Našla som svojho partnera s milenkou v posteli - Časť duha.

07.11.2016 |
Našla som svojho partnera s milenkou v posteli - Časť duha.

Keď som videla, ako tam Marcel strieka na nejakú cudziu ženu, bola som spočiatku v mega šoku. V ten deň som všetku prácu nakoniec stihla skôr, ako som myslela že zvládnem a preto som prišla domov v skoršom čase. Zasekli sa mi emócie, myšlienky, všetko vo mne. V hlave mi vysel iba otáznik a za ním veta “Čo to do pekla má znamenať?”. Prvé, čo som spravila inštinkívne, bolo že som ukázala na dvere a nahatú šlapku som poslala kade ľahšie. Nedovolila som jej ani sa utrieť od semena, schytila som jej handry, ktoré boli na zemi, hodila som jej ich do rúk a vyšmarila ju nahatú z bytu. Chudera, nezmohla sa sama na slová. Zatresla som za ňou dvere a svoj pohľad som otočila na Marcela. Ten bol stále nahý, spotený a v totálnych rozpakoch. Videla som to na ňom, bol celý bez seba, jeho pohľad bol taký vystrašený, nikdy som ho takého nevidela. Bál sa. A to oprávnene. “Čo to má znamenať?” vyhŕkla som na neho. Začal sa mi veľmi ospravedlňovať, potom spustil výhovorky, že si myslel, že som mu ja určite neverná, keďže som stále v práci dlho a často meškávam domov, a že o mňa nechce určite prísť, že sa to už nestane a bla bla. Videla som že ho to naozaj mrzí, ja som za tie roky sa naučila zachovať chladnú hlavu. Počas toho, ako mi on kecal svoje, som sa pokúsila čo najviac upokojiť. Oko za oko, zub za zub, pomyslela som si. Ale nechcela som byť ako on, byť neverná za neho chrbtom, to by som nebola o nič lepšia ako on. Preto som mu predostrela svoj návrh. Vedela som, že je to šialené a totálne úchylné. To bola moja 13. komnata. Som veľká perverzáčka, Marcel to vedel a miloval to na mne, nikdy sme však nič podobné nepraktizovali. Povedala som mu, že chcem, aby sa pozeral na to, ako ma bude šukať niekto iný. Ak to zvládne, môžeme byť ďalej spolu. Ak to nedokáže, je koniec. Vedela som, že sa na to dá, boli sme na sebe príliš bytostne závislí.

Vytiahla som zo skrine naše putá a sexuálny náhubok. Nasadila som ich Marcelovi a pripútala ho k posteli v spálni. Na sex zoznamke som si veľmi rýchlo našla muža, ktorí v Trnave tiež ponúka sex služby. Bol okamžite k dispozícii, tak prišiel o necelú hodinku. Ja som zatiaľ dala Marcelovi riadne zabrať. S bičom dostal poriadne cez zadok, rukoväť biča som naolejovala a poriadne som mu ním ošukala zadok. Bolo to ako zo BDSM porna. Dovtedy používal tieto nástroje iba na mne, nebolo to zlé, ale lákala ma vždy zmena. Teraz som sa mohla naplno realizovať. Mala som skvelú zámienku a dôvod na to. Keď prišiel môj objednaný amant, Erik, bola som prekvapená, že bol ešte pohľadnejší, ako na foto. Aspoň bude Marcel o to viac v rozpakoch. Marcela som otočila na chrbát, aby to celé dobre videl, a naďalej zostal pripútaný k posteli s náhubkom na ústach. Erik mal krásny penis, väčší ako Marcel. S veľkou žiadostivosťou som mu ho fajčila, celý čas som sa pri tom pozerala Marcelovi priamo do očí. Lízala som Erikov veľký žaluď ako to najsladšie lízatko. Potom som si vyzliekla nohavičky, lahla som si na postel a Erik do mňa zasunul svoj obrí penis, šukal ma nadoraz a s veľkou silou, tak sa mi to páčilo. Vzdychala som hlasno, aby môj milovaný poriadne tŕpol. Marcel sa na toto celé prizeral, videla som, že mu z toho stojí ako kameň, evidentne ho to, aj napriek celej tej bizardnosti, vzrušovalo. Keď sme s Erikom prestriedali niekoľko polôh, a dva krát ma spravil, poprosila som ho, či by pre mňa spravil láskavosť. Chcela som Marcela potrestať čo najviac.

Za príplatok som Erika poprosila, aby ošukal Marcelov zadok. V tej chvíli som zistila, že Erik robí gigola pre obe pohlavia, takže to nebol žiadny problém. Otočila som svojho drahého znovu na brucho, roztiahla mu nohy, bičom som mu dala poraidne cez zadok, a Erik svoju nádheru zasunul do Marcelovich útrob. Cez náhubok nemohol ani kričať. Nevedela som, či sa mu to páči alebo nie. Vydával veľmi zvláštne zvuky. Ale nebudem klamať, tešilo ma to strašne, tento pohľad. Keď Erik povedal, že už bude, povedala som, že chcem, aby svoju nálož vystriekal mne rovno do úst. Do poslednej kvapky. A urobil tak. Keď som mala v ústach jeho semeno, trochu som ešte Marcelovi polízala s ním tvár. Páčilo sa mi ho takto ponižovať. A páčilo sa mi aj to, že toto berie aj Marcela. V tento deň sme obaja v sebe niečo zlomili, narušili, navzájom v sebe spoznali skrytého perverzáka, a boli sme pripravení obaja viesť nový štýl nášho vzťahu. S novými pravidlami. S Marcelom sme nakoniec spolu vedeli zostať aj naďalej. Keď sme mali chuť na niekoho iného, jednoducho sme si dotyčného, alebo dotyčnú našli na sex zoznamke, a mohli sme sa navzájom, a hlavne spolu realizovať. To, čo by väčšinu rozdelilo, nás ešte viac spojilo. Protiklady sa síce priťahujú, ale my dvaja sme v sebe našli niečo spoločné, čo nás maximálne k sebe pripútalo. Veľká úchylnosť nás oboch.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.