

 

Dbajte na vybratie dobrej sex ponuky

 

Nechcete si predsa objednať 20 ročnú slečnu a príde vám 50-tnička s nadváhou a celulitídou za zadku, no nie?                     Sex ponuka sa líši, nielen cenou ale aj kvalitou. Niekde sú dievčatá krajšie no drahšie, inokedy to platí opačne a niekedy narazíte na neprofesionálku, ktorá „to“ robí lacno, kvalitne a za super cenu. Netreba sa unáhliť, žien je veľa, web stránok tiež tak si ich radšej detailne prejdite to čo presne robia. Napríklad ak hľadáte špecialitku a lá anál, nie každá ju robí! Niektoré dokonca robia pánsky anál, čo je anál, ktorý bude robený vám a nie jej! Pozor na to. Ponuky sú tiež rôzne, niektorá má pekne napísané aj online presne to čo robí iná sa radšej dohaduje na mieste na niektorých špecialitkách. Ženy sú úplne rôzne ale nebojte sa skúsiť aj mladšie, nebudete sklamaný! Sú to hlavne študentky, ktoré súrne potrebujú peniaze a takto si privyrábajú. Sú milé, prítulne a dá sa s nimi dohodnúť dobre aj na cene. Jednoducho neolutujete! Keď už teda máte rozlúčku so slobodou, vyberte si poriadnu dievčinku, najlepšie mladú alebo hneď rovno dve, to bude najlepší zážitok. Objednajte si balíček aj spolu s masážou, špecialitkou a to všetko minimálne na jednu noc, oslavujete predsa, no nie? Na takúto rozlúčku so slobodou určite nikdy nezabudnete, tomu nám verte. Nezabúdajte na to, že toto je jeden z posledných dnich, kedy ste ešte oficíálne slobodný tak sa uvoľnite, vykašlite sa na to čo druhý hovoria a poriadne si užite to čo máte najradšej, na tento deň iba tak ľahko nezabudnete. Veľa zábavy!

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.