Nemá to rada ústami

14.02.2017 |
Nemá to rada ústami

 Stáva sa, že partnerka niekedy nemá rada orálny sex. Počujete to od kamarátov, môžete si o tejto tématike pekne prečítať viacero zaujímavých článkov online a možno o tom začujete aj niečo v étery. Prečo tomu ale tak je? Stačí, aby ste sa započúvali do rozhovorov mužských priateľov, ktorí vám po lopate povedia, že ich ženy odmietajú orálny sex a nevedia ich ani za svet donútiť do tejto „formy“ sexu. Kde je problém? Robíme mi chlapi niečo zlé, alebo je problém v partnerkách? Nájsť odpoveď, ktorá by vyriešila problém v každom páre je nesmierne ťažké a až nemožné. Všeobecne by sme mohli povedať, že je problém zvyčajne na strane žien, ktoré odmietajú orál kvôli predsudkom, ktoré často majú nahovorené od kamarátok. Ženy dokážu medzi sebou šíriť zlé skúsenosti rýchlosťou svetla. Špeciálne amatérky šíria do éteru nezmysly, ktorým uveria niektoré ženy bez problémov.

 

Ako spoznáte amatérku podľa orálne sexu?

 

 

Tak ako pannu spoznáte vďaka hanblivosti, úzkeho vstupu do jej prirodzenia či citlivosti, aj ženu, ktorá je úplnou amatérkov v orálnom sexe má svoje charakteristické črty. Na prvý pohľad sa vám môže zdať byť nadržanou, neskrotnou a možno aj hravou ako mačiatko no ako chytí do rúk prirodzenie už vidíte, že tu niečo nie je ako má byť. Niekoho to vruší pretože, bude to po prvý krát ale niektorého muža to môže poriadne zaraziť a sex si neužije. Muži chcú byť vodcami, preto im to milé dámy musíte dovoliť aby vás viedol keď je to po prvýkrát. Nešikovné chmaty, či hryzkanie prirodzenia môže viesť až do nepekného bolestivého zranenia, čo určite nechcete však? Dovoľte, aby vás viedol a sám určoval hĺbku vnikania do úst prípadne aj do hrdla ak si trúfate. Byť pravou amatérkou nie je hanbou, ale hrdosťou! Teraz sa ale vráťme k tomu ako „odhaliť“ amatérku. Dievča bude hlavne ostýchavé, utiahnuté a penis bude držať akosi nepohodlne a možno iba dvomi prstami. Do úst si ho dá iba na kraj, niečo ako orál až do hrdla by bol priam zázrakom. Robí to akosi celé nepohodlne, dusí sa ak ho vsuniete hlbšie a nehovoriac o tom, že nevydrží držať ústa otvorené a stále prirodzenie vyberá von. Nebojte sa, ak to teraz nepokazíte a ukážete jej, že orálnym sexom dokáže uvoľniť vás a ešte ju pochválite, že je šikovná nabudúce sa vám obdarí orálnym sexom napríklad aj na verejnosti. Ženy sú ako rastliny, ak ich zalievame tak rastú a rozkvitnú … musíme ich ale chváliť, učiť a viesť a urobia to po čom túžime.

 

Pár dôvodov prečo ženy nemajú radi orálny sex… alebo zlá rada vie ublížiť

 

 

Pozrime sa teraz pekne spolu na dôvody prečo partnerka odmieta orálny sex. Jednou z najčastejších je zlá skúsenosť z predchádzajúceho vzťahu, kde bola nútená na túto praktiku prípadne jej ex bol hrubí a vrazil jej ho hrubo do krku, čo ju bolelo, alebo jej to nedajbože aj ublížilo. Ženské hrdlo je jemné a každá jedna má silný dáviaci reflex, ktorý dokáže orálny sex poriadne skomplikovať. Preto postupne vnikajte do úst a až neskôr do krku a aj to na pár sekúnd a postupne s partnerkou trénujte. Hlavne nerobte nič násilne! Ďalším dôvodom bývajú negatívne predstavy o orálnom sexe. Často sa cítia ženy submisívne, alebo až ponížené, ak sú nútené do orálneho sexu. Je to čisto psychologický dôvod, ktorý len tak ľahko zo ženského mozgu nedostanete. Ženská hrdosť vie byť nelogicky komplikovaná a problematická, preto neraz chlapi orál riešia s mladšími amatérkami, ktoré si takto privyrábajú na štúdium, alebo živobytie. Posledným dôvodom je hlúpa a nesprávna ženská rada, ktorú jej povedala jej kamarátka. Medzi takéto „inteligentné“ rady platia napríklad tehotenstvo po prehltnutí spermií počas orálneho sexu, nespočetné množstvo ochorení, ktoré sa šíria na penise, či submisivita, ktorú naznačujeme vykonávaním takéhoto styku. Milé dámy toto sú iba hlúpe rečičky, neverte im a radšej sa spýtajte kamarátok, ktoré sú už po 30-tke a svoj sexuálny život si dokonale užívajú a poznajú anatómiu prirodzenia svojho partnera a vďaka tomu ho odkážu priviesť do rozkoše rýchlo a bezpečne.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.