Nedajte nevere šancu prekvapiť vás nepripravených

20.10.2016 |
Nedajte nevere šancu prekvapiť vás nepripravených

 

 

Nevera už od nepamäti tvorí súčasť partnerských vzťahov. Rozmýšľali ste nad tým, aké môžu byť dôvodom jej vzniku a ako sa im vyvarovať?

 

Zistenie o partnerovej alebo partnerkinej nevere nie je ničím príjemným a už vôbec nie želaným. Hoci, reálnym. Situácie, do ktorých nás privedie život nemožno vždy jasne predvídať a morálne pokĺznutie partnera sa ľahko môžu stať hrozbou aj pre vás.

Ak z nejakého dôvodu túži po zmene, dôvod urobiť prvý krok k jej uskutočneniu si nájde ktokoľvek. Rýchlo a ľahko. Existuje mnoho spôsobov a možností, kde a s kým. Medzi jednu z nich patrí napríklad aj sex zafo. Poskytnutie rozkoše za finančnú odmenu nie je v dnešnej dobe ničím výnimočným, skôr naopak bežným.

Petra (27) sa stretla s oboma. So sexom zafo aj s neverou. Nikdy nemala dôvod kontrolovať priateľovi sms-ky. Jedného dňa sa jej však dostal do rúk jeho telefón. Chcela si narýchlo skontrolovať emailovú schránku, keďže jej mobilu sa vybila baterka. Stane sa. Len tak zo zvedavosti nakukla do histórie správ, kde sa jej naskytol pohľad na konverzáciu ohľadom rýchleho stretnutia na sex priváte. Ohromená sa nezmohla ani na slovo a priznala, že jej trvalo pár dní udalosti uveriť. Jej nálada sa zreteľne zhoršovala a voči priateľovi bola podráždená. Nakoniec naňho vyrukovala z pravdou a vyžmýkala jeho priznanie. Samozrejme pozitívne. Vyskúšal sex s profesionálkou. Zo zvedavosti. Petre sa dušoval, ako veľmi ju miluje, že išlo iba o sex. Nič viac. Nedokázala pochopiť jeho logiku a odpustiť mu. Vymenil ju v posteli za inú, a o to horšie, jednorazovú známosť. Dokonca za peniaze. Rozišli sa.

Kto nesie zodpovednosť? Petra, jej priateľ alebo neznáma slečna, ktorá ponúka profesionálne služby? Ťažko hodnotiť. Po boji, alebo len po ... je každý generál. Prečo však obdobná situácia nastane? Neuspokojený sexuálny apetít, pomsta, nuda, chvíľková promiskuitnosť?

Akékoľvek sú dôvody, ak zdieľate s partnerom vyrovnaný vzťah a vediete aktívny intímny život, ani jedna z nich by vás nemala strašiť. A ak áno, zrejme Váš partner nie je ten, pre ktorého sa oplatí roniť krokodílie slzy. Možno.

Je všetko v poriadku? Nevadí. Aj tak si môžete upevniť vašu svoju pozíciu nielen v srdci, ale aj v posteli. Sex ponuky, ktoré si muži môžu pozerať online sú lákavé. Bez obáv. Aj nádielka nemusí zaostávať. Stačí si osvojiť pár trikov, vďaka ktorým si partnera doslova obmotáte okolo prsta a ste za vodou.

Komunikácia nadovšetko

 

Myslíte si, že otvorenosť v posteli ani vo vzťahu vám nechýba? Skvelé. Niektoré páry to šťastie možno nemajú. Riešenia problémov, nevypovedané krivdy či zakázané tajné chúťky môžu zaškrípať harmóniou vo vzťahu a naviesť jedného z jeho aktérov nielen na nekalé myšlienky, ale aj za vzrušujúcim dobrodružstvom. Rozprávajte sa. Otvorene a veľa.

Spoločná zábava

 

Okrem spoločných aktivít a záľub, ktoré šľachtia priateľskú časť vašej lásky, nezabúdajte, že energiu pre rozvoj je potrebné venovať aj láske mileneckej. Dychtivej, vzrušujúcej, lákavej a v neposlednom rade, aj zakázanej. Áno, tej, vďaka ktorej váš partner pocíti vzrušenie, ktoré by možno rád hľadal inde.

Navrhnite mu zmenu. Neviete akú? Začnite niečím jednoduchým. Napríklad polohou v posteli. Nemusíte študovať celú kamasutru, stačí sa ho opýtať. Možno vám ju sám prezradí. Ak nevie, možno by ich rád vyskúšal všetky. nenechajte sa odradiť jeho váhaním. Pýtajte sa a uchopte veci do vlastných rúk. Minimálne sa o to pokúste. Lepšie 1x urobiť (aj keď možno nie ako zo scény pornofilmu), ako neskôr ľutovať.

Pozrite si zopár šteklivých filmov a načerpajte inšpiráciu. Možno sa u vás doma nájdu aj tie jeho obľúbené. Ak nie ste povahou žiadna posteľová Xena, pasáže so zvláštnymi pomôckami vynechajte a sústreďte sa na sexi bielizeň. Ak sa hanbíte navštíviť sex shop alebo predajnú s lukratívnym výberom, zalovte na internete a objednajte si trebárs aj erotický kostým sestričky. Bez problémov a ostychu.

Starajte sa o seba a svoje intímne partie. Koniec koncov, existuje väčšie afrodiziakum ako príjemná vôňa partnera, rozhorúčený pohľad v očiach a pery, ktoré aj bez slov vyzývajú k horúcemu šibalstvu? Pozor, vôbec nielen medzi perinami, ale napríklad aj na koberci, stole, gauči či opretí na stene.

Novotou, na ktorú partner nemusí byť zvyknutý, môže byť i jemné flirtovanie pred jeho očami aj ušami. Avšak, ak je vaša polovička prehnane žiarlivá, vypustite položku zo zoznamu prevencie proti nevere.

Za exotikou vo vzťahu ani jeden z partnerov nemusí utekať zo spoločnej postele. Niekedy stačí naozaj iba málo, aby aj drobné pohladenia, či bozky na správnych a nových miestach rozdúchali oheň vášne, ktorú pohltil dennodenný stereotyp. A Petrin scenár sa nikdy nestal tým vašim.

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.