Našla som svojho partnera s milenkou v posteli-Časť prvá

06.11.2016 |
Našla som svojho partnera s milenkou v posteli-Časť prvá

 

 

Nie je jednoduché predýchať situáciu, keď nájdete svojho partnera v posteli s inou.Vôbec to nie je ľahké. Niektoré ženy by sa zrútili. Niektoré by boli v záchvate hnevu schopné mu aj ublížiť. Pre väčšinu by ale bol rozchod samozrejmosťou. Veľa žien je nesebavedomých, aj po nevere zostanú pri chlapovi pripútané ako pijavice. Lebo si myslia, že na viac nemajú, alebo že si už “lepšie” nenájdu. Ja som neni ani jeden z týchto príkladov. Po nevere som síce s Marcelom zostala, ale nie pre ten vyššie spomenutý prípad. Som evidetne iná, ako väčšina žien. Volám sa Lucia. S Marcelom sme boli spolu už dlho.

 

Našli sme si spoločný byt

 

Tak dlho, že sme náš vzťah brali ako jednu veľkú samozrejmosť. Chodili sme spolu v podstate od strednej školy. Potom sme sa rozhodli pre spoločnú výšku a po nej sme si našli byt a spoločne v ňom bývali a pracovali. Ja vo svojom obore, ktorý som študovala, Marcel sa dal na podnikanie. To ale nie je podstatné. Rozpoviem vám, ako som sa vyrovnala s jeho neverou. A ukážem vám, že sa dá byť aj vypočítavá a z istých situácii sa dá dobre vyťažiť, a nie zostať slabá a zlomená žena. Sex v Trnave nebol nikdy tak zvrátený, ako u nás dvoch.

 

Bolo neskoré popoludnie. Lucia bola v práci, ako obyčajne, do večera a ja som bol v reštaurácii, ktorú som si otvoril po výške. Nebolo to jednoduché, ale s pár pôžičkami som si mohol tento sen splniť. S Luciou sme boli spolu tak dlho, že jej prítomnosť pri mne mi prišla automatická. Nevedel som si to predstaviť inak. Viackrát som premýšlal, či mi je verná alebo nie. Premýšlal som, ako by som reagoval, keby som ju videl s niekým iným. Určite by som spočiatku mal veľký hnev, ale možno by som sa cez to nejak vedel dostať. Asi by som ale musel spraviť to isté. Ťažko povedať. Býva v tej práci vždy tak dlho. A už viackrát bola dokonca dlhšie, ako by mala, a vyhovárala sa na veľa práce. Určite má nejaký pomer. Stavím na to ruku. - Takto sa vo mne búrili myšlienky a pomaly s nimi mi do hlavy stúpalo aj semeno. Celé tie roky som ho napúšťal len do Lucie. My chlapi to nemáme jednoduché. Sme biologicky nastavený na to, že máme silný chtíč. Je nám dané, že chceme svoje semeno rozosievať tam, hentam. Hocikam, len nie do jedného otvoru. Čítal som si o tom nejaký článok, vraj to tak je a vernosť nie je pre nás, ľudí, prirodzená vec. Je to vec, ktorú sme si stvorili my ľudia sami, cez naše emócie a náš “vysoko vyspelý mozog”. Takto som sa pomaly presvedčil, že mi je Lucia určite neverná, a tým som si chcel ospravedlniť svoj čin, na ktorý som sa chystal.

 

Opäť som skúsil sex ponuky


Nebudem klamať, že sex ponuky som si na internete pozeral už viackrát predtým. Nikdy som však reálne nič nespravil. Vždy to začalo aj skončilo pri prezeraní radodajných a nadržaných žien a pri mojom vtákovi v ruke. Bol som tak strašne nadržaný, a moje myšlienky si so mnou už robili čo chceli. Otvoril som opäť sex zoznamku a začal som si prezerať všetky tie náruživé sex ponuky. Nehľadal som dlho, chcel som to hneď teraz! Našiel som si jednu z Trnavy, ktorá práve bola online a vzerala v celku obstojne. Mala hlavne veľké prsia, to mi trochu pri Lucii chýbalo, tak som si chcel dopriať dačo, čo som nemal. Dohodli sme sa naozaj rýchlo, povedala že má akurát čas a že môže ku mne prísť. Lucia mi povedala, že dnes bude v práci zase dlhšie, tak som vedel že mám kopu času. O hodinku prišla ku mne dievčina zo sex ponúk. Mala preudonym Sugar. Odložila si veci, dal som jej peniaze dopredu a ona sa pomaly začala vyzliekať. Odhalila svoje veľké štvorky, ja som ich hneď musel dať do dlaní. Nádhera. Zhodil som zo seba nohavice, sadol som si na gauč a cez boxerky som si ho dráždil, aj keď som nemusel, bol som celý tvrdý. Ona mi ho vytiahla a prechádzala po jeho dĺžke jazykom. Ochvíľu sa stratil v jej krásnej puse. Robila mi to krásne, ja som chcel cítiť jej prsia. Po chvíli som dal penis na jej prsia, ona si ich spojila a ja som začal, pekne navlhčený, šukať jej prsia s mojim penisom. Skoro som sa spravil, bolo to úžasné. Chcel som ju ešte ošukať do kundy. Roztiahol som jej nohavičky a zasunul som jej ho tam veľmi prudko. Semeno mi bilo do hlavy ako nikdy. Takmer som z nej vyšukal dušu. Keď som sa blížil k vrcholu, a už som ho z nej vytiahol a začal striekať na jej telo, v tom momente sa otvorili dvere do bytu, oproti bola Lucia a ona hneď, ako otvorila, zbadala oproti sebe mňa, ako striekam svoju plnú nálož na Sugar. Lucia bola v poriadnom šoku. Ja to isté. Nevedel som, čo sa bude diať, bolo to, akoby mojím telom prešlo tisíc voltov. Bolo ticho, nezmohol som sa na slovo ani pohyb.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.