Netradičné erotické služby

12.11.2018 |
Netradičné erotické služby


Radi využívate erotické služby? Ak je vaša odpoveď áno, tie klasické služby, ktoré poznáte možno zaniknú a nahradia ich úplne iné. Aké to budú a považujú sa takéto služby za neveru? Dnes rozoberieme túto tému v článku.

 


Trochu iný štýl

 


V centre Prahy len nedávno otvorili netradičný dom, v ktorom sa ponúkajú sexuálne služby v trochu inom štýle, na aký sme inak zvyknutí. Ten, kto do tohto domu príde si namiesto klasických, živých a reálnych žien, užije so silikónovými pannami. Ako prvá sa naskytuje otázka, získa vlastne človek po takomto styku a zážitku to, čo by chcel?

 


Je to ten pravý a dobrý zážitok?

 


Odpovede sa líšia. Niektorí hovoria, že tieto “umelé” služby sú odlišné a nikto nenahradí skutočné služby od reálnych žien, na ktoré sú mnohí zvyknutí. Naopak, niektorí zas hovoria o výhodách. Nemajú taký stres, ktorý sa s podobnými zážitkami často spájal a s umelou pannou si sadnú okamžite.
Rovnako sa môže naskytovať otázka, či je tento sex bez citov. V tomto prípade ide len o vás a o vaše city. Ak sa do toho ponoríte a vložíte do toho city, tento sex môže byť omnoho lepší, ako si predstavujete.

 


Ako fungujú tieto služby?

 


A na akom princípe sú tieto služby založené? Odpoveď je jednoduchá. Na internetovej stránke si cez web alebo telefonicky jednoducho zaregistrujete čas a dátum, kedy by ste mali o zážitok a uspokojenie mali záujem. Následne len prídete na určené miesto a môžete ísť na vec.
Tieto služby však neponúka len Praha, ale takisto mnoho zahraničných miest a krajín, v ktorých to nie je nič netradičné alebo iné. V mnohých takýchto krajinách to ľudia považujú za úplne normálnu vec. Predsa len, mnohí muži majú takéto panny aj doma a používajú ich pravidelne. Ak nemáte záujem doma skladovať takúto “hračku” alebo do nej nechcete investovať peniaze, pretože silikónové panny nie sú úplne lacná záležitosť, je úplne normálne, že si za takúto službu raz za čas zaplatíte.

 


Je to nevera?

 


Najprv si musíte položiť otázku, je nevera, ak si zaplatíte sex so skutočnou ženou? Bude to predsa len jednorázovka, nič viac. Okorenenie vášho, možno už nudnejšieho partnerského, života. Ak toto pre vás nevera nie je, potom táto netradičná služba v podobe silikónových panien, pre vás neverou nebude.
Naopak, ak tieto sexuálne ponuky pre vás neverou sú, musíte sa trochu zamyslieť. Na jednej strane, prežijete noc alebo nejaký sexuálny zážitok s niekým iným, než je vaša žena alebo partnerka. Na druhej strane, silikónová panna nie je živou bytosťou, a preto by to nevera byť pre vás nemusela. Odpoveď na túto otázku však nie je jednoznačná a u každého sa líši. Každý má totižto iné morálne zásady a iné pravidlá, podľa ktorých sa riadi.

 


Príjemná zábava

 


Pravdou však je, že vášnivý sex na priváte je niečo, o čo by ste sa nemali určite pripraviť. Predsa len, príjemne strávený večer alebo deň sami so sebou za prítomnosti silikónovej panny môže byť veľmi zaujímavý. Takéto erotické služby sa pomaly začnú rozširovať aj ďalej a možno sa raz dočkáme, že takýto salón sa otvorí aj u nás.

 


Výhody a nevýhody

 


A pozrime sa ešte aj na výhody a nevýhody. Medzi tie najdôležitejšie výhody sa radí to, že ste hlavným aktérom. Nemusíte mať stres predtým, ako niekoho stretnete. Užijete si najmä vy a nemusíte sa starať o druhého človeka. Váš život si tak okoreníte a bude to niečo, na čo budete radi spomínať.
Jednou z väčších nevýhod je najmä to, že mnohí muži sú jednoducho zvyknutí na reálne ženy, ktoré vedia prevziať kontrolu, ktorá je občas pri sexe potrebná. Sex tak môže byť trochu bez citov a bez prítomnosti druhého človeka. Všetko je však na vás a to, ako sa budete cítiť vy, sa odvíja od vás samých.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.