Nástrahy prvého sexu s novou partnerkou

17.11.2016 |
Nástrahy prvého sexu s novou partnerkou

Možno patríš medzi borcov, ktorí si užívajú sex na jednu noc bez akýchkoľvek zábran. Partnerky striedaš bez toho, aby si vnímal všetky nástrahy, ktoré sa s prvým sexuálnym zážitkom spájajú. A v tomto prípade nemáme na mysli pohlavné choroby či nechcené tehotenstvo. Nemusíš byť panic, aby si svoju premiéru zažíval znova a znova. Hrnú sa ti sex ponuky a ty si myslíš, že si sexuálne eso? Chyba! Každá žena je totiž iná a oplatí sa vedieť, na čo si dávať pozor, aby si nevyzeral ako totálny hlupák. Či už sa chystáš stráviť sex s kráskou číslo 526, alebo je to tvoja životná láska a chceš si nechať záležať, oplatí sa dočítať tento článok.

 

Prehnané zábrany

 

Hoci sa obaja túžite pomilovať ako divé zvieratá, môže vám v tom brániť ostych. Iste, ak to berieš ako na páse, nemusí to byť problém, no s nahotou sa nám akosi prirodzene spája aj pocit hanby. Zabudni na svoje nedostatky (veľkosť penisu, tukové previsy, ochlpenie) a sústreď sa len na dotyky. Aj keď si nie si istý, či s touto ženou zostaneš navždy, pokúste sa vytvoriť si medzi sebou počas svojho prvého milovania intímnu blízkosť podčiarknutú dôverou. Prvý intímny zážitok môže byť iba o tom, že preskúmate svoje telá očami a rukami. Neskrývajte sa pod prikrývkou. Pozorovanie nahého partnera dokáže skvele nakopnúť.

 

Perfekcionizmus

 

Sex nemusí byť iba o živočíšnej chuti. Každopádne, ak je za tým viac, prípadne sa chceš ukázať ako skvelý milenec, môžeš mať sklony k perfekcionizmu. Je skvelé, že chceš svoju partnerku potešiť a nemyslíš iba na svoje vlastné potreby. Počas prvého milovania však neodporúčame žiadne experimenty a neobvyklé polohy. Kvalitný orálny sex môže byť plusom, ak to obom vyhovuje, ale do ničoho nenúť seba ani partnerku. Nezabúdaj na to, že menej je niekedy viac. Skôr sa nechaj viesť momentálnymi pocitmi, nie je nutné inšpirovať sa pornografickými filmami. Mal by si vedieť, že žena miluje viac dotyky, hladkanie a bozkávanie po celom tele ako priamy prienik. Obzvlášť citlivá je na krku, prsiach a stehnách. Bez okolkov môžeme ale povedať, že ženské telo je jedna veľká sopka, ktorá dokáže pri správnom zahriatí vybuchnúť do magických výšok.

 

Pochybné sex ponuky

 

Ako sme už vyššie spomínali, o sex ponuky nemusí byť v tvojom prípade núdza. Tu sa však riziko nástrah zvyšuje, pretože nikdy nevieš, s kým skutočne skončíš v posteli. O žene, s ktorou sa hodláš milovať, by si mal vedieť aspoň niečo. Pretiahli ju všetci tvoji kamaráti? Naozaj potrebuješ aj ty takýto opotrebovaný kus? Možno sa oplatí pozrieť iným smerom a začať si viac všímať úprimné pohľady svojej kolegyne.

 

Nevyváženosť

 

Zamysli sa, či nenútiš svoju sexuálnu partnerku, aby urobila všetku prácu za teba. Ležíš tam ako poleno, kým ona je celá spotená? Takto si povesť skvelého milenca nevybuduješ. Mal by si sa naučiť dávať rovnako ako prijímať. Partnerke by si tiež nemal dať pocítiť, že je v intímnej oblasti menej skúsená ako ty. Zbytočne sa nevyťahuj, radšej svoje výhody uplatni pri jej potešení.

 

Duchom neprítomný

 

Nikoho by asi nepotešilo, keby jeho sexuálny partner pozeral nezaujato do stropu. Nedostatok iniciatívy môže byť vážny problém. Preto sa partnerke pozeraj pri milovaní vždy do očí a ubezpeč ju, že v tejto chvíli si tu pre ňu, plne sústredený a pripravený počúvať jej verbálne aj neverbálne želania.

 

Očakávania

 

Radšej si od prvého sexu nesľubuj veľa, pretože môžeš byť sklamaný. Pod výkon sa môže podpísať mnoho faktorov (stres, nervozita a podobne). Dôležité je to, ako dokážeš zareagovať. Nepostavil sa ti penis? Zabudni na seba a poteš partnerku ústami či prstami. Veď ty už iste vieš, ako na to. Ona možno nakoniec ocení, že si myslel najmä na ňu a nešlo ti iba o to, aby si sa dostal medzi jej stehná. Prvý sex môže síce diktovať pravidlá ďalších erotických zážitkov, no vôbec to tak nemusí byť. Všetko je to na tebe. Pokiaľ niečo zlyhá, nerob z toho tragédiu, prejav empatiu a pusti jej nejaký dobrý film.

 

Predstieranie

 

Prišla ti vhod nečakaná sex ponuka alebo si po prvom rande so skvelou babou skončil v jej posteli? Nevieš odhadnúť, či sa skutočne urobila? Áno, ženy majú tendenciu predstierať orgazmus a s tým chlapi nič neurobia. Ber to tak, že je to jej problém. Keď si nevie povedať, nech zostane nedorobená. Pokiaľ sa aj tebe niečo nepáči a nepomáha ti to naštartovať sa, vyjdi s tým na svetlo. Nezabúdaj však na takt a slušnosť. Rovnako sa skús spýtať partnerky, či sú tvoje dotyky v poriadku.

 

Zlý sex

 

Sexuálni terapeuti tvrdia, že niečo také ako zlý sex neexistuje. Každý ma len iné sexuálne pohony. Čo vzrušuje jedného, to môže byť pre druhého úplne nemysliteľné. Zvlášť, ak sú ľudia neskúsení alebo s novým partnerom, môže chvíľku trvať, kým prídu na to, čo dostane toho druhého do varu. Treba mať však na pamäti, že človek sa vyvíja, a preto je možné ho formovať. Všetko je to o dohode a tolerancii. Rozprávajte sa o tom. Nauč sa robiť kompromisy a nesúťaž s partnerkou o to, kto je väčší borec.

 

Nízka atraktivita

 

V súčasnosti sa vrháme do nových sexuálnych skúseností bez toho, aby sme partnera lepšie spoznali. Vzájomné oťukanie je ale nutné, pretože slečne, s ktorou sa hodláš vyspať, sa nemusí páčiť tvoj parfum. Možno jej tiež pripadá antisexy ten pruhovaný sveter s golierom, ktorý si dostal na Vianoce od mamy. Rovnako tebe sa nemusí páčiť jej rolák a dlhá sukňa, ktoré si akosi nešťastne zvolila pre intímnu chvíľu. Komunikácia je kľúčom k prekonaniu nezlučiteľnosti.

Čerstvé vzťahy sú veľmi zraniteľné a nástrahy číhajú na každom kroku. V tomto článku sme zhrnuli tie najbežnejšie. Buď ostražitý a nedaj sa nachytať. Držíme ti palce!

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.