Načo myslia ženy pri sexe? Odhalené fakty šokujú!

29.11.2016 |
Načo myslia ženy pri sexe? Odhalené fakty šokujú!

 

 

Sex by mal byť úplne odviazanou vecou a zbytočné myšlienky ho mnohokrát ničia. Aj keď si ho my väčšinou užívame bez nadmerného rozmýšľania, ženy sú iné. Ich myšlienky blúdia po najrôznejších zákutiach a nerady to priznávajú. My sme však zistili, na čo naše nežnejšie polovičky myslia a mnohí z nás to možno ani nechcú vedieť! Ak ste však zvedavý, rozhodne čítajte ďalej.

 

Sex s niekým iným

 

Prvá vec, ktorá vám napadne je to, že myslia na niekoho iného. A je to, žiaľ, často aj pravda. A na koho ženy najčastejšie myslia? Až štyridsať percent žien sa priznalo, že myslí na sex so svojím bývalým, predstavuje si sexi herca či kolegu alebo iba niekoho, koho stretli a kto dobre vyzeral. Muži sa to nikdy nedozvedia a tak sa musíme postarať o to, aby cez sex s nami nemali čas ani dôvod rozmýšľať nad niekým iným. A neskôr bude možno táto žena myslieť na vás počas sexu s iným.

 

Sex nejako inak

 

Ženy nie sú také nevinné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať! Keď s nimi máme sex, priznávajú, že si veľakrát predstavujú sex inak. Túžia po najrôznejších praktikách a často aj pekne zvrátených. Skupinový sex, sex v putách či anál – aj nad týmto premýšľajú počas sexu s vami. Keby nám to prezradili, určite by sme im to splnili – sú to však ženy a tak nad tým iba premýšľajú. Menšina premýšľa aj nad sexom inde – sex v Nitre, Ríme, Paríži či v aute – aj sem unikajú ženám ich myšlienky.

 

Lesby-show

 

Samostatnou kategóriou je lesby-show, po ktorej túži približne 10 percent žien. Hranie so svojou kamarátkou alebo príťažlivou kolegyňou láka ženy aj počas sexu s vami. A prečo ženy túžia po lesbickom sexe? Žena vie čo druhá žena potrebuje a ak nie je so sexom s vami spokojná, môže premýšľa aj nad takouto alternatívou. Spravte kompromis a presvedčte partnerku na trojku! Spokojné budú rozhodne všetky zúčastnené strany.

 

Koniec

 

Je to pre mužov nepríjemné, no ženy často myslia na to, kedy už bude koniec. Dôvodov je hneď niekoľko. Ten lepší prípad nastane vtedy, keď žena nemá na sex chuť, no aj tak vám ho dopraje. Mysľou už možno uniká k svojej obľúbenej telenovele, ktorá práve beží alebo k rozčítanej knihe. Tým horším prípadom je keď nie je s vami spokojná. Pravda, žena vám často nepovie, čo robíte zle alebo čo sa jej nepáči, a tak iba ticho čaká na koniec sexu. Ak sa však budete naozaj usilovať, partnerka na koniec ani len nepomyslí – práve naopak! Nebude chcieť nikdy skončiť.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.